Seat Private Lease staat op plek 17 in de categorie privé lease. Vergelijk alle private lease aanbieders.

Seat Private Lease

Geen reviews

Veel automerken komen ook met Private lease opties waardoor je bijna altijd in een nieuwe auto kan rijden zonder direct te moeten kopen. SEAT doet dit ook voor vrijwel alle modellen en als je het merk ziet zitten, dan is SEAT private lease een goede optie. Het merk biedt alle voordelen van een gangbare lease maatschappij maar dan zonder tussenpartij. Dit zorgt voor een scherpe prijs. De voordelen van SEAT private lease op een rij:

  • Een Private Lease auto voor een scherpe all-in prijs.
  • Inclusief pechhulp onderweg.
  • In onderhoud bij jouw SEAT dealer.
  • Makkelijk opzegbaar als je het door persoonlijke omstandigheden niet meer kunt betalen.
  • Minder kilometers gereden dan waar je voor betaalt? Dan krijg je geld terug.

Werkwijze

De werkwijze is duidelijke en overzichtelijk en kan allemaal online. Je kiest een model, vervolgens voeg je de opties toe en krijg je overzichtsmenu met alle overige zaken: KM per jaar, looptijd en eigen risico. Nadat de aanvraag is ingediend word een financiële check uitgevoerd en contact opgenomen. Omdat dit een directe merk lease is van SEAT raden wij wel aan om even langs de dealer te gaan voor een proefrit!

Seat Private Lease uitgelicht

500 eigen risico
Private Lease Keurmerk Private Lease Keurmerk
Vanaf € 259 p/m

Seat Private Lease uitgelicht

65% BKR Geregistreerd
Minder KM is geld terug
Kosteloos opzeggen bij privé crisis
Niet schade vrij geen probleem
Alleen SEAT als keuze

Vergelijk alle 37 Seat Private Lease modellen

Je rijdt al een Seat Private Lease auto vanaf €259 per maand. Geruik onze private lease vergelijker om de beste deals te vinden of bekijk de onderstaande merken of modellen:

Ervaringen Seat Private Lease

 

Er zijn mede klanten die hun ervaring met Seat Private Lease hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordelingen. Heb jij een ervaring met Seat Private Lease? Help dan anderen door je ervaring te delen.