Lease’m

4 (1 review)

Lachend achter het stuur is de slogan van deze lease maatschappij. Dat geeft meteen aan dat klant tevredenheid hoog in het vaandel staat bij dit Lease’m. De website is overzichtelijk met handige uitleg filmpjes over wat private lease precies inhoudt en waar je als klant vanuit kan en mag gaan. Via de website van Lease`m heb je toegang tot onafhankelijke klant reviews of kijk even verder op Autonomer voor de echte vergelijking.

Snel naar....

Lease aanbod
Aanbiedingen
Occcasions

Werkwijze

Bij Lease`m heb je een aantal unieke voordelen:

  • Vast maandbedrag, geen grote investering
  • Onderhoud en schade via de dealer
  • Géén reclamestickers op je auto
  • Financiële beoordeling binnen 24 uur
  • Lage prijs voor meerkilometers buiten je contract

Bij Lease’m vind men duidelijkheid erg belangrijk. In een overzicht en allemaal online. Zo kan je online je auto uitzoeken, de opties samenstellen en de auto voorkeuren aangeven, om vervolgens online een private lease auto te bestellen. De kosten worden meteen inzichtelijk gemaakt, zonder addertjes onder het gras. Let wel op dat deze website regelmatig aanbiedingen publiceert dus het kan de moeite waard zijn even onderzoek te doen om de beste deal te krijgen!

Lease’m uitgelicht

350 eigen risico
Private Lease Keurmerk Private Lease Keurmerk
Vervangend vervoer

Lease’m uitgelicht

Onafhankelijke reviews
Geen reclame stickers
Onderhoud bij dealer
Geen opties tot uitstappen

Ervaringen Lease’m

 

Er is 1 klant die zijn ervaring met Lease’m heeft gedeeld. Hij of zij gaf 4 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordeling. Heb jij een ervaring met Lease’m? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
R
Rolf
10-03-2020

Snelle en adequate dienstverlening

Erg tevreden!