Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Private lease zonder BKR

Tegenwoordig is het leasen van een auto niet langer voorbehouden voor ondernemers. Private lease is volledig ingeburgerd onder de ‘normale’ consument. En in veel gevallen is het privé leasen van een auto zelfs goedkoper dan een auto kopen. Wat wel erg belangrijk is om te weten wanneer je kiest voor private lease, is dat je in de meeste gevallen geregistreerd wordt bij het BKR.

Is leasen zonder BKR registratie belangrijk voor jou? Bekijk dan de auto abonnementen zonder BKR registratie.

Wel of geen BKR Registratie bij private lease?

BKR toetsing vind vrijwel altijd plaats en met een negatieve BKR zal je worden afgewezen. Ook bijna alle bedrijven registreren bij het BKR. Toch zijn er ook leasemaatschappijen waar je privé kunt leasen zonder BKR check en / of registratie. In dergelijke gevallen wordt je BKR registratie niet gecontroleerd en wordt het leasecontract dus ook niet geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie.

Leasemaatschappijen die leasen zonder registratie bij het BKR zijn niet aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Op Autonomer tonen wij van alle bedrijven of ze wel of niet aangesloten zijn bij het BKR keurmerk. Let op: deze bedrijven toetsen wel op (negatieve) BKR! Heb jij een negatieve BKR registratie, dan zal je aanvraag worden afgewezen. Klik op “voorwaarden” voor meer informatie.

Skoda Private Lease
46 auto's v.a. €389 p/m
 •  Kosteloos opzeggen bij werkloosheid
 •  Veel voorraad modellen
 •  Persoonlijk contact
 •  Auto abonnementen zonder BKR
Volkswagen Private Lease
69 auto's v.a. €349 p/m
 •   100% BKR registratie
 •  Scherpe dealer prijs
 •  Online budget calculator
 •  Opzegbaar bij privé crisis
 •  Alleen maar VW modellen
Athlon private lease
165 auto's v.a. €260 p/m
 •   100% BKR registratie
 •  Zeer groot online aanbod
 •  Kosteloos opzeggen bij privé crisis
 •  Minimale leeftijd is 21 jaar

Realistische maandlasten

Er dient hierbij wel de kanttekening gemaakt te worden dat je nu niet zonder meer het duurste van het duurste kunt leasen. Je moet altijd aantonen dat je de maandelijkse betaalverplichting kunt nakomen. Dit doe je onder meer door een of meerder loonstroken of de jaarcijfers van je onderneming te overleggen. Kijk ook of er een clausule is ingebouwd waarbij je bij drastische inkomenswijziging, bijvoorbeeld door ontslag, je contract tussentijds kunt opzeggen.

Private lease zonder BKR check en registratie

Sinds 2016 bestaat het Keurmerk Private Lease. Niet iedere leasemaatschappij werkt met dit keurmerk, maar de maatschappijen die dit wel doen, zullen je leasecontract registreren bij het Bureau Krediet Registratie. Het leasen van een auto zal in dat geval gelijk worden gesteld aan een lening. De registratie bij het BKR heeft als doel te voorkomen dat consumenten meer lenen dan ze kunnen afbetalen.

Is een BKR Registratie iets negatiefs?

De registratie an sich roept vaak negatieve gevoelens op, maar het zegt niets over je betaalgedrag. Sterker nog, kredietverstrekkers kunnen op basis van je registratie ook zien dat je betaalgedrag uitstekend is en dat je een betrouwbare partij bent om een krediet aan te verstrekken. Met een negatieve BKR wordt het echter een ander verhaal. Wanneer je een negatieve codering achter je naam hebt staan, betekent dit dat je je betalingsverplichtingen niet of niet goed nakomt. Private leasen met een negatieve BKR registratie is doorgaans een probleem. Leasemaatschappijen die voldoen aan het Keurmerk Private Lease zullen over het algemeen dan geen leasecontract met je afsluiten.

Een auto leasen zonder BKR toetsing

Allereerst kan die negatieve BKR je in de weg komen te staan bij het leasen van een auto. Je moet je overigens afvragen of je die verplichting wel aan kunt gaan bij een negatieve BKR. Wil je toch gaan leasen, dan kan dat ook zonder BKR check. Ook kan leasen zonder BKR interessant zijn wanneer je van plan bent om op korte termijn een hypotheek of een lening af te sluiten. De waarde van de auto die je gaat leasen wordt immers bij je leningen opgeteld en dit kan enorme gevolgen hebben voor de hoogte van de hypotheek of de lening die je kunt afsluiten.

Rijden voor een vast bedrag per maand?

Rijden voor een vast bedrag per maand?