Auto.nl staat op plek 2 in de categorie privé lease. Vergelijk alle private lease aanbieders.

Auto.nl

5 (1 review)

Bij Auto.nl kan je zowel een jong gebruikte auto kopen als ook je nieuwe privé lease auto bestellen. Het is een puur online georiënteerd bedrijf en heeft dus ook geen fysieke showroom. Auto.nl is eigendom van de dealer holding De Louwman Group en is pionier op het gebied van online verkoop van auto’s. Auto.nl schermt ermee dat de auto’s die zij online aanbieden gemiddeld 3% goedkoper zijn dan een vergelijkbare auto die wel in een fysieke showroom staat.

Werkwijze

Via Auto.nl bestel je makkelijk online je nieuwe auto of private lease auto bestellen. De auto wordt thuisbezorgd en je krijgt altijd 1 jaar BOVAG garantie, 1 jaar pechhulp, 14 dagen retour garantie, 5 jaar APK en een grote beurt voor aflevering. Dit totaalpakket is zeer compleet en ziet Auto.nl als een All-inclusive service, je rekent de auto pas af bij aflevering.

*Voor garantie of APK kan je terecht bij alle Louwman en Broekhuis vestigingen in heel Nederland.

Auto.nl uitgelicht

300 eigen risico
Private Lease Keurmerk Private Lease Keurmerk
Vervangend vervoer
Meer KM's? €0,06 p/km
Minder KM's? €0,03 p/km
BKR geregistreerd 100% BKR Geregistreerd
Vanaf € 189 p/m

Auto.nl uitgelicht

65% BKR Geregistreerd
Comfortabel
Retour garantie
Eerst kopen dan proefrijden
Auto is alleen online te bezichtigen

Vergelijk alle 54 Auto.nl modellen

Je rijdt al een Auto.nl auto vanaf €189 per maand. Geruik onze private lease vergelijker om de beste deals te vinden of bekijk de onderstaande merken of modellen:

Ervaringen Auto.nl

 

Er is 1 mede autoverkoper die zijn ervaring met Auto.nl heeft gedeeld. Hij of zij gaf 5 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordeling. Heb je jouw auto al eens verkocht via Auto.nl? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
D
Dennis
12-03-2020

Goede dienstverlening

Eigenlijk ben ik erg tevreden over de gehele procedure, van bestellen tot afleveren was alles netjes geregeld. Ook de communicatie was prettig