Kia E-Niro Private Lease

Op zoek naar de beste private lease deals? Via Autonomer.nl lease je al een vanaf € per maand. Gebruik de vergelijker om alle auto's te vergelijken. Selecteer bijvoorbeeld het gewenste budget of de transmissie, automaat of handgeschakeld.

Filter 0 auto's
Budget per maand
Looptijd
KM per jaar
Staat
Brandstof
Populaire opties
Transmissie
Carrosserie
Deuren
Aanbiedingen
Aanbieder

Kia private lease modellen

De volgende Kia modellen zijn beschikbaar voor private lease. Klik op de naam van het model om alle aanbiedingen te zien:

Waarom een Kia E-Niro leasen?

De Kia e-Niro is een van de allerbeste elektrische auto’s op de markt en combineert een indrukwekkend rijbereik, sterke prestaties en een behoorlijk niveau van comfort en verfijning. Kia claimt een actieradius van 455 Kilometer en dat zou haalbaar moeten zijn met een lichte voet 😉

De Hyundai Kona Electric lijkt op de e-Niro dankzij zijn bijna identieke onderstel, maar de Kia is praktischer, met een grote kofferbak en veel beenruimte voor passagiers. De e-Niro kan voor de meeste rijders gemakkelijk een kleine gezins-SUV kunnen vervangen (aangedreven door een traditionele interne verbrandingsmotor). Als je als bestuurder per jaar weinig lange ritten maakt dan zijn er bijna geen nadelen te bedenken voor de elektrische Kia e-Nero. Daarom is ook voor private lease gebruikers de e-Niro een ideale woon-werk verkeer auto. 

Elektrische Niro

De Kia Niro kennen we als een kleine gezins-SUV die voorheen altijd in het teken stond van elektrificatie met verbrandingsmotor. Zo gebruiken de Niro Self-Charging Hybrid en Plug-in Hybrid een combinatie van benzinemotoren en elektromotoren om de uitstoot en de brandstofkosten te verlagen. De nieuwe volledig elektrische e-Niro gaat echter de echte ster van het assortiment worden. Voornamelijk als het gaat om brandstof kosten en rij efficiëntie.

De grote elektrische accu van de e-Niro zit onder de vloer en heeft als voordeel dat de bagageruimte niet is verkleind. Dit lage zwaarte punt (want accu`s zijn zwaar) maakt de auto ook zeer comfortabel in het rijgedrag. Onze experts bij Autonomer durven zelfs te zeggen dat dit een van de meest comfortabele elektrische auto`s is in zijn klasse.

Prestaties e-Niro

De prestaties van de Kia e-Niro zijn geweldig: de krachtigste e-Niro doet er 7,5 seconden over van 0-100 km / u en de topsnelheid is 165 km / u. Maar het is het onmiddellijke koppel van de elektromotor dat het meest indruk maakt, waardoor inhalen op de snelweg een zeer plezierige ervaring is. Verder zijn er geen compromissen gemaakt op het gebied van bruikbaarheid.  De interne ruimte voor passagiers is meer dan voldoende, met veel beenruimte en hoofdruimte ook voor achter passagiers.

e-Niro als private lease auto

Voor de private lease rijder heeft de e-Niro alle goede eigenschappen. Voor een vast bedrag per maand rij je zorgeloos in een van de nieuwste elektrische auto`s van een bedrijf dat bekend staat om top kwaliteit. Kijk even in de Autonomer vergelijker voor directe private lease aanbiedingen van onze partners.