Private lease Rotterdam

Prive leasen is tegenwoordig erg populair! Niet je spaargeld opmaken maar wel een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand trekt veel consumenten over de streep. Een zeer groot percentage van de nieuw geleverde particulier auto’s in Nederland is inmiddels een private leaseauto. In Rotterdam is dit niet veel anders. Veel grote lease bedrijven zitten in Rotterdam en daarnaast zijn er een aantal lokale spelers zoals van Mossel en LekkerLeasen. Zo is er in de grootste havenstad van Nederland genoeg private lease keuze.

Private lease auto in Rotterdam

Wanneer je in Rotterdam woont en je bent in de markt voor een private lease auto dan heb je veel mogelijkheden. Alle grote landelijke private lease maatschappijen leveren lease auto`s af in Rotterdam. Daarnaast hebben tegenwoordig de meeste grote automerken hun eigen private lease mogelijkheden. Dus als er een volkswagen, Audi, Seat, (etc), dealer in de buurt zit dan is het vaak mogelijk direct bij de dealer een private lease auto te regelen. Het voordeel hiervan is dat je ook direct een proefrit kunt maken in je favoriete model en hem goed kunt bekijken van binnen en van buiten voor dat je een beslissing maakt.

Weet je al precies welk merk en model je in Rotterdam als private lease auto wilt gaan bestellen? En heb je een proefrit gemaakt bij de dealer in Rotterdam? Dan kan je ook op zoek naar een universele leasemaatschappij die dit model ook aanbiedt. Het voordeel hiervan is dat je op zoek kunt gaan naar de beste aanbiedingen. Via de Autonomer.nl private lease vergelijker kun je meteen de beste deals van Nederland en Rotterdam selecteren. Hier staan alle private lease aanbieders van het model dat je zoekt op gecombineerd met de voor en nadelen van iedere private lease aanbieder. Goed nieuws; bijna alle aanbieders hebben de optie om je nieuwe auto in Rotterdam of thuis af te leveren.

Hoeveel private lease bedrijven zijn er in Rotterdam?

Voor zover wij weten zijn er momenteel 3 private lease aanbieders in Rotterdam met een fysieke locatie te weten; LekkerLeasen, Orange Lease en Hitachi Capital Mobility (ook wel Privélease)

Kan ik ook elders private leasen buiten Rotterdam?

Uiteraard is dit mogelijk. De meeste private lease aanbieders hebben een thuis bezorg optie en je kan voor onderhoud en service terecht bij de dealer van het betreffende merk.

Hitachi Capital Mobility, privelease in Rotterdam

Zoals reeds gezegd is Rotterdam een waar je makkelijk aan een private lease auto kan komen. Een van de meest bekende is van Mossel met een groot aantal auto merken in het assortiment. Daarnaast is Privelease of Hitachi Capital ook gevestigd in Rotterdam. Genoeg keuze dus en daarnaast natuurlijk altijd de mogelijkheid om te private leasen bij een groot automerk!