Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Filter de resultaten

tot
  • 18 lease maatschappijen
  • Sorteren op
  Cupra Private lease
  17 auto's v.a. € 559 p/m
   Eigen risico: € 500
   Winterbanden: Meerprijs
   Thuis afgeleverd: Nee
   Vervangend vervoer: Ja, binnen 24 uur
   Private Lease Keurmerk Private Lease Keurmerk
   Pechhulp: Ja
  Skoda Private Lease
  37 auto's v.a. € 379 p/m
   Eigen risico: € 500
   Winterbanden: Meerprijs
   Thuis afgeleverd: Ja
   Vervangend vervoer: Ja, na 72 uur of wanneer anders is bepaald in de lease overeenkomst
   Private Lease Keurmerk Private Lease Keurmerk
   Pechhulp: Ja
  Build Your Dream
  één auto v.a. € 585 p/m
   Eigen risico: € 300
   Winterbanden: Nee
   Thuis afgeleverd: Nee
   Vervangend vervoer: Ja, binnen 24 uur.
   Private Lease Keurmerk Private Lease Keurmerk
   Pechhulp: Ja
  Toyota Private Lease
  24 auto's v.a. € 265 p/m
   Eigen risico: € 300
   Winterbanden: Meerprijs
   Thuis afgeleverd: Ja
   Vervangend vervoer: Ja, na 24 uur
   Private Lease Keurmerk Private Lease Keurmerk
   Pechhulp: Ja
  Yourlease
  355 auto's v.a. € 218 p/m
   Eigen risico: € 295
   Winterbanden: Meerprijs
   Thuis afgeleverd: Nee
   Vervangend vervoer: Ja, na 3 dagen
   Geen BKR Registratie
   Pechhulp: Ja
  Nefkens
  42 auto's v.a. € 365 p/m
   Eigen risico: € 350
   Winterbanden: Nee
   Thuis afgeleverd: Ja
   Vervangend vervoer: Ja, na standaard 72 uur.
   Private Lease Keurmerk Private Lease Keurmerk
   Pechhulp: Ja

  De beste private lease maatschappij voor jou

  Natuurlijk geven de online referenties van een private lease maatschappij een beeld van het bedrijf. Toch zal het antwoord op de vraag “Wat is de beste private lease maatschappij?” voor veel private lease rijders verschillen. Het is namelijk sterk afhankelijk van je eigen voorkeuren. Start je zoektocht door te bepalen wat jij belangrijk vindt.

  Prijs per maand

  Een belangrijk aspect voor het kiezen van de beste private lease maatschappij is natuurlijk de prijs die ze vragen voor het model dat jij graag wil rijden. Een paar euro per maand verschil ten opzichte van een andere maatschappij lijkt op het eerste oog misschien niet veel. Maar als je het gedurende de looptijd van je contract bij elkaar optelt, kom je al snel op honderden euro’s hoger uit. Juist daarom is het nuttig om ook te kijken naar de totaalprijs van je private lease in plaats van enkel naar het maandbedrag.

  Klanttevredenheid

  Naast prijs zijn er natuurlijk ook andere belangrijke aspecten welke een leasemaatschappij de beste private lease maatschappij voor jou maakt. Ben je niet heel prijsgericht maar vind je daarentegen service en persoonlijk contact wel erg belangrijk? Dan is klanttevredenheid een belangrijke pijler voor jou om de beste private lease maatschappij uit te zoeken.

  Maar hoe kom je erachter welke private lease maatschappij zijn of haar zaakjes goed op orde heeft wat betreft klantgerichtheid? Dit kan je op verschillende manieren onderzoeken. De meest voor de hand liggende zijn de beoordelingen van mensen die je voor zijn gegaan bij de betreffende aanbieder. Wanneer je zoekt op ‘private lease maatschappijen’ gecombineerd met ‘ervaringen’ in Google, dan komen er een heleboel boven water drijven. Het meest neutrale zijn natuurlijk reviews die op een onafhankelijk platform zijn geplaatste zoals Autonomer. Wij hebben voor de meeste private lease maatschappijen inmiddels de nodige reviews van onze klanten mogen ontvangen. Op deze manier kan je op een autonome wijze lezen wat deze mensen hebben ervaren bij de betreffende aanbieder.

  Voorwaarden

  Ten slotte maar zeker niet het minst belangrijke onderdeel om de beste private lease maatschappij te kunnen duiden; de voorwaarden van je private lease contract.

  Eigen risico

  Een belangrijke factor in het maandbedrag van je private lease contract is het eigen risico van de auto verzekering. Deze kan variëren van €0,- tot wel €800,– , dat wil zeggen dat wanneer je schade rijdt met je private lease auto en is dit je eigen schuld, dan betaal je eerst je eigen risico en de rest wordt vergoed door de verzekeringsmaatschappij. Eigenlijk is dit goed te vergelijken met je zorgverzekering, eerst maak je je eigen risico op en daarna springt de verzekeringsmaatschappij bij.

  Schadevrije jaren

  Daarbij is het maandbedrag van de private lease auto ook nog eens afhankelijk van je eigen opgebouwde schadevrije jaren. Meestal gaan de private lease aanbieders uit van 5 schadevrije jaren. Heb je minder? Dan wordt je maandbedrag naar alle waarschijnlijkheid hoger.

  Meerprijs per kilometers

  Naast het eigen risico is de meerprijs per kilometer, ofwel verrekening, ook een voorwaarde en een interessant aspect om in de gaten te houden. Wanneer je een private lease contract afsluit, wordt het aantal te rijden kilometers van te voren vastgelegd. Hierop wordt ook het maandtarief gebaseerd. Heb je aan het eind van de looptijd meer kilometers gereden dan afgesproken is in je contract, dan vindt er bij de meeste leasemaatschappijen een afrekening plaats per meer gereden kilometer. Een enkele maatschappij hanteert geen meerprijs. Een aantal maatschappijen werkt met een buffer: zit het binnen een bepaald limiet, dan kost het niks extra’s. Toch hanteen veruit de meeste private lease aanbieders een meerprijs per kilometers buiten de afgesproken bundel. Deze kan oplopen tot wel €0,15 per meer gereden kilometer. Heb je bijvoorbeeld tijdens je gehele contract 10.000 kilometers meer gereden dan betaal je dus een boete van €150,-.

  Naast deze twee voorbeelden zijn er uiteraard meerdere aspecten in de voorwaarden van private lease maatschappijen die je kan en zou moeten vergelijken om zo tot jouw beste private lease maatschappij te komen. Alle onderdelen zijn makkelijk, eenvoudig en onafhankelijk te vergelijken via Autonomer.

  Veelgestelde vragen

  faq

  Dit is erg afhankelijk van wat jij als klant belangrijk vindt; De prijs? De service? Of flexibiliteit? Hier vind je een overzicht van welke facetten je belangrijk zou kunnen vinden bij de voor jou beste private leasemaatschappij. Op basis van gemiddelden heeft Alphabet Nederland in 2020 de titel beste private leasemaatschappij in de wacht gesleept met een gemiddeld cijfer van 8.9

  Dit varieert sterk per merk en model en ook de factor tijd speelt een grote rol. De ene aanbieder heeft fors inkopen gedaan van één specifiek model en kan deze daardoor zeer scherp aanbieden, en de andere heeft een afspraak met een merkfabrikant en draait een (tijdelijk) actiemodel in elkaar welke tegen een zeer scherp tarief kan worden aangeboden. Autonomer heeft een mooi overzicht van alle modellen en aanbieders zodat je snel de goedkoopste aanbieder er tussenuit kan pikken.