Goedkoopste Private lease van 2020? Al vanaf €179 per maand

Filter 12 resultaten
Merk & model
Merk
Model
Budget per maand
Looptijd
KM per jaar
Staat
Deuren
Carrosserie
Transmissie
Brandstof
Actieradius (elektrisch & hybride)
Gemiddeld verbruik (op één liter)
Populaire opties
Private Lease Keurmerk
Aanbieder
12 voertuigen
Aygo Private Lease

Toyota Aygo 1.0 VVT-i x

Occasion | 5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
🥇 Autonomer's keuze
⛽ 1 liter op 26.3km
Start/stopsysteem
Getint glas
€ 184 p/m
Goedkoopste deal!
AYGO Private Lease

Toyota Aygo 1.0 VVT-i x

5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
⛽ 1 liter op 26.3km
Start/stopsysteem
Getint glas
€ 199 p/m
C1 Private Lease

Citroen C1 VTi 72 Live

5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
⛽ 1 liter op 26.3km
Start/stopsysteem
Getint glas
€ 189 p/m
108 Private Lease

Peugeot 108 Active 1.0 e-VTi

Occasion | 5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
⛽ 1 liter op 26.3km
Keyless Entry
Start/stopsysteem
Getint glas
€ 179 p/m
108 Private Lease

Peugeot 108 Blue Lion 1.0 e-VTi

Occasion | 5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
⛽ 1 liter op 26.3km
Keyless Entry
Airconditioning
Start/stopsysteem
€ 179 p/m

Goedkoopste Private lease aanbiedingen

Ben je op zoek naar en betaalbare maar vooral goedkope private lease auto in 2020? Op Autonomer.nl vergelijk je 12 deals onder de €200 per maand, van 4 aanbieders. Je rijdt al in een private lease auto vanaf €179 per maand. Gebruik het filter voor een aanbod op maat.

Steeds meer particulieren kiezen voor private lease. Het geeft de gewone consument de mogelijkheid om te kiezen voor een nieuwe auto, zonder dat er eerst jaren gespaard moet worden of een lening afgesloten moet worden. De prijs die je maandelijks voor een lease auto betaalt, hangt van veel dingen af. Het is verstandig om tijd te investeren in het onderzoeken welke leasemaatschappij het beste bij je past waardoor je zo goedkoop mogelijk uit bent.

Goedkoop leasen? Wacht op een aanbieding!

Als je goedkoop wilt leasen dan, dan ben je bij Autonomer.nl aan het juiste adres. Wij hebben hieronder de beste deals voor je op een rij gezet:

Hoe vind je de goedkoopste private lease?

Het aanbod van aanbieders van lease auto’s is enorm. Ook merk dealers bieden tegenwoordig de mogelijkheid tot private lease. Om de concurrentie voor te blijven zullen de aanbieders van private lease zich moeten onderscheiden. En dat doen ze vaak door mooie privé lease aanbiedingen te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een korting op de maandelijkse leaseprijs. Door actief op zoek te gaan naar dit soort aanbiedingen, kun je al flink besparen op de maandelijkse kosten.

Zoek naar aanbiedingen

De scherpste aanbiedingen vind je vaak bij de grotere bedrijven. Als je op zoek bent naar de scherpste aanbiedingen dan is daarom ons advies om altijd de aanbiedingen van de onderstaande bedrijven te raadplegen:

Athlon privélease

4.5 (6 reviews)
65% Van contract BKR Geregistreerd
Zeer groot online aanbod
Kosteloos opzeggen bij privé crisis
Onafhankelijk van leeftijd
Ook occasions!
Niet altijd goed bereikbaar

Auto.nl

4.7 (3 reviews)
65% BKR Geregistreerd
Comfortabel
Retour garantie
Eerst kopen dan proefrijden
Auto is alleen online te bezichtigen

ANWB Private Lease

4 (7 reviews)
65% BKR Registratie
Vast maandbedrag
Wegenwacht Europa inbegrepen
Opzegbaar bij persoonlijk situaties
Extra KM = boete over hele contract

Volkswagen Private Lease

4.7 (3 reviews)
65% BKR Geregistreerd
Scherpe dealer prijs
Online budget calculator
Opzegbaar bij privé crisis
Alleen maar VW modellen

Wat kun je zelf doen om de goedkoopste private lease te krijgen?

Heb je niet veel noten op de zang, dan is het bijzonder eenvoudig om de goedkoopste private lease te vinden. Allereerst doe je er goed aan om gebruik te maken van een vergelijkingssite, mits je al weet wel model je wilt gaan leasen. Hier kun je de leaseprijzen van de verschillende maatschappijen onderling met elkaar vergelijken.

Het vergelijken van de lease auto’s doe je niet alleen op basis van het maandbedrag, maar zeker ook op basis van de leasevoorwaarden die aan de prijs verbonden zijn. Zet niet hoog in. Ga bijvoorbeeld niet voor het meest luxe pakket. Je zal begrijpen dat je daar ook, vaak een aanzienlijk bedrag, voor betaalt. Hoe langer de looptijd van het contract is, hoe lager de maandelijkse lasten zijn. Dit geldt ook voor het aantal kilometers wat bij je contract is inbegrepen. Neem hierbij niet de hoogste bundel als je de auto alleen gebruikt om de wekelijkse boodschappen mee te doen. Hoe beter de bundel van de kilometers bij je past, hoe minder onnodige kosten je moet betalen.

Is een occasion lease particulier goedkoop?

Je kan niet alleen kiezen voor het leasen van een nieuwe auto. Ook private lease van een occasion is mogelijk. Soms is dit ook een goedkopere keuze dan het leasen van een nieuwe auto. Maar opvallend genoeg scheelt dit hooguit een paar tientjes in het maandbedrag. De kosten voor afschrijving van een auto en verwachte kosten voor onderhoud en reparatie worden in de leaseprijs aan de consument doorberekend.

Een nieuwe auto schrijft in het begin heel snel af, maar de kosten voor onderhoud en reparatie zijn te verwaarlozen. Een occasion daarentegen is vrij stabiel in afschrijving, maar de te verwachten kosten voor reparatie en onderhoud zijn weer veel hoger. Daarom is het verschil in leaseprijs tussen een occasion en een nieuwe auto niet zo heel groot.

Vragen over goedkope private lease

Waar vind ik de goedkoopste private lease aanbieding?

Dat verschilt, veel aanbieders hebben in bepaalde perioden de betere aanbiedingen dan anders. Dit komt door veranderende voorraden en dealer gepushte acties. Daarom loont het om te vergelijken op een website als Automer.nl, wij houden alle aanbiedingen in de gaten en zetten ze voor je op een rij.

Is een private lease aanbieding voordeliger dan een auto kopen?

Hangt er vanaf hoe je het bekijkt. Het is voordeliger dan een nieuwe auto kopen en een groot bedrag van je spaar rekening afschrijven. Omdat private lease vaak voor een korte periode 2-4 jaar geld zul je uiteindelijk minder kwijt zijn maar de maandelijkse kosten zullen hoger zijn.