Volkswagen Private Lease staat op plek 11 in de categorie privé lease. Vergelijk alle private lease aanbieders.

Volkswagen Private Lease

Geen reviews

Ook Volkswagen (VW) als een van de grootste merken in Nederland, heeft nu opties tot Private lease. Voortaan kun je een nieuwe Golf of Tiguan niet alleen kopen maar ook leasen voor een scherpe prijs. De volgende voordelen zijn gelinkt aan VW Private lease:

  • Een scherpe all-in prijs
  • Droomauto zelf samenstellen
  • Service & onderhoud door de Volkswagen dealer
  • Pechhulp in Europa
  • Bij persoonlijke omstandigheden makkelijk opzegbaar

Werkwijze

De werkwijze is duidelijke en overzichtelijk en kan allemaal online. Je kiest een model, vervolgens voeg je de opties toe en krijg je overzichtsmenu met alle overige zaken: KM per jaar, looptijd en eigen risico. Nadat de aanvraag is ingediend word een financiële check uitgevoerd en contact opgenomen. Omdat dit een directe merk lease is van Volkswagen raden wij wel aan om even langs de dealer te gaan voor een proefrit! De werkwijze bij VW is dezelfde als voor de meeste andere PON (importeur) merken.

Volkswagen Private Lease uitgelicht

500 eigen risico
Private Lease Keurmerk Private Lease Keurmerk
Vervangend vervoer
Meer KM's? € 0,09 p/km
Winterbanden: € 20,57 p/m
BKR geregistreerd 100% BKR Geregistreerd
Vanaf € 309 p/m

Vergelijk alle 12 Volkswagen Private Lease modellen

Je rijdt al een Volkswagen Private Lease auto vanaf €309 per maand. Geruik onze private lease vergelijker om de beste deals te vinden of bekijk de onderstaande merken of modellen:

Ervaringen Volkswagen Private Lease

 

Er zijn nog geen bezoekers die een ervaring met Volkswagen Private Lease hebben toegevoegd. Heb je een positieve of negatieve ervaringen? Vul deze hieronder toe: