Volkswagen ID.3 private lease

Volkswagen ID3 58kWh 204pk Pro Edition

Autonomer's keuze
Laag eigen risico (€ 300)
Proefrit mogelijk
Prijs per maand
€ 559
Athlon Private Lease
Op basis van 60 mnd en 10000 km/jr, aangeboden door Athlon Private Lease.

Vergelijk de Volkswagen ID.3 bij 3 aanbieders

Op zoek naar de beste Volkswagen ID.3 private lease deals? Via Autonomer.nl lease je al een Volkswagen ID.3 vanaf € 559 per maand. Gebruik de vergelijker om alle auto's te vergelijken. Selecteer bijvoorbeeld het gewenste budget of de transmissie, automaat of handgeschakeld.

Filter 3 private lease auto's
KM per jaar
Looptijd
Prijs per maand
Contractvoorwaarden
Standaard opties
Brandstof
Staat
Transmissie
Carrosserie
Deuren
Aanbiedingen
Aanbieder
3 private lease auto's
Volkswagen ID.3 Private Lease

Volkswagen ID3 58kWh 204pk Pro Edition

5-Deurs Hatchback | Automaat | Elektrisch
Autonomer's keuze
€ 500 eigen risico
Hoge klantwaardering
Actieradius: 426km
Cruise control
Led koplampen
€ 597 p/m
Volkswagen ID.3 Private Lease

Volkswagen ID3 58kWh 204pk Pro Edition

5-Deurs Hatchback | Automaat | Elektrisch
€ 500 eigen risico
Hoge klantwaardering
Actieradius: 426km
Cruise control
Led koplampen
Parkeersensoren
€ 599 p/m
Volkswagen ID.3 Private Lease

Volkswagen ID3 58kWh 204pk Pro Edition

5-Deurs Hatchback | Automaat | Elektrisch
€ 300 eigen risico
Hoge klantwaardering
Actieradius: 426km
Cruise control
Led koplampen
Parkeersensoren
€ 559 p/m

Veelgestelde vragen

Overweeg je een Volkswagen ID.3 te private lease? Bekijk dan de onderstaande veelgestelde vragen + antwoorden voor meer informatie:

Wat kost het om een Volkswagen ID.3 privé te leasen?

De goedkoopste Volkswagen ID.3 wordt aangeboden door Athlon Private Lease en kost op dit moment € 559 per maand. Het contract is voor 60 maanden en maximaal 10000 km per jaar. Dit betreft een 58kWh 204pk Pro Edition uitvoering.

Welke uitvoeringen zijn er beschikbaar?

De Volkswagen ID.3 is op dit moment beschikbaar in de volgende 1 uitvoering(en):
  • Volkswagen ID.3 58kWh 204pk Pro Edition

Kan ik de Volkswagen ID.3 ook leasen als occasion?

Nee, op dit moment zijn er helaas geen occasions beschikbaar van de Volkswagen ID.3.

Kan ik de Volkswagen ID.3 ook uit voorraad private leasen?

Een lange wachttijd op je nieuwe private lease auto is natuurlijk vervelend. Klik op de gewenste Volkswagen ID.3 om de levertijd weer te geven.

Is de Volkswagen ID.3 ook als automaat beschikbaar?

Ja, de Volkswagen ID.3 wordt door 3 aanbieders als automaat aangeboden. Filter op automaat in onze vergelijker om alleen automatisch geschakelde auto's weer te geven.

Zijn er ook private lease aanbiedingen of acties van de Volkswagen ID.3?

Gerbuik onze private lease vergelijker voor een actueel overzicht van de Volkswagen ID.3 aanbiedingen en acties.

Volkswagen private lease modellen

De volgende Volkswagen modellen zijn beschikbaar voor private lease. Klik op de naam van het model om alle aanbiedingen te zien:

Waarom een Volkswagen ID.3 leasen?

De nieuwe Volkswagen ID.3 is de eerste volledig elektrische auto van Volkswagen. Dus de verwachten zijn hoog gespannen. Het design van deze nieuwe generatie is veelbelovend, modern met een kleine knipoog naar het verleden want er is met enige wil een glimp terug te zien van de iconische Kever. Wat natuurlijk belangrijk is bij een elektrische auto is de actieradius, met een volle accu kan je met een ID.3 zo’n 424 kilometers afleggen. Standaard wordt de ID.3 al zeer rijk uitgerust met onder andere navigatie en cruise control maar ook aan de veiligheid is standaard veel aandacht besteed zoals Lane assist en parkeerassistentie.

ID.3 als private lease auto

Volkswagen mikt met de ID.3 op een minstens zo’n groot succes als dat het had met de legendarische Kever en de tijdloze Golf. Eigenlijk kan je zeggen dat de ID.3 de opvolger is van beide bovengenoemde auto’s. Maar om dat te kunnen bewerkstelligen is er wel heel wat nodig, de Kever was oorspronkelijk bedoelt voor de arbeiders zodat deze alsnog over een betaalbare auto konden beschikken. Met een aanschafprijs van plus minus € 37.890 is het sterk de vraag of dezelfde doelgroep bedient kan worden. Maar tegenwoordig hebben we gelukkig de optie voor private lease en dat maakt de ID.3 een stuk aantrekkelijker voor een bredere doelgroep.

Geen spaargeld nodig

In plaats van een kleine 40 duizend euro uit te geven van je zuur verdiende spaarcentjes kan je voor een vanaf prijs van €579 per maand al een gloednieuwe ID.3 rijden. De markt voor volledig elektrische auto’s staat nog in de kinderschoenen en niemand weet precies wat de toekomst gaat brengen, met deze onzekerheid in het achterhoofd is een private lease ID.3 zeker een aangename gedachte. Aan het eind van de private lease looptijd lever je de ID.3 gewoon weer in bij het bedrijf waar je hem least, is je spaarrekening onaangetast en stap je gewoon weer in een nieuwe dan beschikbaar model zonder vervelende onderhandelingen etc. Autonomer heeft een breed aanbod van leasemaatschappijen die de ID.3 aanbieden als private lease auto. In de Autonomer vergelijker kan je makkelijk je wensen filteren, zo heb je een transparant overzicht om te vergelijken en te kiezen.