XL Easy

Geen reviews

XL Easy is onderdeel van zakelijk lease bedrijf XL Lease. Het is gevestigd in Apeldoorn maar ook goed te vinden online met een beveiligde XL Easy website voor de juiste private lease auto keuze. Omdat het onderdeel is van XL Lease is het een dochteronderneming van een gerenommeerd bedrijf wat al vele jaren bestaat. De doelstelling van XL Easy is om private lease laagdrempelig te houden en toegankelijk voor alle doelgroepen: ouderen, auto starters (18+ jaar) en ZZPers. Het bedrijf staat voor persoonlijke communicatie en veilige afhandeling van een contract en auto keuze. Het is onafhankelijk van een bepaald auto merk maar onderhoudt nauwe banden met autobedrijf Pouw. Dit betekend dat het assortiment voornamelijk merken bevat zoals: Volkswagen, Seat, Opel en Skoda. Stuk voor stuk gevestigde en bewezen merken met een grote betrouwbaarheid.

Snel naar....

Lease aanbod
Aanbiedingen
Occcasions

Werkwijze

Bij XL Easy is het een voorwaarde dat je een vast contract hebt van je werkgever of een intentie verklaring. Of in geval van zelfstandig ondernemerschap (ook ZZP) een overzicht met geldige jaarrekeningen en aangifte bij de belastingdienst. Als je hieraan voldoet kun je in principe een auto uitkiezen. Dat proces is erg makkelijk, op de website van XL Easy ga je naar de categorie auto`s en kun je met een samenstellingstool de juiste auto uitkiezen op merk, maandbedrag, type (SUV/hatchback) en schakeltype. Mocht je een mooi model hebben gevonden dat kun je de auto verder in detail samenstellen, denk hierbij aan: kleur, looptijd, service niveau en kilometer bundel. Vervolgens maak je een offerte of kun je direct kiezen voor een bestelling.

XL Easy uitgelicht

500 eigen risico
Private Lease Keurmerk Private Lease Keurmerk
Vervangend vervoer

XL Easy uitgelicht

Veel ervaring
Persoonlijke service
Degelijke auto merken
Leasen vanaf 18 jaar
Niet vrij opzegbaar

Ervaringen XL Easy

 

Er zijn 0 mede klanten die hun ervaring met XL Easy hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze NAN van de 5 sterren. Lees de beoordelingen op Autonomer en externe websites: