Vergelijk de Nissan Leaf bij 3 aanbieders

Filter resultaten
Budget per maand
Staat
Looptijd
KM per jaar
Carrosserie
Transmissie
Brandstof
Private Lease Keurmerk
Aanbieder
3 voertuigen
Nissan Leaf Private Lease

Nissan Leaf 40kWh Acenta

Hatchback | Automaat | Elektrisch
Autonomer's keuze!
€ 449 p/m
Ervaringen en informatie ANWB Private Lease
60 maanden
10000 km/jaar
Meerprijs km
€ 0,09 p/km
Eigen Risico
€ 300
Nissan Leaf Private Lease

Nissan Leaf 40kWh Acenta

Hatchback | Automaat | Elektrisch
€ 349 p/m
Ervaringen en informatie Mijndomein Auto Private Lease
48 maanden
12000 km/jaar
Meerprijs km
€ 0,06 p/km
Eigen Risico
€ 300
Nissan Leaf Private Lease

Nissan Leaf e+ 62kWh N-Connecta

Hatchback | Automaat | Elektrisch
€ 575 p/m
Ervaringen en informatie Privelease.nl
60 maanden
10000 km/jaar
Meerprijs km
€ 0,05 p/km
Eigen Risico
€ 225

Nissan Leaf Private Lease aanbiedingen

Op zoek naar de beste Nissan Leaf private lease deals? Via Autonomer.nl lease je al een Nissan Leaf vanaf € 349 per maand. Gebruik de bovenstaande vergelijker om alle auto's te vergelijken. Selecteer bijvoorbeeld het gewenste budget of de transmissie, automaat of handgeschakeld.

De volgende Nissan modellen zijn beschikbaar voor private lease. Klik op de naam van het model om alle aanbiedingen te zien:

Waarom een Nissan Leaf leasen?

Nissan lanceerde zijn eerste elektrische voertuig in 1947, maar totdat de LEAF werd ontwikkeld was er geen elektrische auto geschikt voor de massaproductie. De Nissan LEAF is gemaakt om duurzaamheid te brengen naar de massa door zijn revolutionaire plug-in aandrijflijn. Deze compacte vijfdeurs hatchback blijft dit doen met verkopen die jaarlijks zijn toegenomen sinds zijn debuut in 2010. Ook voor de private lease rijder is er nu de Nissan LEAF als volledig elektrisch auto. Maar de geschiedenis van dit model gaat langer terug.

De verkoop van de Nissan LEAF begon in december 2010 in Japan en de Verenigde Staten, nog voordat de Nissan LEAF in 2011 in Europa en Canada in de verkoop ging. De LEAF was een elektrische pionier en werd al snel ’s werelds best verkochte volledig elektrische auto. Aanvankelijk werden alle modellen geproduceerd in Nissan, Japan. Nu zijn er meerder fabrieken die deze auto produceren om aan de grote vraag te kunnen voldoen.

Nissan LEAF Private Lease

Op Autonomer.nl kun je alle Nissan LEAF private lease deals vergelijken. Een degelijke auto van een degelijke Japanse fabrikant is altijd een goede en veilige keuze om een aantal jaren te rijden. De private lease deals voor de Nissan LEAF zijn te vinden in de Autonomer.nl private lease vergelijker. Omdat het een elektrische auto betreft is er slecht een enkele krachtbron beschikbaar om te leasen.