Vergelijk 401 Private Lease aanbiedingen van 14 leasemaatschappijen

Filter resultaten
Merk & model
Merk
Model
Budget per maand
Staat
Looptijd
KM per jaar
Carrosserie
Transmissie
Brandstof
Private Lease Keurmerk
Aanbieder
8 voertuigen
Peugeot e-208 Private Lease

Peugeot e-208 Allure EV 50kWh 136

5-Deurs Hatchback | Automaat | Elektrisch
Autonomer's keuze!
€ 499 p/m
Ervaringen en informatie Mijndomein Auto Private Lease
48 maanden
12000 km/jaar
Meerprijs km
€ 0,06 p/km
Eigen Risico
€ 300
Peugeot 108 Private Lease

Peugeot 108 Active 1.0 e-VTi 72

5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
€ 295 p/m
Ervaringen en informatie Mijndomein Auto Private Lease
48 maanden
12000 km/jaar
Meerprijs km
€ 0,06 p/km
Eigen Risico
€ 300
Opel Corsa Private Lease

Opel Corsa 1.2 Edition

5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
€ 399 p/m
Ervaringen en informatie Mijndomein Auto Private Lease
48 maanden
12000 km/jaar
Meerprijs km
€ 0,06 p/km
Eigen Risico
€ 300
Peugeot 208 Private Lease

Peugeot 208 Active 1.2 PureTech 75

5-Deurs Hatchback | Handgeschakeld | Benzine
€ 429 p/m
Ervaringen en informatie Mijndomein Auto Private Lease
48 maanden
12000 km/jaar
Meerprijs km
€ 0,06 p/km
Eigen Risico
€ 300
Renault Zoe Private Lease

Renault Zoe R110 Life

5-Deurs Hatchback | Automaat | Elektrisch
€ 455 p/m
Ervaringen en informatie Mijndomein Auto Private Lease
48 maanden
12000 km/jaar
Meerprijs km
€ 0,06 p/km
Eigen Risico
€ 300

Private Lease

Op zoek naar de beste private lease aanbiedingen? Met de private lease vergelijker van Autonomer.nl vergelijk je 401 aanbiedingen van 14 aanbieders. Je rijdt al in een private lease auto vanaf €179 per maand. Zit jouw droomauto bij één van onze 103 modellen? Gebruik het filter voor een aanbod op maat.

Op Autonomer.nl vind je een overzicht van de beste private lease deals, van elektrische auto’s tot private lease occasions. Vergelijk alle auto’s op merk, model of kenmerken als carrosserie of keurmerk over vergelijk de beste private lease aanbieders

Privé leasen?

Voordelen

Vast bedrag per maand
Geen onderhandelingen
Nieuwe auto
Pech gevallen worden opgelost
Geen verrassingen

Nadelen

Contract
BKR Registratie
Kilometer beperking

Wat is private lease?

Maar wat is private lease nou precies? Autonomer gaat je haarfijn uitleggen wat private lease inhoudt, de voor en nadelen en wat je kunt verwachten wanneer je een private lease contract afsluit.

Wanneer je een auto gaat private leasen, betaal je in plaats van een aanschafprijs een maandtarief voor je auto. Het maandtarief hangt af van verschillende facetten zoals, kilometers die je denkt te gaan rijden, het merk en model van de auto en de looptijd van het contract. Verder zijn de schade vrije jaren die je bij een verzekeringsmaatschappij zijn opgebouwd vaak ook nog van belang aangezien het private lease bedrijf vaak uit gaat van minimaal 3 of 4 schade vrije jaren. Mocht je geen schadevrije jaren hebben of zelfs in de min staan dat moet je er rekening mee houden dat de geadverteerde prijzen omhoog worden bijgesteld.

Door de bovenstaande voordelen twijfelen steeds meer mensen tussen private leasen of kopen. Autonomer.nl heeft de verschillen op een rij gezet zodat je zelf de keuze kunt maken die het beste bij jou past. Weet je al wat je wil, dan kan je de beste aanbiedingen vergelijken door middel van de vergelijker bovenaan deze pagina. 

Één vast bedrag per maand

Bij private lease rijd je een auto tegen een vast bedrag per maand, je hoeft dus niet een groot bedrag te investeren in een nieuwe auto. Alle kosten zijn inbegrepen in de maandelijkse prijs die je betaalt, verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparatie, pech onderweg en afschrijving dat is iets wat veel mensen vergeten mee te nemen in de berekening.

Wanneer je een nieuwe auto aanschaft wordt hij met de dag minder waard, wanneer je hem een aantal jaren na de koop weer wilt inruilen is hij fors minder waard geworden ten opzichte van de aanschafprijs. Voordeel van een private lease is ook dat je niet meer hoeft te onderhandelen over de inruilprijs van je auto. Aan het einde van het contract lever je de auto gewoon weer in en stap je in een nieuwe private lease auto.

Waar kan ik het beste leasen?

