Ikrij.nl

Geen reviews

Ikrij.nl is een aanbieder van private lease contracten opgericht in 2013 en zeker de moeite waard om te onderzoeken. Het assortiment van auto`s is erg breed met ook vele Japanse merken als optie, denk hierbij aan Nissan, Mazda en Mitsubishi. De website heeft ook een outlet waar regelmatig scherpe aanbiedingen worden gepresenteerd.

De voordelen van Ikrij.nl op een rijtje:

  • Vast en transparant maandtarief
  • Geen grote investering
  • Wij kopen je huidige auto
  • Eén aanspreekpunt
  • Standaard incl. verzekering

Werkwijze

Ikrij.nl heeft een online keuze menu uit een groot aantal merken. Selecteer de juiste auto, kies de opties, selecteer de looptijd en je bestelling is geplaatst. Een leuke bijkomstigheid is dat je kan kiezen voor reclame stickers van Ikrij.nl en daarmee 15 euro korting per maand kan verdienen. Dit scheelt al snel meer dan 1oo euro per jaar! Je kunt ook bijdragen aan het milieu door een CO2 bijdrage te kiezen van 2 euro per maand. Dit bedrag word volledig overgedragen aan de Climate Neutral Group en zorgt dat je met een goed geweten de weg op gaat.

Ikrij.nl uitgelicht

Breed aanbod
Outlet met aanbiedingen
Persoonlijk service
Relatief klein bedrijf

Ervaringen Ikrij.nl

 

Er zijn nog geen bezoekers die een ervaring met Ikrij.nl hebben toegevoegd. Heb je een positieve of negatieve ervaringen? Vul deze hieronder toe: