XL Easy staat op plek 9 in de categorie privé lease. Vergelijk alle private lease aanbieders.

XL Easy

Geen reviews

XL Easy is onderdeel van zakelijk lease bedrijf XL Lease. Het is gevestigd in Apeldoorn maar ook goed te vinden online met een beveiligde XL Easy website voor de juiste private lease auto keuze. Omdat het onderdeel is van XL Lease is het een dochteronderneming van een gerenommeerd bedrijf wat al vele jaren bestaat. De doelstelling van XL Easy is om private lease laagdrempelig te houden en toegankelijk voor alle doelgroepen: ouderen, auto starters (18+ jaar) en ZZPers. Het bedrijf staat voor persoonlijke communicatie en veilige afhandeling van een contract en auto keuze. Het is onafhankelijk van een bepaald auto merk maar onderhoudt nauwe banden met autobedrijf Pouw. Dit betekend dat het assortiment voornamelijk merken bevat zoals: Volkswagen, Seat, Opel en Skoda. Stuk voor stuk gevestigde en bewezen merken met een grote betrouwbaarheid.

Werkwijze

Bij XL Easy is het een voorwaarde dat je een vast contract hebt van je werkgever of een intentie verklaring. Of in geval van zelfstandig ondernemerschap (ook ZZP) een overzicht met geldige jaarrekeningen en aangifte bij de belastingdienst. Als je hieraan voldoet kun je in principe een auto uitkiezen. Dat proces is erg makkelijk, op de website van XL Easy ga je naar de categorie auto`s en kun je met een samenstellingstool de juiste auto uitkiezen op merk, maandbedrag, type (SUV/hatchback) en schakeltype. Mocht je een mooi model hebben gevonden dat kun je de auto verder in detail samenstellen, denk hierbij aan: kleur, looptijd, service niveau en kilometer bundel. Vervolgens maak je een offerte of kun je direct kiezen voor een bestelling.

XL Easy uitgelicht

500 eigen risico
Private Lease Keurmerk Private Lease Keurmerk
Vervangend vervoer
Meer KM's? € 0,08 p/km
Winterbanden: € 20 p/m
BKR geregistreerd 100% BKR Geregistreerd
Vanaf € 204 p/m

Vergelijk alle 19 XL Easy modellen

Je rijdt al een XL Easy auto vanaf €204 per maand. Geruik onze private lease vergelijker om de beste deals te vinden of bekijk de onderstaande merken of modellen:

Ervaringen XL Easy

 

Er zijn nog geen bezoekers die een ervaring met XL Easy hebben toegevoegd. Heb je een positieve of negatieve ervaringen? Vul deze hieronder toe: