Private Lease vergelijken? Al vanaf € 179 per maand!

Met de private lease vergelijker van Autonomer.nl vergelijk je 495 auto's van 14 aanbieders. Waar ben jij naar op zoek?

Filter 50 resultaten
Merk & model
Merk
Model
Budget per maand
Looptijd
KM per jaar
Staat
Aanbiedingen
Deuren
Carrosserie
Transmissie
Brandstof
Actieradius (elektrisch & hybride)
Gemiddeld verbruik (op één liter)
Populaire opties
Aanbieder
50 voertuigen
Filters:Justlease
i10 Private Lease

Hyundai i10 1.0i i-Drive

Occasion | 5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
🥇 Autonomer's keuze
€ 300 eigen risico
⛽ 1 liter op 24.4km
Cruise control
Keyless Entry
€ 189 p/m
Aygo Private Lease

Toyota Aygo 1.0 VVT-i x

Occasion | 5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
€ 300 eigen risico
⛽ 1 liter op 22.2km
Start/stopsysteem
Getint glas
€ 189 p/m
108 Private Lease

Peugeot 108 Access 1.0 e-VTi 72

5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
€ 300 eigen risico
⛽ 1 liter op 26.3km
Start/stopsysteem
Getint glas
€ 199 p/m
C1 Private Lease

Citroen C1 VTi 68 Feel

5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
€ 300 eigen risico
⛽ 1 liter op 26.3km
Keyless Entry
Start/stopsysteem
€ 199 p/m
108 Private Lease

Peugeot 108 Access 1.0 e-VTi 72

Occasion | 5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
€ 300 eigen risico
⛽ 1 liter op 26.3km
Start/stopsysteem
Getint glas
€ 199 p/m
Picanto Private Lease

Kia Picanto 1.0 CVVT ComfortLine 4-zits

Occasion | 5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
€ 300 eigen risico
⛽ 1 liter op 22.7km
Airconditioning
Keyless Entry
Getint glas
€ 229 p/m

Private Lease

Op Autonomer.nl vind je een overzicht van de beste private lease deals, van elektrische auto’s tot private lease occasions. Vergelijk alle auto’s op merk, model of kenmerken als carrosserie of keurmerk. Ben je op zoek de aanbieder die het beste bij jou past? Vind dan hier de de beste private lease maatschappij

Privé leasen?

Voordelen

Vast bedrag per maand
Geen onderhandelingen
Nieuwe auto
Pech gevallen worden opgelost
Geen verrassingen

Nadelen

Contract
BKR Registratie
Kilometer beperking

Private lease in het kort

Maar wat is private lease nou precies? Autonomer gaat je haarfijn uitleggen wat private lease inhoudt, de voor en nadelen en wat je kunt verwachten wanneer je een private lease contract afsluit.

Wanneer je een auto gaat private leasen, betaal je in plaats van een aanschafprijs een maandtarief voor je auto. Het maandtarief hangt af van verschillende facetten zoals, kilometers die je denkt te gaan rijden, het merk en model van de auto en de looptijd van het contract. Verder zijn de schade vrije jaren die je bij een verzekeringsmaatschappij zijn opgebouwd vaak ook nog van belang aangezien het private lease bedrijf vaak uit gaat van minimaal 3 of 4 schade vrije jaren. Mocht je geen schadevrije jaren hebben of zelfs in de min staan dat moet je er rekening mee houden dat de geadverteerde prijzen omhoog worden bijgesteld.

Door de bovenstaande voordelen twijfelen steeds meer mensen tussen private leasen of kopen. Autonomer.nl heeft de verschillen op een rij gezet zodat je zelf de keuze kunt maken die het beste bij jou past. Weet je al wat je wil, dan kan je de beste aanbiedingen vergelijken door middel van de vergelijker bovenaan deze pagina. 

