Vergelijk de Tesla Model 3 bij 3 aanbieders

Filter resultaten
Budget per maand
Staat
Looptijd
KM per jaar
Carrosserie
Transmissie
Brandstof
Private Lease Keurmerk
Aanbieder
3 voertuigen
Tesla Model 3 Private Lease

Tesla Model 3 Long Range AWD

Sedan | Automaat | Elektrisch
Autonomer's keuze!
€ 879 p/m
Ervaringen en informatie Athlon privélease
60 maanden
10000 km/jaar
Meerprijs km
€ 0,06 p/km
Eigen Risico
€ 300
Tesla Model 3 Private Lease

Tesla Model 3 Standard Range Plus

Sedan | Automaat | Elektrisch
€ 689 p/m
Ervaringen en informatie ANWB Private Lease
48 maanden
10000 km/jaar
Meerprijs km
€ 0,09 p/km
Eigen Risico
€ 300
Tesla Model 3 Private Lease

Tesla Model 3 Standard Range Plus

Sedan | Automaat | Elektrisch
€ 930 p/m
Ervaringen en informatie Mijndomein Auto Private Lease
48 maanden
12000 km/jaar
Meerprijs km
€ 0,06 p/km
Eigen Risico
€ 300

Tesla Model 3 Private Lease aanbiedingen

Op zoek naar de beste Tesla Model 3 private lease deals? Via Autonomer.nl lease je al een Tesla Model 3 vanaf € 689 per maand. Gebruik de bovenstaande vergelijker om alle auto's te vergelijken. Selecteer bijvoorbeeld het gewenste budget of de transmissie, automaat of handgeschakeld.

De volgende Tesla modellen zijn beschikbaar voor private lease. Klik op de naam van het model om alle aanbiedingen te zien:

Waarom een Tesla Model 3 leasen?

Tesla-Model-3-Standard-Range-Plus-Mijndomein-Privé-Lease
Tesla Model 3 van Mijndomein Privé Lease

De Tesla Model 3 is een middenklasse auto dat valt in het premium segment, hij concurreert o.a. met de Mercedes-Benz C-Klasse en de BMW 3-serie. De Model 3 is naast de Model S en Model X het 3e Tesla model dat leverbaar is op de Nederlandse markt. De Model 3 is in 2016 geïntroduceerd in de Verenigde Staten  en sinds 2019 leverbaar in Nederland. In 2019 was de Tesla Model 3 zelfs het best verkochte model in Nederland, nummer 2 de Volkswagen Polo eindigde op gepaste afstand. Het grote voordeel van de Tesla Model 3 is dat hij een actieradius heeft van ruim 500 kilometer, iets dat veel modellen van andere fabrikanten bij lange na realiseren. Tesla is natuurlijk de pionier op het gebied van elektrische (private lease) auto’s, het bedrijf van mede oprichter Elon Musk bestaat al sinds 2003 maar is sinds een paar jaar pas echt een grote speler op de wereldwijde automarkt aan het worden.

Tesla Athlon Deep Blue
Tesla Model 3 van Athlon

Private Lease: Een vast lease bedrag per maand

Een Model 3 in de private lease is een hele aantrekkelijke optie. Er zijn rondom elektrische auto’s nog wel een paar onzekerheden gezien de prille techniek. Hoe houd de accu zich na een aantal jaren, hoe valt het onderhoud uit en wat doet de restwaarde na een paar jaar? Al deze onzekerheden kan je door middel van private lease omzeilen. Bijna alle grote aanbieders van private lease auto’s hebben aantrekkelijke actie aanbiedingen van de Tesla Model 3. Alles zit hierbij inbegrepen alleen moet je zelf nog tanken… natuurlijk laden. Vergelijk de meest aantrekkelijke aanbiedingen via Autonomer.