Kia Soul Private Lease

Op zoek naar de beste private lease deals? Via Autonomer.nl lease je al een vanaf € per maand. Gebruik de vergelijker om alle auto's te vergelijken. Selecteer bijvoorbeeld het gewenste budget of de transmissie, automaat of handgeschakeld.

Filter 0 private lease auto's
KM per jaar
Looptijd
Prijs per maand
Contractvoorwaarden
Standaard opties
Brandstof
Staat
Transmissie
Carrosserie
Deuren
Aanbiedingen
Aanbieder
0 private lease auto's

Kia private lease modellen

De volgende Kia modellen zijn beschikbaar voor private lease. Klik op de naam van het model om alle aanbiedingen te zien:

Waarom een Kia Soul leasen?

De nieuwe Kia Soul is alleen nog te verkrijgen als een volledige elektrische auto, een zogenoemde EV (Electric Vehicle). Kia noemt hem dan ook de e-Soul, het is een zeer ruime en excentrieke SUV dat de dezelfde aandrijflijn als de e-Niro heeft. Kia is samen met een aantal andere fabrikanten een voorloper op het gebied van volledig elektrische auto’s en daar is de E-Soul een goed voorbeeld van. Standaard is de e-soul al behoorlijk rijk uitgerust met o.a. adaptieve cruise control, achteruitrijcamera, Apple CarPlay en nog veel meer.

Private lease e-Soul

De e-Soul is leverbaar met 2 verschillende batterijformaten te weten; de 39 en de 64 kWh. De 39 kWh motor is goed voor een actieradius van circa 250 kilometer en met de 64 kWh variant kan je ruim 400 kilometers afleggen met een volle accu. Bij een openbare laadpaal is de e-Soul met 39kWN motor na 4 uur 100% vol en de 64 kWh in 7 uur, dit is de tijd die nodig is van een volledig lege naar volledig volle accu. De Kia e-Soul wordt ook zeer veel aangeboden in de private lease markt, er zijn vele aanbieders die de e-Soul opgenomen hebben in hun assortiment.

Doordat de EV nog relatief in de kinderschoenen staat is de toekomst onzeker en dat is voor veel potentiele autokopers een vervelend gegeven. Private lease biedt dan de uitkomst, voor een vast bedrag per maand rijd je een fonkelnieuwe Kia e-Soul als private lease en loop je aan het eind van de looptijd geen risico dat de auto veel minder waard is geworden doordat er tegen die tijd veel betere elektrische auto’s op de markt zijn gekomen. Autonomer heeft alle aantrekkelijke private lease deals op een rij gezet dus je hoeft alleen nog maar te vergelijken en te kiezen.