 • Schade vrije jaren: Ten eerst benadrukken we nog even dat je bij je verzekeringsmaatschappij even moet informeren of en hoeveel schade vrije jaren je inmiddels hebt opgebouwd, dit kan invloed hebben op het maandtarief zowel negatief als positief
 • Kilometers: Vergelijk de verschillende aanbieders van private lease wat er in rekening gebracht wordt wanneer je meer kilometers rijdt dan wat er in je contract is opgenomen. Dit zijn de zogenoemde meer en minder kilometerprijs.
 • BKR Registratie: Private lease is eigenlijk een verkapte lening en daarmee dus een schuld en staat in de meeste gevallen genoteerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). De meeste hypotheek verstrekkers doen een BKR check voor het goed of afkeuren van een hypotheek. Het kan dus gebeuren dat het van invloed is op het maximale hypotheekbedrag of in het ergste geval een afkeuring van je hypotheek aanvraag. De betreffende hypotheek verstrekker kan de de private lease zien als een extra schuld. Er zijn ook aanbieders die niet BKR registreren, lees meer over de voor en nadelen van private lease zonder BKR.
 • Eigen risico: Een private lease is een all in prijs en dus ook inclusief een all risk verzekeringsdekking. Wel kan het zijn dat er een eigen risico van toepassing is op het moment dat je schade rijdt. Dit kan oplopen tot wel €750,–, kijk dit dus ook goed na op het moment dat je een private lease auto overweegt.
 • Prijs: Zorg er voor dat je niet te veel betaalt voor je abonnement. Door inkoopvoordeel zijn er regelmatig hele scherpe aanbiedingen waardoor je veel goedkoper kunt private leasen. Houd de markt in de gaten en doe er je voordeel mee.
Private Lease keurmerk

Private lease keurmerk

Er is ook een keurmerk beschikbaar voor private lease aanbieders, het zogeheten Stichting Keurmerk Private Lease. Deze stichting heeft als doel de consument te beschermen in de branche van private lease. In onze vergelijker kan je selecteren op bedrijven met of zonder het keurmerk. De stichting is onafhankelijk en is dus niet gebonden aan een leasemaatschappij, pas na een uitgebreide toelatingstoets mag een leasemaatschappij het keurmerk van deze stichting uitdragen. De speerpunten van de stichting keurmerk private lease zijn, betrouwbaarheid, transparantie en onafhankelijkheid. Mocht je een geschil hebben met een leasemaatschappij die is aangesloten bij deze stichting kan je een klacht indienen bij stichting Keurmerk Private Lease.

Één vast bedrag per maand

Bij private lease rijd je een auto tegen een vast bedrag per maand, je hoeft dus niet een groot bedrag te investeren in een nieuwe auto. Alle kosten zijn inbegrepen in de maandelijkse prijs die je betaalt, verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparatie, pech onderweg en afschrijving dat is iets wat veel mensen vergeten mee te nemen in de berekening.

Wanneer je een nieuwe auto aanschaft wordt hij met de dag minder waard, wanneer je hem een aantal jaren na de koop weer wilt inruilen is hij fors minder waard geworden ten opzichte van de aanschafprijs. Voordeel van een private lease is ook dat je niet meer hoeft te onderhandelen over de inruilprijs van je auto. Aan het einde van het contract lever je de auto gewoon weer in en stap je in een nieuwe private lease auto.

Veelgestelde vragen over Private Lease

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over privé lease en Autonomer.nl:

Wat is private lease?

Private lease, ook wel privé lease genoemd, is een manier om als particulier voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto te rijden. Bij een private lease overeenkomst kies je een nieuwe auto uit zonder dat je een groot bedrag moet betalen. Het is erg eenvoudig: Je bepaalt hoe lang je de auto wilt leasen en hoeveel kilometers per jaar er word gereden. Op basis van die gegevens betaal je een vaste maandelijkse leaseprijs. Motorrijtuigenbelasting, verzekering en onderhoud zijn bij het leasebedrag inbegrepen. Op de brandstof na weet je precies wat jouw maandelijkse kosten zijn. Bekeuringen of een eigen risico bij schade kunnen extra kosten veroorzaken, maar deze heeft kosten heb je zelf in de hand.

Wat zijn de verschillende private lease vormen?

Er zijn een aantal private lease vormen voor Autonomer.nl. Gewone private lease deal betekend vaak een lease overeenkomst met een looptijd langer dan 2 jaar. Shortlease, hierbij gaat het om een contract van 0 tot 24 maanden. Ben je hier naar op zoek? bekijk dan de private lease deal voor maximaal 12 maanden. Occasion private lease is een lease overeenkomst van een gebruikte (vaak ben je tweede eigenaar) auto, ook wel een occasion genoemd. Waar het bij een gewone private lease deal om een nieuwe auto, is het soms voordelig om een occasion te leasen. Dit scheelt in de prijs omdat de auto vaak al flink is af geschreven.

