ANWB Private Lease staat op plek 3 in de categorie privé lease. Vergelijk alle private lease aanbieders.

ANWB Private Lease

4 (7 reviews)

ANWB, de welbekende wegenwacht service van Nederland heeft nu ook private lease mogelijkheden voor leden en niet-leden. En mocht je pech krijgen dan zit er ook standaard de vertrouwde wegenwacht service in het pakket. Niet alleen in Nederland maar standaard in heel Europa. ANWB lease verstrekt alleen lease contracten met een vast maandbedrag, zonder onverwachte extra kosten. In dat bedrag zit een aantal standaard categorieën:

  • Reparatie en onderhoud,
  • WA autoverzekering en Cascodekking (er is een eigen bijdrage van max. €300 per niet verhaalbare schade),
  • Schadeverzekering voor inzittenden,
  • Motorrijtuigbelasting (wegenbelasting),
  • Bandenvervanging,
  • Schadeherstel en glasreparatie,
  • Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage,
  • Afschrijvingskosten

Verder is er geen maximum leeftijd of minimaal een aantal jaren eigen rijbewijs. Als je voldoet aan alle financiële voorwaarden kan iedereen private leasen bij ANWB private lease. Mocht je een eigen auto willen verkopen dan kan dit middels de ANWB verkoop service of kijk even verder op Autonomer bij ons overzicht van verkoop partners, natuurlijk met autonome reviews.

Werkwijze

Proefrit maken – Als je een leuke auto hebt gevonden dan kan je natuurlijk het beste eerst een proefrit maken bij de merk dealer. Let op dat dit auto`s zijn met optiepakketten en dat dit anders kan zijn dan een standaard private lease auto.

Private lease aanvragen – Tevreden met de proefrit of weet je meteen welke auto je wilt? Dan kun je op de website van ANWB private lease aanvraag formulier invullen en wordt er een offerte op maat gemaakt.

Kredietcheck – Na de aanvraag wordt er gekeken naar je persoonlijke krediet situatie. Handelsinformatiebureau Economic Data Resources (EDR) voert een kredietcheck uit en dit is om te voorkomen dat je geen onnodig hoge leningen aangaat met eventuele betalingsproblemen in de toekomst.

Onderhoud – Voor onderhoud of reparaties aan je ANWB private leaseauto kun je terecht bij één van de vele partijen binnen het landelijk dekkend netwerk van LeasePlan.

Kilometers – Van te voren bepaal je zelf het aantal kilometers dat je per jaar denkt te gaan rijden. Als je minder of meer kilometers per jaar rijdt dan van te voren bepaald dan verandert  de leaseprijs. LeasePlan kijkt iedere twaalf maanden hoeveel kilometers je hebt gereden en of de leaseprijs moet worden aangepast. Let op dit kan betekenen dat je vanaf het begin extra moet bijbetalen als je teveel kilometers hebt gereden!

Bekijk ook de veelgestelde vragen (FAQ) over ANWB Private Lease

 

ANWB Private Lease uitgelicht

300 eigen risico
Private Lease Keurmerk Private Lease Keurmerk
Vervangend vervoer
Winterbanden: € 20,- p/m
BKR geregistreerd 100% Van contractwaarde BKR Geregistreerd
Vanaf € 214 p/m

ANWB Private Lease uitgelicht

65% BKR Registratie
Vast maandbedrag
Wegenwacht Europa inbegrepen
Opzegbaar bij persoonlijk situaties
Extra KM = boete over hele contract

Vergelijk alle 65 ANWB Private Lease modellen

Je rijdt al een ANWB Private Lease auto vanaf €214 per maand. Geruik onze private lease vergelijker om de beste deals te vinden of bekijk de onderstaande merken of modellen:

Ervaringen ANWB Private Lease

 

Er zijn 7 mede klanten die hun ervaring met ANWB Private Lease hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 4 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordelingen. Heb jij een ervaring met ANWB Private Lease? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
JDH
Jaap Den Hartog
13-10-2020

Snel en correct, kortom tevreden

Mijn nieuw Kia Picanto heb ik via anwb besteld. Uiteindelijk verloopt dit via leaseplan maar dit wordt prima gedaan. Ik werd keurig op de hoogte gehouden en mijn auto werd op tijd geleverd.

J
Jeroen
10-08-2020

Leuke auto!

Goede communicatie en vriendelijk mensen. Ik ben content

PT
Patrick Tuttel
08-07-2020

Lang moeten wachten maar dat is het waard geweest

De levering van mij Volkswagen heeft erg lang geduurd, wel werd ik goed op de hoogte gehouden door leaseplan en is mijn auto naar all tevredenheid afgeleverd.

R
Reinoud
10-06-2020

Keurig

Mijn auto is door leaseplan maar via ANWB keurig netjes en op tijd geleverd. Mijn nieuwe Polo werd bij mij thuis afgeleverd en de medewerker nam alle tijd om alles uit te leggen. Kortom zeer tevreden over het traject.

J
Jan
24-05-2020

Tevreden

Wij hebben onze Kia Picanto “via” de anwb besteld. Inderdaad wel een lange wachttijd maar dat was ook bij de meeste andere bedrijven zo. Uiteindelijk bestel je gewoon bij Leaseplan, maar het werkt prima zo.

M
Marcel
28-02-2020

Lange levertijd

De levertijd is veel langer dan vooraf aan gegeven. En vragen hierop krijg je geen antwoord op heeeel slecht

C
Chantal
04-02-2020

Tevreden

Alles is naar tevredenheid verlopen ondanks dat ik wat langer moest wachten. Het bestellen ging heel soepel en de levering vond bij mij thuis plaats. Ben heel blij met mij nieuwe auto!