Private lease hybride

Private lease biedt veel mogelijkheden en bovendien ook veel gemak. Wanneer je overweegt om je volgende auto niet aan te schaffen maar te gaan private leasen dan is een hybride auto een zeer interessante optie. Door de transitie binnen de automotive branche van fossiele brandstof naar duurzame brandstof hebben de ontwikkelingen op dat gebied een grote vlucht genomen. Op dit moment heeft bijna iedere grote autofabrikant één of meerdere hybride of volledig elektrisch modellen binnen hun assortiment.

Super voordelige private lease

Doordat er steeds meer hybride auto’s worden aangeboden als private lease auto is er dus steeds meer concurrentie en daarmee daalt de maandprijs van een hybride private lease, gunstig voor jou als consument dus. Het enige wat je zelf nog moet betalen buiten het maandtarief van je private lease hybride auto is de brandstof. Aangezien een hybride auto door de elektromotor veel minder energie vraagt van de benzinemotor verbruikt deze dan ook veel minder benzine dan een volledig benzinemotor, en dit resulteert uiteraard in fors lagere tank kosten.

Actieradius

Het grote voordeel van een hybride auto is dat er altijd nog een benzine motor aan gekoppeld is, dit in tegenstelling tot een volledig elektrische variant. In het geval van een hybride auto dient de elektromotor als ondersteuning van de verbrandingsmotor, de elektromotor schakelt af en toe bij indien gewenst. Door deze ingrepen wordt het verbruik van de verbrandingsmotor wel drastisch naar beneden bijgesteld. Het grote voordeel hiervan is dat je wel een normale actieradius hebt zoals je bent gewend van een conventionele verbrandingsmotor. Je bent dus niet afhankelijk van laadpalen en je belandt niet snel in situaties waarbij je op eieren rijdt op zoek naar een laadpaal voordat je stil komt te staan.

Conclusie

Ben je op zoek naar een zeer zuinige private lease auto dan is een hybride private lease een zeer interessante mogelijkheid. Het is op dit moment de beste keus, dit omdat de overgang naar volledig elektrische voertuigen zich nog in een pril stadium bevindt. En omdat je een hybride auto kan private leasen loop je ook niet het risico dat na 5 jaar je auto in een keer veel minder waard is omdat er op dat moment wel veel elektrische auto’s worden verkocht. Dus kijk op de Autonomer vergelijker naar de scherpste aanbiedingen van hybride private lease modellen zodat jij de beste keus maakt.