Renault Clio Private Lease

Op zoek naar de beste private lease deals? Via Autonomer.nl lease je al een vanaf € per maand. Gebruik de vergelijker om alle auto's te vergelijken. Selecteer bijvoorbeeld het gewenste budget of de transmissie, automaat of handgeschakeld.

Filter 0 private lease auto's
Merk & model
Merk
Model
KM per jaar
Looptijd
Prijs per maand
Contractvoorwaarden
Standaard opties
Brandstof
Staat
Transmissie
Carrosserie
Deuren
Aanbiedingen
Aanbieder
0 private lease auto's

Meer Renault private lease modellen:

De volgende Renault modellen zijn beschikbaar voor private lease. Klik op de naam van het model om alle aanbiedingen te zien:

Waarom een Renault Clio leasen?

Renault-Clio-Life-TCE-Athlon-privélease
Renault Clio van Athlon privélease

De Renault Clio is een compact auto van de Fabrikant Renault. De Clio is al sinds 1990 op de Nederlandse markt en sinds die tijd wordt dit model goed verkocht, met name door zijn compacte carrosserie en zuinige motoren. Het is ’s werelds best verkochte Franse auto en werd zowel in 1991 en in 2006 won de Renault Clio de verkiezing van Nederlandse auto van het jaar. Het top jaar voor de Clio was 2017, toen was de Renault officieel de best verkochte auto in Nederland.

Renault-Zoe-5-deurs-52kWh-ev-life-batterijkoop-aut-80-kW-Lease8217m
Renault Zoe van Lease’m

De Renault Clio als Private lease auto

Uiteraard wordt de Renault Clio volop aangeboden in de private lease markt. Sterker nog, de Renault Clio zit meestal in de top 10 van meeste populaire private lease auto’s in Nederland. Dit komt natuurlijk omdat de Clio volledig is ingeburgerd in de Nederlandse autobranche en hij al jaren zijn kunsten vertoont aan de Nederlandse autoconsument.

Het is een auto die zeer zuinig is met een compact carrosserie welke toch net wat meer ruimte en comfort biedt dan de allerkleinste auto’s in het A segment. Op dit moment wordt de Clio alleen met benzine en hybride aandrijving aangeboden maar met de Renault Zoe heeft de fabrikant natuurlijk al een volledig elektrische auto in het B segment. Kijk voor de meest aantrekkelijke aanbieding van een private lease Clio in de Autonomer vergelijkingstool om je slag te slaan.