SmiLease

Geen reviews

SmiLease is een relatief kleine speler maar wel de eerste die in Nederland (2006) met het fenomeen private lease op de markt kwam. Naast nieuwe auto’s kan je bij SmiLease ook occasion auto’s private leasen, er is dan ook een ruime voorraad van auto’s waar je uit kunt kiezen. Aangezien SmiLease geen lid is van Keurmerk Private Lease is ze ook niet verplicht om je als klant te registreren bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel (BKR). Dit kan voordelig zijn voor jou als consument doordat een registratie bij het BKR je kan belemmeren bij bijvoorbeeld een hypotheek aanvraag of andere vormen van financiële producten.

Werkwijze

Je kan via smilelase.nl een auto naar keuze uitzoeken. Wanneer dit is gelukt vraag je een offerte aan waar je vervolgens akkoord mee kunt gaan. Daarna heeft SmiLease een aantal persoonlijke gegevens nodig zoals loonstroken etc. Als de financiële beoordeling positief is dan moet je een borgsom overmaken, op het moment dat deze binnen is wordt je nieuwe auto besteld of wanneer het een voorraad auto betreft kan je deze direct ophalen. We kunnen uit de website niet opmaken of de auto ook bij je thuis of op het werk bezorgt kan worden, tevens is het naar alle waarschijnlijkheid niet mogelijk om een proefrit te maken.

SmiLease uitgelicht

Geen BKR registratie
Wisseling binnen contract looptijd
Terugbetaling bij minder km
Niet landelijk (postcodes 6500 t/m 9999)

Ervaringen SmiLease

 

Er zijn mede klanten die hun ervaring met SmiLease hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordelingen. Heb jij een ervaring met SmiLease? Help dan anderen door je ervaring te delen.