Alphabet

3.3 (3 reviews)

Alphabet is een grote speler in de private lease markt. Het is een divisie van de BMW Group en is actief over de hele wereld. De primaire focus ligt op zakelijk mobiliteit maar inmiddels heeft Alphabet een professionele private lease tak. In 2019 is Alphabet wederom (3 keer op rij) uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland, Alphabet Nederland wint de titel Beste Leasemaatschappij 2020 in de categorie Private Lease met rapportcijfer 8,9. Dit onderzoek is gedaan door Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) onder private lease gebruikers is een enquête afgenomen en met name op zaken als communicatie en onderhoud scoort Alphabet zeer hoog.

Werkwijze

Alphabet zegt de beste deals voor de consument te selecteren. Dit op basis van rijk uitgeruste auto’s met toch een scherp lease tarief. Je kan op de website je auto naar keuze selecteren om vervolgens een aantal optie’s te bereken zoals looptijd en de kilometers per jaar. Als je de offerte definitief doorzet dan volgt een financiële toetsing, nadat deze akkoord is bevonden ontvang je het leasecontract. Wanneer deze is ondertekend wordt je nieuwe auto besteld en kan je binnenkort op pad met je nieuwe auto.

Alphabet uitgelicht

Gratis haal/breng service bij onderhoud en reparatie
Merk onafhankelijk
Beste Private Leasemaatschappij 2020!
Proefrit alleen mogelijk bij merkdealer

Ervaringen Alphabet

 

Er zijn 3 mede klanten die hun ervaring met Alphabet hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 3.3 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordelingen. Heb jij een ervaring met Alphabet? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
T
Tiedink
26-08-2020

Niet klant gericht

De opeldealer mag opeens het onderhoud niet meer uitvoeren. Omdat men een clash heeft met de importeur en het contract afgelopen is. Het moet nu via profile tyre centre. Indien er storingen zijn kan de dealer wel weer opdraven.... De klant moet zich dus weer schikken naar grillen van Alphabet.
Bovendien zijn de regels i.v.m. Covid 19 bij de dealer beter dan elders met alle risico's van dien..

M
Mo
03-04-2020

Snel geholpen

Goed bedrijf met een mooie voorraad. Had de auto snel op de stoep staan

R
Richard
19-12-2019

Erg tevreden

Rij inmiddels in mn nieuwe Aygo rond, er goed geholpen en zeer vriendelijke mensen!