Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

SmiLease
4.8 (938 reviews)

SmiLease is een relatief kleine speler maar wel de eerste die in Nederland (2006) met het fenomeen private lease op de markt kwam. Naast nieuwe auto’s kan je bij SmiLease ook occasion auto’s private leasen, er is dan ook een ruime voorraad van auto’s waar je uit kunt kiezen. Aangezien SmiLease geen lid is van Keurmerk Private Lease is ze ook niet verplicht om je als klant te registreren bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel (BKR). Dit kan voordelig zijn voor jou als consument doordat een registratie bij het BKR je kan belemmeren bij bijvoorbeeld een hypotheek aanvraag of andere vormen van financiële producten.

 • Geen BKR registratie
 • €100 eigen risico bij 8 schadevrije jaren
 • Registratie schadevrije jaren op naam van de klant
 • Terugbetaling bij minder km
 • Alleen postcodegebieden 6500 t/m 9999

Filter de resultaten

tot
  • 0 resultaten
  • Sorteren op

  Meer private lease deals?

  Vergelijk 2160 auto's van 18 leasemaatschappijen

  Populaire private lease aanbieders:

  Vergelijk het aanbod van alle private lease aanbieders.

  Lease voorwaarden

  • 300 eigen risico
  • Vervangend vervoer
  • Winterbanden: meerprijs
  Bekijk alle voorwaarden

  Werkwijze SmiLease

  Je kan via smilease.nl een auto naar keuze uitzoeken. Wanneer dit is gelukt vraag je een offerte aan waar je vervolgens akkoord mee kunt gaan. Daarna heeft Smilease een aantal persoonlijke gegevens nodig zoals loonstroken etc. Als de financiële beoordeling positief is dan moet je een borgsom overmaken, op het moment dat deze binnen is wordt je nieuwe auto besteld of wanneer het een voorraad auto betreft kan je deze direct ophalen. SmiLease bezorgt de auto niet thuis er kan bij SmiLease wel een proefrit gemaakt worden, dit wordt ook erg vaak gedaan, daarnaast vinden klanten het erg plezierig (zie de hoge klanttevredenheid) om in een persoonlijk gesprek bij ons bedrijf goed voorgelicht te worden.

  Ervaringen SmiLease

   

  Er zijn 938 mede klanten die hun ervaring met SmiLease hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 4.8 van de 5 sterren. Lees de beoordelingen op Autonomer en externe websites:

  4.9 / 5 op Google (211 reviews)
  9.6 / 10 op Klantenvertellen.nl (721 reviews)
  Review toevoegen
   
  R
  Red
  23-02-2024

  Pas op!

  Dit bedrijf doet aan misleiding! Ze verschuilen zich achter een vuistdik voorwaardenpakket wat erop neerkomt dat je alle risico’s en kosten zelf mag ophoesten bij problemen.
  H
  Hesselink
  27-12-2023

  Lease auto “ omruilen”

  We waren tevreden met onze lease auto, echter vonden we de instap iets te laag, en de ruimte iets te beperkt. Gebeld /gemaild met Smilease dat we interesse hadden in een prachtige auto die bij hen stond. Binnen 3 dagen mochten we deze auto ophalen , en de huidige auto omruilen. GEWELDIGE service, en bedankt voor het meedenken!! Super fijn ( weer)
  JD
  Jeroen Dieterman
  08-04-2023

  Bij overlijden slecht geregeld

  Mijn moeder had een lease via smilease. Op zich ging alles prima totdat mijn moeder plotseling kwam te overlijden. In plaats van zich coulant op te stellen zoals de andere private lease maatschappijen die het contract dan zonder kosten beëindigen werd hier de borg en 2x een maand bedrag in rekening gebracht. Dit is een groot bedrag die dan in de zakken van de lease maatschappij verdwijnt. Er wordt in de reclame aan gegeven dat smilease zich niet conformeert aan het keurmerk private lease omdat er dan geen bkr registratie komt. Dit is in mijn ogen niet de reden. Smilease doet dit om niet aan de regels te willen houden van het keurmerk die duidelijk stelt dat bij overlijden het contract kosteloos beëindigd wordt. Smilease heeft ook geen paragraaf opgenomen in de voorwaarden voor wat de afspraken zijn bij overlijden. Kortom bedenk goed voordat je hiermee een overeenkomst aangaat, dit kan je duur komen te staan in het geval van overlijden. Als ik Smilease zou zijn zou ik dit aanpassen en de klant in bescherming nemen ipv nabestaanden met een dure rekening op te schepen.
  K
  Karin
  18-09-2022

  Lease auto

  Netjes en snel geholpen. Kreeg snel antwoord en geholpen daar waar het bij anderen niet mogelijk was. Super bedrijf!
  NF
  Noël Frederiks
  03-09-2022

  Net bedrijf

  Vakkundig en zeer netjes geholpen. Alles was bij het ophalen goed geregeld en nu genieten.
  RB
  Remmie Buter
  07-06-2022

  Kundig en vriendelijke medewerkers

  Zeer zeker een aanrader!