Zijn alle aanbieders aangesloten bij het Keurmerk Private Lease?

Niet iedere aanbieder is aangesloten bij Keurmerk Private Lease. Dat wil niet zeggen dat je met deze leasebedrijven beter geen zaken kunt doen. Check altijd wel zorgvuldig de voorwaarden en het leasecontract voordat je je handtekening zet! Autonomer.nl kan je daarbij op weg helpen met de vele reviews van eerdere lease klanten.

Moet ik mijn eigen boetes betalen met private lease?

Ook als privé leaser moet je verkeersboetes en bekeuringen zelf betalen. De kosten die hieruit voorkomen zijn additioneel en niet voor rekening van de leasemaatschappij. In de meeste gevallen ontvang je eventuele prenten op je eigen adres. Het is echter ook mogelijk dat de verkregen boetes in de eerste instantie uitkomen bij de leasemaatschappij. Je bent dan nog steeds aansprakelijk voor de kosten en deze zullen door de maatschappij op de leaserijder worden verhaald. Het leasebedrijf kan hier administratiekosten voor in rekening brengen. Als dit het geval is staat hieromtrent een bepaling in de gesloten overeenkomst. Lees daarom goed na hoe het verwerken van eventuele boetes in zijn werk gaat bij de leasemaatschappij in kwestie. Tot slot benadrukken we graag dat het hier puur gaat om private lease constructies. In de zakelijke leasewereld kan dit anders werken.

Wat is het keurmerk private lease?

De Stichting Keurmerk Private Lease is in het leven geroepen om de consument te beschermen. Het is een initiatief van grote leasemaatschappijen in de markt. In samenwerking met de Consumentenbond zijn er een aantal belangrijke voorwaarden opgesteld. Alle dragers van het Keurmerk moeten aan deze voorwaarden voldoen. Dit zijn de 5 zekerheden die het Keurmerk biedt zoals verwoord door de stichting zelf.

 • Eerlijke voorwaarden: de algemene voorwaarden zijn helder omschreven, geen kleine lettertjes en geen addertjes onder het gras.
 • Compleet product: het is duidelijk wat bij de leaseprijs is inbegrepen en wat niet. Je leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten: de leasemaatschappij gaat samen met jou bekijken en beoordelen hoeveel je wil en kan betalen. Daardoor heb je de zekerheid dat je de maandelijkse leasekosten kunt betalen.
 • 14 dagen bedenktijd: je moet zorgeloos kunnen genieten van je leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Daarom heb je altijd 14 dagen bedenktijd.
 • Zekerheid bij klachten: een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Dankzij het keurmerk weet je precies bij welke leasemaatschappij je veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Voor extra informatie over het keurmerk verwijzen we je graag naar de officiële website.

Private Lease aanbieders vergelijken: waar moet je op letten?

Leasebedrijven geven een hoop informatie, maar helaas deze info niet altijd compleet of duidelijk. Daardoor kan vergelijken je veel tijd gaan kosten als je het direct bij de lease aanbieder doet. Tip: focus dus op de zaken die echt belangrijk zijn en denk daarbij in ieder geval aan de volgende zaken:

 • Welke lease kosten zijn allemaal inbegrepen in het contract?
 • Wat is de meerprijs als je meer kilometers maakt dan afgesproken per jaar en binnen het contract?
 • Kun je een kilometerbundel tussentijds aanpassen als blijkt dat je te hoog of te laag hebt ingezet?
 • Is er de mogelijkheid eerder van je contract af te komen? Bijvoorbeeld bij ontslag of scheiden… en zijn daar dan extra kosten aan verbonden?
 • Wat is de hoogte van het eigen risico bij schade?
 • Kan de leasemaatschappij je maandbedrag zomaar verhogen?
 • Zijn er bij aanvang extra kosten, zoals een aanbetaling of een verplichte borgsom?
 • Wat is de verwachte levertijd van de lease auto?
 • Kun je gebruik maken van een voorloopauto of bij een pech situatie vervangend vervoer?
 • Wel of geen BKR registratie? In de meeste gevallen zal een private lease zorgen voor een BKR registratie, dit kan van invloed zijn op de maximale hoogte van bijvoorbeeld een nieuwe hypotheek.
 • Stap je over van een eigen (koop) auto naar een private lease auto, wat gebeurt er dan met de opgebouwde schadevrije jaren bij de huidige autoverzekering?
 • Mag ik mijn leaseauto uitlenen aan mijn gezin, familie, vrienden of bekenden?
 • Indien van toepassing: doet de leasemaatschappij ook zaken met ZZP’ers of anderen zonder vast inkomen?
 • Leg meerdere offertes naast elkaar, zo zie je al snel welk leasebedrijf de voordeligste deal biedt.

