Lease’m staat op plek 2 in de categorie privé lease. Vergelijk alle private lease aanbieders.

Lease’m

Geen reviews

Lachend achter het stuur is de slogan van deze lease maatschappij. Dat geeft meteen aan dat klant tevredenheid hoog in het vaandel staat bij dit Lease’m. De website is overzichtelijk met handige uitleg filmpjes over wat private lease precies inhoudt en waar je als klant vanuit kan en mag gaan. Via de website van Lease`m heb je toegang tot onafhankelijke klant reviews of kijk even verder op Autonomer voor de echte vergelijking.

Werkwijze

Bij Lease`m heb je een aantal unieke voordelen:

  • Vast maandbedrag, geen grote investering
  • Onderhoud en schade via de dealer
  • Géén reclamestickers op je auto
  • Financiële beoordeling binnen 24 uur
  • Lage prijs voor meerkilometers buiten je contract

Bij Lease’m vind men duidelijkheid erg belangrijk. In een overzicht en allemaal online. Zo kan je online je auto uitzoeken, de opties samenstellen en de auto voorkeuren aangeven, om vervolgens online een private lease auto te bestellen. De kosten worden meteen inzichtelijk gemaakt, zonder addertjes onder het gras. Let wel op dat deze website regelmatig aanbiedingen publiceert dus het kan de moeite waard zijn even onderzoek te doen om de beste deal te krijgen!

Lease’m uitgelicht

350 eigen risico
Private Lease Keurmerk Private Lease Keurmerk
Vervangend vervoer
Meer KM's? € 0,05 p/km
Winterbanden: € 15 p/m
BKR geregistreerd 65% BKR Geregistreerd
Vanaf € 199 p/m

Vergelijk alle 216 Lease’m modellen

Je rijdt al een Lease’m auto vanaf €199 per maand. Geruik onze private lease vergelijker om de beste deals te vinden of bekijk de onderstaande merken of modellen:

Ervaringen Lease’m

 

Er zijn nog geen bezoekers die een ervaring met Lease’m hebben toegevoegd. Heb je een positieve of negatieve ervaringen? Vul deze hieronder toe: