Alphabet

1.9 (8 reviews)

Alphabet is een grote speler in de private lease markt. Het is een divisie van de BMW Group en is actief over de hele wereld. De primaire focus ligt op zakelijk mobiliteit maar inmiddels heeft Alphabet een professionele private lease tak. In 2019 is Alphabet wederom (3 keer op rij) uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland, Alphabet Nederland wint de titel Beste Leasemaatschappij 2020 in de categorie Private Lease met rapportcijfer 8,9. Dit onderzoek is gedaan door Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) onder private lease gebruikers is een enquête afgenomen en met name op zaken als communicatie en onderhoud scoort Alphabet zeer hoog.

Snel naar....

Lease aanbod
Aanbiedingen
Occcasions

Vergelijkbare private lease aanbieders:

Werkwijze

Alphabet zegt de beste deals voor de consument te selecteren. Dit op basis van rijk uitgeruste auto’s met toch een scherp lease tarief. Je kan op de website je auto naar keuze selecteren om vervolgens een aantal optie’s te bereken zoals looptijd en de kilometers per jaar. Als je de offerte definitief doorzet dan volgt een financiële toetsing, nadat deze akkoord is bevonden ontvang je het leasecontract. Wanneer deze is ondertekend wordt je nieuwe auto besteld en kan je binnenkort op pad met je nieuwe auto.

Alphabet uitgelicht

450 eigen risico

Alphabet uitgelicht

Gratis haal/breng service bij onderhoud en reparatie
Merk onafhankelijk
Beste Private Leasemaatschappij 2020!
Proefrit alleen mogelijk bij merkdealer

Alphabet in het nieuws

Ervaringen Alphabet

 

Er zijn 8 mede klanten die hun ervaring met Alphabet hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 1.9 van de 5 sterren. Lees de beoordelingen op Autonomer en externe websites:

 
RK
Rene Klomp
10-04-2022

Eerste klas oplichters

Beloven van alles, komen niets na. Dat dit bedrijf anno 2022 nog bestaat is een wonder.

O
Onbekend
24-02-2022

Niet anno 2022!

Wat een belabberd bedrijf zeg. Met een mega groot pand in Breda en elk jaar een grote vlag erop met 'BESTE LEASE MAATSCHAPPIJ VAN HET JAAR'. Van mij mag de vlag netjes worden opgerold en de kliko in.

Ik wilde een lease auto, waarbij ik verplicht mijn recente jaarcijfers moest sturen. Helaas heb ik die niet, dus kan ik niks leasen. Wat een onzin zeg, zeker nadat ik mijn jaaropgave heb gemaild, met voldoende inkomen in 2022. Waarom zijn er geen alternatieven? Beter jullie huiswerk doen jongetjes, want er bestaat zoiets als een kredietwaardigheidcheck..

PT
Princeps Tenebrarum
09-11-2021

Alphabet = maffia

Alphabet is een malafide maffia organisatie met geen enkele scrupules. Bij elke serieuze vraag word je van de kast naar de muur gestuurd, allemaal met voorgekauwde antwoorden, die een robot nog met méér empathie zou uitspreken. Care4fleets is een dochter firma die mensen net als het moederbedrijf graag in de zak zet. Elk krasje wordt genoteerd en aangerekend aan 400€ (!) per stuk aan de klant.
Hoe kan iemand op zo'n manier zaken doen, laat staan met een lease auto rijden?

H
Hans
23-01-2021

Dealeronderhoud gecancelled

Ik rij een lease-Audi via Alphabet. Een premium auto met een dito leaseprijs. Ik verwacht dat daar ook de service van een premium merk bijhoort.
Nu krijgen we als lease-rijder de verplichting opgelegd om onderhoud uit te laten voeren door Profile, waar ik prive nooit zou komen.
Gelukkig loopt mijn contract nog maar een paar maanden. Bij Alphabet zien ze mij niet meer terug.

RV
Ron Vink
02-10-2020

Plotseling geen dealeronderhoud meer.

Na 2 jaar dealeronderhoud waarvan in het 2e jaar al gemekker omdat ze een pilot waren gestart met Profile, nu in het 3e jaar mag ik geen onderhoud laten plegen bij de Renaultdealer. Ik heb geen vertrouwen in Profile en zou mijn eigen auto absoluut nooit naar toe brengen. Maar het moet toch ondanks mijn bezwaren. (Ze willen kennelijk bezuinigen/kosten besparen). Wel met het aangaan van het leasecontract zeggen dat de auto dealeronderhouden wordt maar later op je afspraken terug komen. Daar ben ik als klant niet van gedient. Ik zal dan ook het leasecontract beeindigen en nooit meer met hun in zee gaan.

T
Tiedink
26-08-2020

Niet klant gericht

De opeldealer mag opeens het onderhoud niet meer uitvoeren. Omdat men een clash heeft met de importeur en het contract afgelopen is. Het moet nu via profile tyre centre. Indien er storingen zijn kan de dealer wel weer opdraven.... De klant moet zich dus weer schikken naar grillen van Alphabet.
Bovendien zijn de regels i.v.m. Covid 19 bij de dealer beter dan elders met alle risico's van dien..

M
Mo
03-04-2020

Snel geholpen

Goed bedrijf met een mooie voorraad. Had de auto snel op de stoep staan

R
Richard
19-12-2019

Erg tevreden

Rij inmiddels in mn nieuwe Aygo rond, er goed geholpen en zeer vriendelijke mensen!