Moet ik bijtelling betalen met private lease?

Een private lease auto is in eigen beheer en wordt zodoende niet gerekend tot het inkomen. Je betaalt hier dus geen belasting of bijtelling over. Voor de zakelijke lease rijder werkt dit anders. Als je meer dan 500 privékilometers per kalenderjaar in een auto van de zaak rijdt, is het verplicht om bijtelling te betalen. Mede hierdoor heeft de opkomst van private lease voor wat opschudding gezorgd in de zakelijke leasewereld. Het wordt namelijk steeds gebruikelijker om naast een zakelijke leaseauto ook privé een auto te leasen. Je ontloopt hiermee de bijtelling. Van het bespaarde bedrag is het in de regel mogelijk om privé een kleine auto te leasen. Twee auto’s voor hetzelfde geld dus! Naast het uitblijven van de bijtelling biedt private lease meer voordelen. Vrijwel alle kosten die komen kijken bij het bezitten van een auto, zijn bij het leasetarief inbegrepen. De enige variabele lasten liggen dan in je brandstofverbruik en eventuele boetes, je hoeft dus enkel te tanken of die flip te betalen. Verder weet je exact hoeveel je per maand kwijt bent. Bij de maandelijkse kosten is o.a. het volgende inbegrepen: Onderhoud, Reparaties, Verzekeringen, Afschrijvingen, Pechhulp, Vervangend vervoer, Wegenbelasting, Rente en Banden.

Moet ik borg betalen bij een private lease overeenkomst?

Vergelijken is belangrijk, een goed private lease tarief staat niet gelijk aan een goede deal. Een laag maandbedrag is namelijk niet alles, je moet ook de voorwaarden in acht nemen. Welke zaken zijn er allemaal bij de maandelijkse lasten inbegrepen? En waar moet je additioneel voor betalen? Zo dien je bijvoorbeeld rekening te houden met een eventuele borg of aanbetaling. Bij een aantal leasemaatschappijen is het verplicht om op voorhand een bepaald bedrag in te leggen. Zonder dit bedrag, geen leaseauto. Vaak gaat het om een laag bedrag, bijvoorbeeld een symbolische euro om te testen of er geld op de rekening staat. Soms gaat het ook om een groter bedrag maar dan vaak als er aparte voorwaarden aan het contract zitten, zoals een korte lease van 18 maanden. Of per direct opzegbare lease contracten.

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Dit verschilt per leasemaatschappij. Over het algemeen is het mogelijk om je auto in te ruilen. Je ontvangt dan een inruilprijs, die vaak ook weer te verrekenen is met het maandtarief van je nieuwe leaseauto. Valt de inruilprijs tegen? Dan kan je er voor kiezen om je auto los te verkopen aan een particulier. Je kunt ook je auto verkopen via auto inkoop sites zoals Ikwiljouwautokopen.nl of Ikwilvanmijnautoaf.nl.

Waarom staat mijn gewenste auto er niet tussen?

Dit kan meerdere redenen hebben. Bij Private lease bijvoorbeeld omdat er veelal acties worden samengesteld op basis van voorraad en vraag in de markt. Gezien de concurrentie op bepaalde modellen kan een aanbieder er voor kiezen deze niet actief aan te bieden op de vergelijker of vanwege lage aantallen die men denkt te kunnen verkopen. Daarnaast is de private lease markt volop in ontwikkeling dit betekend dat het aanbod en de private lease aanbiedingen per model alleen maar gaan toenemen! Mocht je model er niet tussen staan probeer het een week later weer, kan zomaar zijn dan er dan een aanbiedingsactie is gestart!

Wordt de auto gratis thuis afgeleverd?

Dat hangt van de aanbieder af. Wanneer een auto gratis kan worden thuisbezorgd tonen wij dit in de vergelijker bij het aanbod voor woonplaats. Bekijk bijvoorbeeld het aanbod voor Amsterdam, Rotterdam of Groningen.

