SmiLease

Geen reviews

SmiLease is een relatief kleine speler maar wel de eerste die in Nederland (2006) met het fenomeen private lease op de markt kwam. Naast nieuwe auto’s kan je bij SmiLease ook occasion auto’s private leasen, er is dan ook een ruime voorraad van auto’s waar je uit kunt kiezen. Aangezien SmiLease geen lid is van Keurmerk Private Lease is ze ook niet verplicht om je als klant te registreren bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel (BKR). Dit kan voordelig zijn voor jou als consument doordat een registratie bij het BKR je kan belemmeren bij bijvoorbeeld een hypotheek aanvraag of andere vormen van financiële producten.

Snel naar....

Lease aanbod
Aanbiedingen
Occcasions

Werkwijze

Je kan via smilease.nl een auto naar keuze uitzoeken. Wanneer dit is gelukt vraag je een offerte aan waar je vervolgens akkoord mee kunt gaan. Daarna heeft Smilease een aantal persoonlijke gegevens nodig zoals loonstroken etc. Als de financiële beoordeling positief is dan moet je een borgsom overmaken, op het moment dat deze binnen is wordt je nieuwe auto besteld of wanneer het een voorraad auto betreft kan je deze direct ophalen. SmiLease bezorgt de auto niet thuis er kan bij SmiLease wel een proefrit gemaakt worden, dit wordt ook erg vaak gedaan, daarnaast vinden klanten het erg plezierig (zie de hoge klanttevredenheid) om in een persoonlijk gesprek bij ons bedrijf goed voorgelicht te worden.

SmiLease uitgelicht

300 eigen risico
Vervangend vervoer
Winterbanden: meerprijs

SmiLease uitgelicht

Geen BKR registratie
€100 eigen risico bij 8 schadevrije jaren
Registratie schadevrije jaren op naam van de klant
Terugbetaling bij minder km
Alleen postcodegebieden 6500 t/m 9999

Ervaringen SmiLease

 

Er zijn geen klanten die hun ervaring met SmiLease op Autonomer hebben gedeeld. Heb jij een ervaring met SmiLease? Help dan anderen door je ervaring te delen.

4.9 / 5 op Google (211 reviews)
9.6 / 10 op Klantenvertellen.nl (721 reviews)