Hieronder vind je een aantal gerenommeerde auto leasemaatschappijen waarbij je de beste private lease deals zult vinden en vergelijken, uiteraard is het altijd slim om ze op allerlei punten te vergelijken zoals onder andere, eigen risico van de verzekering en de meer kilometerprijs. De verschillende bedrijven hebben regelmatig scherpe private lease aanbiedingen. Gebruik de bovenstaande private lease vergelijker om de beste deal te vinden of vergelijk de verschillende bedrijven:

Athlon privélease

4.5 (6 reviews)
65% BKR Geregistreerd
Zeer groot online aanbod
Kosteloos opzeggen bij privé crisis
Onafhankelijk van leeftijd
Ook occasions!
Niet altijd goed bereikbaar

Auto.nl

4.7 (3 reviews)
65% BKR Geregistreerd
Comfortabel
Retour garantie
Eerst kopen dan proefrijden
Auto is alleen online te bezichtigen

ANWB Private Lease

3.8 (5 reviews)
65% BKR Registratie
Vast maandbedrag
Wegenwacht Europa inbegrepen
Opzegbaar bij persoonlijk situaties
Extra KM = boete over hele contract

Volkswagen Private Lease

4.7 (3 reviews)
65% BKR Geregistreerd
Scherpe dealer prijs
Online budget calculator
Opzegbaar bij privé crisis
Alleen maar VW modellen

Je eigen auto kwijt?

Mocht je op dit moment nog wel een eigen auto hebben en je wilt graag private gaan leasen dan zijn er verschillende mogelijkheden om van je huidige auto af te komen. Meestal kan je je eigen auto niet bij een private lease aanbieder inruilen maar hieronder vind je een aantal bedrijven waar je je huidige auto kan verkopen.

DealKiezer

4.5 (2 reviews)
Netwerk in heel Nederland
Snel en duidelijk
Relatief jong bedrijf

Ikwiljouwautokopen.nl

4.5 (11 reviews)
Geen tussenpersonen
Ophaalservice
Snel en gegarandeerd bod
Relatief jong bedrijf

Ikwilvanmijnautoaf.nl

3.7 (3 reviews)
Gratis een gegarandeerd bod
Bekend van de TV
Koper is van te voren onbekend

OSW.nl

4.5 (2 reviews)
Snel je auto verkopen
Gratis en vrijblijvend
Ophaalservice aan huis
Koper van tevoren onbekend

Addertjes onder het gras

Er zijn zeker ook een aantal zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je een private lease contract afsluit waar je op voorhand wellicht niet van op de hoogte was.

  • Schade vrije jaren: Ten eerst benadrukken we nog even dat je bij je verzekeringsmaatschappij even moet informeren of en hoeveel schade vrije jaren je inmiddels hebt opgebouwd, dit kan invloed hebben op het maandtarief zowel negatief als positief
  • Kilometers: Vergelijk de verschillende aanbieders van private lease wat er in rekening gebracht wordt wanneer je meer kilometers rijdt dan wat er in je contract is opgenomen. Dit zijn de zogenoemde meer en minder kilometerprijs.
  • BKR Registratie: Private lease is eigenlijk een verkapte lening en daarmee dus een schuld en staat in de meeste gevallen genoteerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). De meeste hypotheek verstrekkers doen een BKR check voor het goed of afkeuren van een hypotheek. Het kan dus gebeuren dat het van invloed is op het maximale hypotheekbedrag of in het ergste geval een afkeuring van je hypotheek aanvraag. De betreffende hypotheek verstrekker kan de de private lease zien als een extra schuld. Er zijn ook aanbieders die niet BKR registreren, lees meer over de voor en nadelen van private lease zonder BKR.
  • Eigen risico: Een private lease is een all in prijs en dus ook inclusief een all risk verzekeringsdekking. Wel kan het zijn dat er een eigen risico van toepassing is op het moment dat je schade rijdt. Dit kan oplopen tot wel €750,–, kijk dit dus ook goed na op het moment dat je een private lease auto overweegt.
  • Prijs: Zorg er voor dat je niet te veel betaalt voor je abonnement. Door inkoopvoordeel zijn er regelmatig hele scherpe aanbiedingen waardoor je veel goedkoper kunt private leasen. Houd de markt in de gaten en doe er je voordeel mee.
Private Lease keurmerk

Private lease keurmerk

Er is ook een keurmerk beschikbaar voor private lease aanbieders, het zogeheten Stichting Keurmerk Private Lease. Deze stichting heeft als doel de consument te beschermen in de branche van private lease. In onze vergelijker kan je selecteren op bedrijven met of zonder het keurmerk. De stichting is onafhankelijk en is dus niet gebonden aan een leasemaatschappij, pas na een uitgebreide toelatingstoets mag een leasemaatschappij het keurmerk van deze stichting uitdragen. De speerpunten van de stichting keurmerk private lease zijn, betrouwbaarheid, transparantie en onafhankelijkheid. Mocht je een geschil hebben met een leasemaatschappij die is aangesloten bij deze stichting kan je een klacht indienen bij stichting Keurmerk Private Lease.