Gebruikte auto private leasen? Vergelijk 66 occasions:

Filter 66 resultaten
Merk & model
Merk
Model
Budget per maand
Looptijd
KM per jaar
Staat
Deuren
Carrosserie
Transmissie
Brandstof
Actieradius (elektrisch & hybride)
Gemiddeld verbruik (op één liter)
Populaire opties
Private Lease Keurmerk
Aanbieder
66 voertuigen
108 Private Lease

Peugeot 108 Active 1.0 e-VTi

Occasion | 5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
🥇 Autonomer's keuze
⛽ 1 liter op 26.3km
Keyless Entry
Start/stopsysteem
€ 199 p/m
 Private Lease

Citroen C1 VTi 72 Feel

Occasion | 5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
⛽ 1 liter op 23.3km
Keyless Entry
Airconditioning
Start/stopsysteem
€ 221 p/m
Aygo Private Lease

Toyota Aygo 1.0 VVT-i x

Occasion | 5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
⛽ 1 liter op 26.3km
Start/stopsysteem
Getint glas
€ 184 p/m
Goedkoopste deal!
C1 Private Lease

Citroen C1 VTi 72 Feel

Occasion | 5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
⛽ 1 liter op 23.3km
Keyless Entry
Airconditioning
Start/stopsysteem
€ 179 p/m
108 Private Lease

Peugeot 108 Blue Lion 1.0 e-VTi

Occasion | 5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
⛽ 1 liter op 26.3km
Keyless Entry
Airconditioning
Start/stopsysteem
€ 179 p/m

Gemakkelijk een gebruikte auto leasen

Op zoek naar een gebruikte private lease auto? Met de private lease vergelijker van Autonomer.nl vergelijk je 66 gebruikte auto's. Je rijdt al in een gebruikte auto (occasions) vanaf €179 per maand.

Iets wat veel mensen zich niet realiseren is dat je gebruikte en tweedehands auto’s kunt private leasen. Veel Nederlandse consumenten gaan ervan uit dat private lease alleen voor nieuwe auto’s is, maar wat ze over het hoofd zien, is dat private lease voor gebruikte auto`s gewoon een alternatieve financieringsmethode is. Het is mogelijk om voor de meeste tweedehands auto’s een private lease deal te krijgen zodat je voor een aantrekkelijk maandbedrag een auto kan rijden zonder de hoofdprijs in cash te betalen.

Toyota-Aygo-1.0-Vvt-I-X-Fun-Auto.nl
Een gebruikte Toyota Aygo van Auto.nl

Hoe werkt private lease tweedehands auto?

Private lease werkt precies hetzelfde met een gebruikte auto als met een nieuwe auto. Het belangrijkste verschil is dat uw maandelijkse leasebetaling waarschijnlijk veel lager zullen zijn dan wanneer je een nieuwe auto koopt op afbetaling. Daarnaast zit alles behalve brandstof meestal bij de prijs inbegrepen. Dit betekend dat je zorgeloos kunt rijden zonder zorgen over eventuele autopech- en onderhoudskosten. Omdat de meeste merken tegenwoordig erg betrouwbaar zijn durven veel dealers het aan om hier een private lease op te zetten.

Het voordeel van tweedehands private lease deals is dat het grootste deel van een nieuwe auto lease betaling wordt toegerekend aan afschrijvingskosten. As is het logisch om van de situatie te profiteren door een gebruikte auto te leasen die afschrijving minder te beïnvloeden omdat ze minder waarde verliezen. Dit is waarom er soms zeer aantrekkelijke private lease deals te vinden zijn voor gebruikte auto’s.

Is een gebruikte auto private lease goedkoop?

Een occasion of gebruikte auto private lease kan een stuk voordeliger zijn dan een nieuw auto. Dit heeft grotendeels te maken met de lagere aanschafprijs van een occasion ten opzichte van een splinternieuw model. Een bijkomend voordeel is dat de looptijd van een occasion private lease vaak veel korter is dan bij een nieuwe auto, vaak is een looptijd van 24 maanden gebruikelijk en bij nieuwe auto's 36 of 48 maanden.

Hoe zit het met de betrouwbaarheid van een gebruikte auto private lease?

Een occasion in de private lease is net zo betrouwbaar als een nieuwe. De occasions die door de leasemaatschappijen worden aangeboden zijn bijna altijd auto's die ook als nieuw private lease zijn ingezet en dus ook goed zijn onderhouden door de betreffende dealer. Je mag er dus vanuit gaan dat je als het ware in een nieuwe auto stapt maar die eerder door iemand anders is gebruikt. Mocht er onverhoopt toch wat meer aan de hand zijn dan heb je natuurlijk te allen tijde de zekerheid dat het probleem wordt opgelost door de leasemaatschappij.

Waar kan ik een gebruikte auto leasen?

Veel banken, autobedrijven en financieringsmaatschappijen stopten met het leasen van gebruikte auto’s in de nasleep van de financiële crisis in 2008. Sindsdien gaat het echter beter met de economie en zijn er meerdere partijen in Nederland die private lease aanbieden van tweedehands auto’s (occasions). Op Autonomer.nl hebben we een aantal goede private lease deals paraat voor gebruikte auto`s. Het is dus niet moeilijk zijn om een ​​bedrijf te vinden dat zorgt voor het lease van een gebruikte auto.

Renault-Clio-Energy-TCe-90-Night-and-day-5D-66kW-Athlon-privélease
Een Renault Clio occasion van Athlon

Tweedehands auto lease tips

Hier volgen enkele tips die je kan helpen om een goede deal te krijgen voor een tweedehands private lease.

Vergelijk gebruikte en nieuwe lease deal. Het eerste dat u altijd moet doen, is de kosten van het leasen van een gebruikte auto vergelijken met de kosten van het leasen van het huidige jaarmodel. Soms zorgen de lease-aanbiedingen van fabrikanten voor hun nieuwe auto’s ervoor dat de kosten voor het leasen van nieuwe auto’s bijna hetzelfde zijn als voor gebruikte lease. Je vindt dit meer bij het goedkopere segment auto`s.

Huur een vrij recent model voertuig. Bij het leasen van een gebruikte auto wil je niet iets leasen dat te oud is en mogelijk vaak in de garage staat. Over het algemeen zou je moeten kijken naar voertuigen van 2 tot 5 jaar oud, idealiter auto’s die nog onder de garantie vallen of gecertificeerde gebruikte auto’s met uitgebreide garanties. Vraag ook altijd een voertuiginspectie aan. Zorg ervoor dat u de auto volledig laat inspecteren door een gekwalificeerde monteur of inspectiedienst voordat je gaat leasen. Als de auto problemen heeft, zorg er dan voor dat de leasemaatschappij deze repareert voordat u akkoord gaat met leasen. Op Autonomer.nl vind je de beste gebruikte lease deals in alle auto segmenten.