Mijndomein Auto Private Lease

4.5 (4 reviews)

Mijndomein Auto is onderdeel van mijndomein.nl waar je sinds 2003 oa. domeinnamen kunt registreren. Sinds 2010 is Mijndomein Auto ook gestrart met het aanbieden van private lease. Mijndomein Auto is uitgegroeid tot de meest transparante private lease maatschappij van Nederland. Klanten van Mijndomein Auto profiteren van scherpe leasetarieven en gunstige voorwaarden.

Eén van de meest populaire modellen van Mijndomein Auto is de Peugeot E-208:

Mijndomein Auto biedt zekerheid over autokosten en geeft 100% prijsgarantie. De auto’s van Mijndomein worden niet door banken gefinancierd, maar door obligaties die Mijndomein uitgeeft. De visie van Mijndomein is om ‘samen onafhankelijk’ te zijn, en alles zo makkelijk mogelijk te maken voor haar klanten. Mijn Domein staat er vooral om bekend dat ze private lease zonder BKR aanbieden.

Snel naar....

Lease aanbod
Aanbiedingen
Occcasions

Vergelijkbare private lease aanbieders:

Werkwijze

Via Mijndomein private lease kun je tegen zeer scherpe tarieven nieuwe en occasion auto’s privé leasen. Wat Mijndomein private lease uniek maakt is dat je niet bij het BKR geregistreerd of gecheckt wordt. Dit houdt in dat de privé lease niet als lening of financiering zichtbaar is bij het BKR. De bestelling kan geheel online afgewikkeld worden. Wanneer je je auto hebt samengesteld wordt er een contract ondertekend en moet er éénmalig €399,– per iDeal overgemaakt worden. Dit kan gezien worden als een soort afleveringskosten, hieronder vallen administratiekosten, transportkosten en de kosten van de 1e beurt.

 

Een private lease auto bestellen

Volg dan de 4 stappen van het besteltraject. Hiervoor heb je je bankrekeningnummer en een geldig Nederlands rijbewijs van de bestuurder nodig.

1. Je auto samenstellen

Bij alle auto’s krijg je in ieder geval de volgende 3 vragen te zien:

  • Hoeveel kilometers verwacht je te gaan rijden?
  • Welke kleur kies je?
  • Wil je een auto met of zonder bestickering?

Bij enkele auto’s heb je ook de keuze tussen een handgeschakelde transmissie of een automaat.
Heb je de vragen beantwoord? Dan zie je aan de rechterkant direct jouw offerte. In deze offerte zitten alle kosten inbegrepen, dus ook de verzekering, motorrijtuigenbelasting en BTW!

2. Je gegevens

Mijndomein hecht bijzonder veel waarde aan de privacy van klanten en hebben betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Jouw persoonlijke gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt om de door jou aangevraagde auto goed te faciliteren.

3. Je akkoord

In het besteloverzicht controleer je of alle gegevens juist zijn. Hier geef je ook akkoord voor de interne krediet- en autoverzekeringscheck. Zodra jouw bestelling bij Mijndomein binnenkomt, voert Mijndomein intern een aantal toetsingen uit. Deze hebben betrekking op jouw kredietwaardigheid en jouw historie bij autoverzekeringen. Er is geen sprake van een financiering, dus een BKR-registratie is niet nodig.

4. Besteld!

Na je bestelling wordt jouw private lease contract per e-mail naar je verstuurd. Vervolgens vraagt Mijndomein je om een eenmalige betaling van € 399,-. Via iDeal kun je de eenmalige kosten veilig via je eigen bank naar Mijndomein overmaken. Mijndomein plant de aflevering van jouw auto in, nadat de betaling van de eenmalige kosten is ontvangen.

Rijden met een private lease auto

Er zijn veel voordelen van private lease, maar we begrijpen dat je zeker wilt weten waar je aan toe bent voordat je een bestelling plaatst. Daarom lees je hieronder wat je krijgt bij je private lease auto. Wil je meer weten, kijk dan gerust op de helpdesk van Mijndomein.

Schade en onderhoud

Schade? Geen probleem, Mijndomein helpt je verder. Je betaalt alleen het afgesproken eigen risico. Rijd je een schade, dan blijft je verzekeringspremie gelijk. Daarnaast heb je bij schade recht op tijdelijk vervangend vervoer. Het reguliere onderhoud van de auto zijn voor rekening van Mijndomein.

Verzekeringen

Je lease auto is bij Mijndomein all-risk verzekerd. Je betaalt geen extra kosten voor de verzekering, inzittendenverzekering en wegenbelasting. Het contract kent een eigen risico van maximaal € 300,- per niet-verhaalbare schade. Bij ruitschade is het eigen risico € 75,-.

Pech onderweg

Heb je pech onderweg? Die kans is minimaal met jouw nieuwe private lease auto, maar het kan gebeuren. Je kunt bij Mijndomein rekenen op de internationale pechdienst van de autofabrikant. Mijndomein helpt je zo snel mogelijk weer op de weg.

Naar het buitenland

Wil je met je auto naar het buitenland? Dat kan! Je mag met je lease auto maximaal zes weken aaneengesloten in het buitenland rijden. Daarnaast ben je ook in het buitenland gewoon verzekerd.

Meer rijden dan afgesproken

Bij je bestelling schat je in hoeveel kilometers je verwacht te rijden. Daarboven betaal je € 0,08 per extra gereden kilometer. Je kunt je kilometerpakket tussentijds verhogen.

Bekeuringen

Wanneer je een lease auto via Mijndomein rijdt, ontvangt Mijndomein hiervan de bekeuringen. Mijndomein betaalt de bekeuringen aan de instanties. In een aparte factuur belast Mijndomein de kosten plus administratiekosten (€ 9,00) aan je door. Is private lease wat voor jou?

Mijndomein Auto Private Lease uitgelicht

300 eigen risico

Mijndomein Auto Private Lease uitgelicht

Geen BKR registratie
Geld terug bij minder kilometers
In verhouding erg hoge prijzen
Geen Private Lease keurmerk
Eenmalige kosten €399,--
Geen proefrit mogelijk

Ervaringen Mijndomein Auto Private Lease

 

Er zijn 4 mede klanten die hun ervaring met Mijndomein Auto Private Lease hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 4.5 van de 5 sterren. Lees de beoordelingen op Autonomer en externe websites:

 
N
Natasja
06-07-2020

Snel en vriendelijk

>Snelle reactie bij een vraag via de mail >Lossen problemen die zich voorgedaan hebben netjes op > Vriendelijk personeel >Ze proberen je altijd te helpen al met al een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben erg tevreden!

JK
Judith Kaagman
22-06-2020

Uitermate tevreden!


5 sterren dus! Wij maken met veel plezier en gemak gebruik van een Citroën C3 via Mijn Domein Auto... Hoe ideaal als er daadwerkelijk iets aan de hand is, dat ik even kan bellen en het bij mijn dichtstbijzijnde dealer in orde gemaakt kan en mag worden! Erg content dus! Ik vind het erg prettig dat deze tak van Mijn Domein wél telefonisch bereikbaar is. Ik zou dat ook fijn vinden als de web domein afdeling ook telefonisch bereikbaar zou zijn. Maar ik moet zeggen als er iets is wordt er snel via de mail gereageerd...

JZ
Joost Zwaagstra
05-04-2020

Erg klantvriendelijke benadering

Ik werd serieus genomen!

N
Nico
24-12-2019

Erg handig

Geen BKR registratie nodig dus hier uiteindelijk terecht gekomen. Uiteindelijke mooie auto kunnen leasen.