Terwolde

Geen reviews

Terwolde is een Renault en Dacia dealer in het noorden van Nederland met vestigingen in de provincie Groningen en Drenthe. Het is sinds de oprichting in 2009 onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group, dit is één van de grootste automotive retailorganisaties in Europa.

Werkwijze

De private lease auto’s van Terwolde Renault en Dacia worden aangeboden op de website sterkeactie.nl. Dit is een gezamenlijk online actieplatform waar verschillende automerken scherpe private lease actie’s aanbieden. Deze actie’s worden aangeboden vanuit 5 dealerorganisaties te weten Nefkens Peugeot, Terwolde Renault, Emerpark, Hyundai Wittenberg, Honda de Bois die weer onderdeel zijn van Emil Frey Nederland. Verder wordt er op de website heel erg weinig uitgelegd over de werkwijze en over het verloop wanneer je een private leasecontract via de website afsluit, wij kunnen het in ieder geval niet vinden na veel speur werk. Het zou mooi zijn als we deze tekst in de toekomst kunnen wijzigen in een duidelijk verhaal over de werkwijze van Sterkactie.nl

 

Terwolde uitgelicht

Proefrit mogelijk
Meerdere vestigingen
Regionale speler

Vergelijk alle 9 Terwolde modellen

Je rijdt al een Terwolde auto vanaf €269 per maand. Geruik onze private lease vergelijker om de beste deals te vinden of bekijk de onderstaande merken of modellen:

Ervaringen Terwolde

 

Er zijn mede klanten die hun ervaring met Terwolde hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordelingen. Heb jij een ervaring met Terwolde? Help dan anderen door je ervaring te delen.