IKRIJ.NL staat op plek 11 in de categorie privé lease. Vergelijk alle private lease maatschappijen.

IKRIJ.NL

4 (2 reviews)

Ikrij.nl is een aanbieder van private lease auto’s, opgericht in 2013 en zeker de moeite waard om te overwegen. Het assortiment van auto`s is erg breed met ook vele Japanse merken als optie, denk hierbij aan Nissan, Mazda en Mitsubishi. De website heeft ook een outlet waar regelmatig scherpe aanbiedingen worden gepresenteerd. De voordelen van Ikrij.nl op een rijtje:

  • Vast en transparant maandtarief
  • Geen grote investering
  • Wij kopen je huidige auto
  • Occasion private lease
  • Eén aanspreekpunt
  • Standaard incl. verzekering

Werkwijze

Ikrij.nl heeft een online keuze menu uit een groot aantal merken. Selecteer de juiste auto, kies de opties, selecteer de looptijd en je bestelling is geplaatst. Een leuke bijkomstigheid is dat je kan kiezen voor reclame stickers van Ikrij.nl en daarmee 15 euro korting per maand kan verdienen. Dit scheelt al snel meer dan 1oo euro per jaar! Je kunt ook bijdragen aan het milieu door een CO2 bijdrage te kiezen van 2 euro per maand. Dit bedrag word volledig overgedragen aan de Climate Neutral Group en zorgt dat je met een goed geweten de weg op gaat.

Via Autonomer kan je een offerte aanvraag indien bij IKRIJ.nl. Als jij vervolgens het contract hebt getekend, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Dat is sowieso wettelijk geregeld voor verkoop via internet en daarnaast is de bedenktijd ook een voorwaarde van het Keurmerk Private Lease.

Na die tijd wordt de order definitief en bestelt IKRIJ.NL jouw lease auto. In de tussentijd vragen we het bureau Economic Data Resources (EDR) om jouw kredietwaardigheid te checken (dat is belangrijk voor ons allebei). Ook zijn we verplicht om de overeenkomst te registreren bij het BKR. Als dat allemaal achter de rug is, vraagt IKRIJ.NL aan het dealerbedrijf om jouw auto afleveringsklaar te maken. Tegelijkertijd zorgen wij voor de juiste overeenkomsten. We incasseren de eerste termijn en je kunt gewoon gaan rijden alsof het jouw eigen auto is. Voor het onderhoud ga je op kosten van IKRIJ.NL naar de dealer en het enige wat jij zelf doet is tanken.

IKRIJ.NL uitgelicht

300 eigen risico
Private Lease Keurmerk Private Lease Keurmerk
Vervangend vervoer
Winterbanden: meerprijs
Vanaf € 169 p/m

IKRIJ.NL uitgelicht

Breed aanbod
Outlet met aanbiedingen
Persoonlijk service
Relatief klein bedrijf

Vergelijk alle 32 IKRIJ.NL modellen

Je rijdt al een IKRIJ.NL auto vanaf €169 per maand. Geruik onze private lease vergelijker om de beste deals te vinden of bekijk de onderstaande merken of modellen:

Ervaringen IKRIJ.NL

 

Er zijn 2 mede klanten die hun ervaring met IKRIJ.NL hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 4 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordelingen. Heb jij een ervaring met IKRIJ.NL? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
TVW
Tamara Van Waal
20-11-2020

Tevreden

Goed geholpen door vriendelijke mensen, ben erg blij met mijn nieuwe auto.

D
Dennis
25-02-2020

Alles goed verlopen

Leuke Aygo besteld maar moest er wel even op wachten