ANWB Private Lease

Geen reviews

ANWB, de welbekende wegenwacht service van Nederland heeft nu ook private lease mogelijkheden voor leden en niet-leden. En mocht je pech krijgen dan zit er ook standaard de vertrouwde wegenwacht service in het pakket. Niet alleen in Nederland maar standaard in heel Europa. ANWB lease verstrekt alleen lease contracten met een vast maandbedrag, zonder onverwachte extra kosten. In dat bedrag zit een aantal standaard categorieën:

  • Reparatie en onderhoud,
  • WA autoverzekering en Cascodekking (er is een eigen bijdrage van max. €300 per niet verhaalbare schade),
  • Schadeverzekering voor inzittenden,
  • Motorrijtuigbelasting (wegenbelasting),
  • Bandenvervanging,
  • Schadeherstel en glasreparatie,
  • Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage,
  • Afschrijvingskosten

Verder is er geen maximum leeftijd of minimaal een aantal jaren eigen rijbewijs. Als je voldoet aan alle financiële voorwaarden kan iedereen private leasen bij ANWB private lease. Mocht je een eigen auto willen verkopen dan kan dit middels de ANWB verkoop service of kijk even verder op Autonomer bij ons overzicht van verkoop partners, natuurlijk met autonome reviews.

Werkwijze

Proefrit maken – Als je een leuke auto hebt gevonden dan kan je natuurlijk het beste eerst een proefrit maken bij de merk dealer. Let op dat dit auto`s zijn met optiepakketten en dat dit anders kan zijn dan een standaard private lease auto.

Private lease aanvragen – Tevreden met de proefrit of weet je meteen welke auto je wilt? Dan kun je op de website van ANWB private lease aanvraag formulier invullen en wordt er een offerte op maat gemaakt.

Kredietcheck – Na de aanvraag wordt er gekeken naar je persoonlijke krediet situatie. Handelsinformatiebureau Economic Data Resources (EDR) voert een kredietcheck uit en dit is om te voorkomen dat je geen onnodig hoge leningen aangaat met eventuele betalingsproblemen in de toekomst.

Onderhoud – Voor onderhoud of reparaties aan je ANWB private leaseauto kun je terecht bij één van de vele partijen binnen het landelijk dekkend netwerk van LeasePlan.

Kilometers – Van te voren bepaal je zelf het aantal kilometers dat je per jaar denkt te gaan rijden. Als je minder of meer kilometers per jaar rijdt dan van te voren bepaald dan verandert  de leaseprijs. LeasePlan kijkt iedere twaalf maanden hoeveel kilometers je hebt gereden en of de leaseprijs moet worden aangepast. Let op dit kan betekenen dat je vanaf het begin extra moet bijbetalen als je teveel kilometers hebt gereden!

 

ANWB Private Lease uitgelicht

Vast maandbedrag
Wegenwacht Europa inbegrepen
Opzegbaar bij persoonlijk situaties
Extra KM = boete over hele contract

Ervaringen ANWB Private Lease

 

Er zijn nog geen bezoekers die een ervaring met ANWB Private Lease hebben toegevoegd. Heb je een positieve of negatieve ervaringen? Vul deze hieronder toe: