Nefkens Peugeot staat op plek 4 in de categorie privé lease. Vergelijk alle private lease aanbieders.

Nefkens Peugeot

4 (1 review)

Ook Nefkens Peugeot biedt uiteraard de mogelijkheid tot private lease en draagt ook het keurmerk Private Lease. Altijd scherpe maandtarieven voor alle Peugeot modellen. Het voordeel wanneer je private lease kiest via het automerk zelf is dat je altijd kunt proefrijden en alle beschikbare modellen kunt bezichtigen in de showroom.

Werkwijze

De private lease auto’s van Nefkens Peugeot worden aangeboden op de website sterkeactie.nl. Dit is een gezamenlijk online actieplatform waar verschillende automerken scherpe private lease actie’s aanbieden. Deze actie’s worden aangeboden vanuit 5 dealerorganisaties te weten Nefkens Peugeot, Terwolde Renault, Emerpark, Hyundai Wittenberg, Honda de Bois die weer onderdeel zijn van Emil Frey Nederland. Verder wordt er op de website heel erg weinig uitgelegd over de werkwijze en over het verloop wanneer je een private leasecontract via de website afsluit, wij kunnen het in ieder geval niet vinden na veel speur werk. Het zou mooi zijn als we deze tekst in de toekomst kunnen wijzigen in een duidelijk verhaal over de werkwijze van Sterkactie.nl

Nefkens Peugeot uitgelicht

450 eigen risico
Private Lease Keurmerk Private Lease Keurmerk
Meer KM's? € 0,05 p/km
BKR geregistreerd 100% BKR Geregistreerd
Vanaf € 199 p/m

Vergelijk alle 40 Nefkens Peugeot modellen

Je rijdt al een Nefkens Peugeot auto vanaf €199 per maand. Geruik onze private lease vergelijker om de beste deals te vinden of bekijk de onderstaande merken of modellen:

Ervaringen Nefkens Peugeot

 

Er is 1 mede autoverkoper die zijn ervaring met Nefkens Peugeot heeft gedeeld. Hij of zij gaf 4 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordeling. Heb je jouw auto al eens verkocht via Nefkens Peugeot? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
B
Bente
23-03-2020

Prima

Goed geholpen! Wij zijn uiteindelijk wel voor een andere lease deal gegaan (actie Volkswagen) maar ik ben echt tevreden over de service.