Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Autonomer gaat samenwerken met Ikrij.nl

Autonomer heeft het private lease label van Wittebrug Lease; Ikrij.nl opgenomen in de private lease vergelijker. Het scherpe aanbod van nieuwe auto’s en occasions van Ikrij.nl is vanaf nu vindbaar in de online private lease vergelijker van Autonomer.

Ikrij.nl is in 2019/2020 uitgeroepen tot beste private lease maatschappij van Nederland met de focus op een best in class customer experience; private leasen zonder gedoe. De samenwerking met Autonomer is er op gericht om het aanbod nog toegankelijker te maken voor de consument.

Private lease geïnteresseerden kunnen nu direct op Autonomer een auto van Ikrij.nl samenstellen en het private lease contract naar wens configureren. Bezoekers kunnen vervolgens op de website van Autonomer direct een offerte aanvragen en meteen beschikken over de persoonlijke support van het Ikrij.nl team.

Steeds meer Nederlanders kiezen online een auto uit, zonder een bezoek aan de dealer. Op Autonomer vind je alles wat je moet weten over het kiezen van de beste private lease deal. Autonomer verbindt de automobilist op een transparante en autonome manier met de juiste informatie. Door het nieuwe partnerschap met Ikrij.nl is het aanbod op de website verder gegroeid en meer divers geworden.

Dit artikel is gepubliceerd op 17 februari 2021 om 14:32.