Over Autonomer.nl

Autonomer.nl helpt je het vinden van de beste private lease deal. Meer informatie over onze werkwijze en belangen:

Waarom zou ik op Autonomer.nl zoeken naar een leaseauto?

Autonomer geeft inzicht in alle voorwaarden die van toepassing zijn op jouw leaseauto. Deze voorwaarden worden vaak niet getoond of zijn heel lastig te vinden. Hierdoor wordt duidelijk welke voorwaarden horen bij het maandbedrag en wordt het aanbod transparanter en duidelijker. Je hoeft nu nog maar op één plek op zoek naar een private leaseauto en je ziet meteen de beste deals. Autonomer heeft de grootste verzameling private lease aanbieders op één plek. Daarom kun je bij Autonomer de beste deals vinden en alle belangrijke factoren apart instellen: private lease looptijd, opties, levertijd, etc. De werknemers van Autonomer staan altijd voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Ben je nieuw met betrekking tot private lease of heb je gewoon hulp nodig? Neem contact op en wij helpen je verder!

Hoe verdient Autonomer.nl zijn geld?

Door goede vergelijkingen te maken kan een ieder kiezen voor het private lease contract dat bij hem of haar past. Op de website van Autonomer.nl kun je direct naar de site van de leasemaatschappij om daar een offerte aan te vragen. De leasemaatschappijen betalen ons voor het doorsturen van de bezoekers of per offerte aanvraag bij Autonomer op de site of per rijdende auto als wij een bezoeker doorsturen nadat we deze van goede informatie hebben voorzien!

Welk aanbod vind ik op Autonomer.nl?

Op Autonomer.nl is het aanbod te vinden van nieuwe leaseauto's voor de leasevormen: gewone private lease, shortlease en occasion private lease. Daarnaast zijn er een groot aantal private lease maatschappijen die een samenwerking met ons hebben. Dit betekend dat bijna alle automerken zijn vertegenwoordigt, zowel brandstof als elektrische aangedreven auto's.

Hoe kun je als leasebedrijf auto’s plaatsen op Autonomer.nl?

Het handigste is om contact met ons op te nemen en de voorwaarden en mogelijkheden met ons door te nemen. Wij staan altijd open voor een kennismakingsgesprek maar zijn enkel op zoek naar kwaliteitsaanbod.

Hoe weet ik dat Autonomer.nl onafhankelijk is?

Autonomer heeft geen speciale afspraken met private leasemaatschappijen. Alle auto’s die worden aangeboden voor private lease worden getoond naar de behoefte van de bezoeker. De gebruiker van Autonomer bepaalt zelf de keuze op basis van voorwaarden en leaseprijs. Een leasemaatschappij heeft géén enkele invloed op hun positie in de zoekresultaten en zal enkel gelinkt zijn aan de parameters in de vergelijker. Als je zoekt op de beste deal met de laagste prijs zal deze bovenaan de pagina worden getoond.

Waarom Autonomer.nl?

Voor veel klanten is het uitzoeken van een leaseauto een tijdrovende en lastige bezigheid door de vele onduidelijke en soms niet getoonde voorwaarden. In de praktijk kom je er gedurende de looptijd achter wat de kleine lettertjes van een contract inhouden. Autonomer laat transparant zien wat alle aanbieders als voorwaarden hanteren waardoor een bezoeker vooraf een weloverwogen keuze kan maken. Autonomer is daarnaast de grootste private leasevergelijkingswebsite van Nederland waardoor je zeker weet de je alle relevante aanbiedingen vergelijkt.

Wie zit er achter Autonomer.nl?

Het bedrijf is opgericht door een aantal fanatieke auto liefhebbers met een passie voor het consument belang. Autonomer is dé private lease vergelijker waar je alles kunt vinden op het gebied van je volgende private lease auto. Autonomer verbindt de private leaserijder op een eerlijke en autonome manier met de juiste informatie. Autonomer is opgericht om de consument te gidsen in deze wereld, zodat jij tussen de bomen door het bos weer kunt zien.

Waar kan ik het beste leasen?

