Private lease automaat vanaf €229 p/m

Filter 130 resultaten
Merk & model
Merk
Model
Budget per maand
Looptijd
KM per jaar
Staat
Deuren
Carrosserie
Transmissie
Brandstof
Actieradius (elektrisch & hybride)
Gemiddeld verbruik (op één liter)
Populaire opties
Private Lease Keurmerk
Aanbieder
130 voertuigen
208 Private Lease

Peugeot 208 Active 1.2 PureTech 100

5-Deurs Hatchback | Automaat | Benzine
Autonomer's keuze!
€ 299 p/m
Ervaringen en informatie Justlease
60 maanden
12000 km/jaar
Meerprijs km
€ 0,10 p/km
Eigen Risico
€ 300
 Private Lease

Smart Forfour EQ comfort

5-Deurs Hatchback | Automaat | Elektrisch
€ 229 p/m
Ervaringen en informatie Athlon privélease
24 maanden
15000 km/jaar
Meerprijs km
€ 0,06 p/km
Eigen Risico
€ 300
Polo Private Lease

Volkswagen Polo 1.0 TSI 95pk Comfortline

5-Deurs Hatchback | Automaat | Benzine
€ 355 p/m
Ervaringen en informatie Zijm
48 maanden
10000 km/jaar
Meerprijs km
€ 0,09 p/km
Eigen Risico
€ 500
Aygo Private Lease

Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-play

Occasion | 5-Deurs Hatchback | Automaat | Benzine
€ 239 p/m
Ervaringen en informatie Auto.nl
60 maanden
10000 km/jaar
Meerprijs km
€0,06 p/km
Eigen Risico
€ 300
EQ Forfour Private Lease

Smart Forfour EQ essential

5-Deurs Hatchback | Automaat | Elektrisch
€ 309 p/m
Ervaringen en informatie ANWB Private Lease
60 maanden
10000 km/jaar
Meerprijs km
€ 0,09 p/km
Eigen Risico
€ 300

Automaat Private Leasen

Op zoek naar private lease Private lease automaat? Met de lease vergelijker van Autonomer.nl vergelijk je 130 automatisch geschakelde auto's.. Je rijdt al in een automaat vanaf €229 per maand. Gebruik het filter voor een aanbod op maat.

Bij een automaat hoeven de versnellingen niet handmatig bedient te worden en vindt alles automatisch plaats. Dit is erg handig wanneer je vaak file moet rijden. Geen vervelende koppeling meer die constant moet worden ingedrukt maar enkel gas geven en remmen. Je ziet dan ook dat een automaat steeds vaker word gekozen door leaserijders en soms is het zelfs standaard in het wat hogere segment auto’s. Daarnaast heeft een automaat nog een rij voordeel, namelijk dat de auto gelijkmatiger optrekt. Dit komt omdat een automaat vaak meer versnellingen heeft dan een schakelbak.

Zuinig privé leasen

Er zijn nu zelfs automaten met 9 versnellingen te vinden. Het aantal versnellingen heeft weer allemaal te maken met het vermogen van de motor. Meerdere versnellingen betekend ook dat de motor niet te veel toeren maakt en zo is het brandstof verbruik van een private lease automaat lager dan eens hand geschakelde auto. Het private leasen van een automaat is daarom ook goed voor de portemonnee, mits je de eco-stand gebruikt. De steeds strengere regelgeving met betrekking tot het klimaat maakt dat autofabrikanten steeds vaker een automaat kiezen. Waar dit een aantal jaar terug nog uitzondering was is de automaat steeds vaker de norm.

Is er veel keuze in automaat geschakelde private lease?

Tegenwoordig is er enorm veel keuze. Vrijwel de meeste modellen zijn ook beschikbaar in automaat versie. In het hogere klasse segment is een automaat vaak de enige optie.

Kan ik makkelijk naar private leaseautomaten zoeken?

Op Autonomer.nl kan je zeer eenvoudig zoeken daar de automaat knop aan te vinken aan de linker kan van de website. Nu filter je meteen op automaat geschakelde private lease aanbiedingen.

Een automaat Private leasen

Private leasen van een automaat kan erg voordelig. Afhankelijk van het model  en automerk begint het bij een meerprijs van een paar tientjes per maand voor een automaat maar dit kun je terugverdienen in de brandstof besparing. Kijk eens in onze Autonomer.nl private lease automaat vergelijker en zoek de beste deal van de juiste aanbieder op. De meeste modellen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in handschakel optie en automaat optie maar in de Autonomer.nl private lease vergelijker kan de optie automaat worden ingeschakeld zodat enkel automaat aanbiedingen worden getoond. Ook komen er steeds meer gebruikte private lease automaten op de markt.