Private lease automaat occasion

Overweeg je om je volgende auto te private lease in plaats van aan te schaffen? Dan is het in veel gevallen zeer interessant om een occasion te private leasen ten opzichte van een gloednieuw exemplaar. Helemaal wanneer je op zoek bent naar een private lease occasion met automaat. Doordat de grote meerderheid van het aanbod van private lease occasions bestaat uit handgeschakelde versies en de automaten vaak een stuk duurder zijn is een occasion private lease met automaat dus een heel interessante optie.

Korte looptijden

Het grote voordeel van een private lease occasion met automaat is dat de looptijden van deze contracten relatief kort zijn, 2 jaar (24 mnd) is eerder regel dan uitzondering. En de korte looptijd is ook nog eens gekoppeld aan een laag maandtarief, uiteraard is de auto dan niet nieuw maar meestal zijn de auto’s zeer goed onderhouden. Deze occasions hebben natuurlijk al wat kilometers op de klok staan en daarom zijn de looptijden van een occasion automaat een stuk korter dan van een nieuw model.

Vergelijk

Je weet inmiddels dat je een occasion automaat wilt private leasen maar waar vind je nou de auto die je wilt? Autonomer heeft veel gebruikte private lease modellen beschikbaar in de vergelijker. In de filter van de verglijken vink je “automaat” aan en je hebt een totaaloverzicht van alle beschikbare occasion automaat private lease modellen van alle aanbieders. ZO maken we je het wel heel makkelijk om te kiezen!

Waarom een occasion private leasen?

Een occasion private lease je omdat je voordeliger uit bent dan bij een nieuw model. Vaak is de auto al een stuk afgeschreven en dat betekend dat de maandlasten flink omlaag kunnen.

Is een private lease occasion betrouwbaar?

In principe betaald de private lease maatschappij al het onderhoudt en de reparaties, dus je hebt geen zorgen bij eventuele pech. Daarnaast zoeken lease partijen vaak betrouwbare modellen en merken uit omdat ze de kosten laag willen houden. Het risico van een onbetrouwbare auto is klein.

Zijn er veel automaat private lease occasions op de markt?

Er is een enorme stijging van het aantal beschikbare occasion automaten, doordat steeds meer auto`s automaat uit de fabriek komen. In de toekomst zullen dit zelfs meer auto`s zijn dan hand geschakeld.