Hieronder vind je een aantal gerenommeerde auto leasemaatschappijen waarbij je de beste private lease deals zult vinden en vergelijken, uiteraard is het altijd slim om ze op allerlei punten te vergelijken zoals onder andere, eigen risico van de verzekering en de meer kilometerprijs. De verschillende bedrijven hebben regelmatig scherpe private lease aanbiedingen. Gebruik de bovenstaande private lease vergelijker om de beste deal te vinden of vergelijk de verschillende bedrijven:

Volkswagen Private Lease

4.7 (3 reviews)
Leasen vanaf € 299 p/m
23 private lease deals
Actie: Liever Lease weken t/m 31-12-2020
65% BKR Geregistreerd
Scherpe dealer prijs
Online budget calculator
Opzegbaar bij privé crisis
Alleen maar VW modellen

Athlon privélease

4.5 (6 reviews)
Leasen vanaf € 209 p/m
54 private lease deals
Black Friday Deals t/m 05-12-2020
65% Van contract BKR Geregistreerd
Zeer groot online aanbod
Kosteloos opzeggen bij privé crisis
Onafhankelijk van leeftijd
Ook occasions!
Minimale leeftijd is 21 jaar

Skoda Private Lease

5 (1 review)
Leasen vanaf € 259 p/m
57 private lease deals
Actie: Black Friday Deals t/m 04-12-2020
Zeg kosteloos op bij onverwachte situaties zoals werkloosheid
Veel voorraad modellen
Persoonlijk contact
Alleen ŠKODA modellen mogelijk

ANWB Private Lease

4 (7 reviews)
Leasen vanaf € 214 p/m
64 private lease deals
65% BKR Registratie
Wegenwacht Europa inbegrepen
Opzegbaar bij persoonlijk situaties
Extra KM = boete over hele contract

Addertjes onder het gras

Er zijn zeker ook een aantal zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je een private lease contract afsluit waar je op voorhand wellicht niet van op de hoogte was.

 • Schade vrije jaren: Ten eerst benadrukken we nog even dat je bij je verzekeringsmaatschappij even moet informeren of en hoeveel schade vrije jaren je inmiddels hebt opgebouwd, dit kan invloed hebben op het maandtarief zowel negatief als positief
 • Kilometers: Vergelijk de verschillende aanbieders van private lease wat er in rekening gebracht wordt wanneer je meer kilometers rijdt dan wat er in je contract is opgenomen. Dit zijn de zogenoemde meer en minder kilometerprijs.
 • BKR Registratie: Private lease is eigenlijk een verkapte lening en daarmee dus een schuld en staat in de meeste gevallen genoteerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). De meeste hypotheek verstrekkers doen een BKR check voor het goed of afkeuren van een hypotheek. Het kan dus gebeuren dat het van invloed is op het maximale hypotheekbedrag of in het ergste geval een afkeuring van je hypotheek aanvraag. De betreffende hypotheek verstrekker kan de de private lease zien als een extra schuld. Er zijn ook aanbieders die niet BKR registreren, lees meer over de voor en nadelen van private lease zonder BKR.
 • Eigen risico: Een private lease is een all in prijs en dus ook inclusief een all risk verzekeringsdekking. Wel kan het zijn dat er een eigen risico van toepassing is op het moment dat je schade rijdt. Dit kan oplopen tot wel €750,–, kijk dit dus ook goed na op het moment dat je een private lease auto overweegt.
 • Prijs: Zorg er voor dat je niet te veel betaalt voor je abonnement. Door inkoopvoordeel zijn er regelmatig hele scherpe aanbiedingen waardoor je veel goedkoper kunt private leasen. Houd de markt in de gaten en doe er je voordeel mee.
Private Lease keurmerk

Private lease keurmerk

Er is ook een keurmerk beschikbaar voor private lease aanbieders, het zogeheten Stichting Keurmerk Private Lease. Deze stichting heeft als doel de consument te beschermen in de branche van private lease. In onze vergelijker kan je selecteren op bedrijven met of zonder het keurmerk. De stichting is onafhankelijk en is dus niet gebonden aan een leasemaatschappij, pas na een uitgebreide toelatingstoets mag een leasemaatschappij het keurmerk van deze stichting uitdragen. De speerpunten van de stichting keurmerk private lease zijn, betrouwbaarheid, transparantie en onafhankelijkheid. Mocht je een geschil hebben met een leasemaatschappij die is aangesloten bij deze stichting kan je een klacht indienen bij stichting Keurmerk Private Lease.