Private lease in Groningen, al vanaf 169 p/m

Op zoek naar de beste private lease deal van Groningen? Met de lease vergelijker van Autonomer.nl vergelijk je 501 private lease auto's. De auto wordt veelal thuis afgeleverd in Groningen.

Filter 501 resultaten
Merk & model
Merk
Model
Budget per maand
Looptijd
KM per jaar
Staat
Aanbiedingen
Deuren
Carrosserie
Transmissie
Brandstof
Actieradius (elektrisch & hybride)
Gemiddeld verbruik (op één liter)
Populaire opties
Aanbieder
501 voertuigen
AYGO Private Lease

Toyota Aygo 1.0 VVT-i x

5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
🥇 Autonomer's keuze
⛽ 1 liter op 22.2km
Start/stopsysteem
Getint glas
€ 199 p/m
Gratis thuisbezorgd in Groningen
Picanto Private Lease

Kia Picanto ComfortLine

5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
⛽ 1 liter op 22.7km
Keyless Entry
Airconditioning
Start/stopsysteem
€ 219 p/m
Op = Op
C1 Private Lease

Citroen C1 VTi 72 Live

3-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
⛽ 1 liter op 26.3km
Start/stopsysteem
Getint glas
€ 209 p/m
i10 Private Lease

Hyundai i10 1.0i i-Drive

Occasion | 5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
⛽ 1 liter op 24.4km
Cruise control
Keyless Entry
Start/stopsysteem
€ 189 p/m
Gratis thuisbezorgd in Groningen
Aygo Private Lease

Toyota Aygo 1.0 VVT-i x

Occasion | 5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
⛽ 1 liter op 22.2km
Start/stopsysteem
Getint glas
€ 184 p/m
Goedkoopste deal!

Private lease Groningen

Privé leasen is tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Een zeer groot percentage van de nieuw geleverde particulier auto’s in Nederland is inmiddels een private leaseauto. In Groningen is dit niet veel anders. Een van de eerste private lease bedrijven in Nederland is opgericht in Leek en dat ligt dicht bij de stad Groningen. Groningen is wat dat betreft ook een echte voorloper in Nederland als het gaat om de adoptie van het private lease principe. Zo is het hoge noorden best innovatief als het gaat om auto rijden.

Aanbieders van private lease  in Groningen

Wanneer je in Groningen woonachtig bent en je bent in de markt voor een private lease auto dan heb je vele mogelijkheden. In Groningen zit een aantal gerenommeerde private leasemaatschappijen maar ook is er goede service van alle grote landelijke private lease maatschappijen.

Daarnaast hebben tegenwoordig de meeste grote automerken hun eigen private lease mogelijkheden. Dus als er een Volkswagen, Audi, Seat, (etc), dealer in de buurt zit dan is het vaak mogelijk direct bij de dealer een private lease auto te regelen. Het voordeel hiervan is dat je ook direct een proefrit kunt maken in je favoriete model en hem goed kunt bekijken van binnen en van buiten voor dat je een beslissing maakt.

Privelease.nl

5 (1 review)
Leasen vanaf € 210 p/m
34 private lease deals
Persoonlijke contact
Auto wordt thuis afgeleverd voor €80
Opbouw en behoud schade vrije jaren
Snel uit voorraad leverbaar
Niet altijd de goedkoopste

SmiLease

Geen reviews
Geen BKR registratie
Wisseling binnen contract looptijd
Terugbetaling bij minder km
Niet landelijk (postcodes 6500 t/m 9999)

Thuis afgeleverd

Weet je al precies welk merk en model je in Groningen als private lease auto wilt gaan bestellen? En heb je zelfs als stiekem een proefrit gemaakt bij de dealer in Groningen? Dan kan je ook op zoek naar een universele leasemaatschappij die dit model ook aanbiedt. Het voordeel hiervan is dat je op zoek kunt gaan naar de beste aanbiedingen. Via de Autonomer.nl private lease vergelijker kun je meteen de beste deals van Nederland en Groningen selecteren. Hier staan alle private lease aanbieders van het model dat je zoekt op gecombineerd met de voor en nadelen van iedere private lease aanbieder. Goed nieuws; bijna alle aanbieders hebben de optie om je nieuwe auto in Groningen bij je af te leveren.

Veelgestelde vragen over leasen in Gronigen:

Kan ik in Groningen ook private leasen?

Uiteraard is dit mogelijk! De meeste private lease aanbieders lever de auto's door heel Nederland met een thuisbezorgd service. Maar er zijn ook spelers zoals Privélease die een vestiging hebben in Groningen zelf waar je op je gemak kunt rondkijken en oriënteren.

Kan ik ook elders private lease buiten Groningen?

Jazeker! De meeste private lease aanbieders hebben een thuis bezorg optie en je kan voor onderhoud en service terecht bij de dealer van het betreffende merk.

Hitachi Capital Mobility & Smilease

Zoals reeds gezegd is Groningen dé stad bij uitstek voor een private lease auto en zijn er een aantal goede bedrijven actief in de Groningse markt. Misschien wel de grootste is Privelease.nl, een dochteronderneming van Hitachi Capital Mobility. Deze naam herken je wellicht van de FC Groningen stadion naam en is dan ook een grote sponsor van de plaatselijke FC. Daarnaast heb je nabij Leek een andere bekend leasebedrijf, namelijk Smilease. Dit bedrijf was een van de eerste bedrijven in Nederland die met een private lease constructie kwam. Genoeg keuze dus en daarnaast natuurlijk altijd de mogelijkheid om te private leasen bij een groot automerk!