Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Private lease auto via HEMA?

Dat je bij de HEMA niet alleen terecht kunt voor een (vegetarische) rookworst is inmiddels wel bekend maar dat je er zelfs een auto kunt private leasen is nieuw. Bij het Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam (HEMA) warenhuis kan je uiteraard terecht voor allerlei huishoudelijke artikelen, boodschappen en kleding maar nu dus ook voor je volgende private lease auto. 

De HEMA heeft zich enige tijd geleden al in de verzekeringswereld gestort maar bevindt zich nu dus ook in de zeer populaire en enorm groeiende private lease markt. Net als met de verzekeringen is het een label van de HEMA en wordt de daadwerkelijke dienst geleverd door een ander bedrijf. De private lease auto wordt aangeboden in samenwerking met Leaseplan, het contract sluit je als consument dan ook niet met HEMA af maar met leaseplan. Al profiteer je wel van de aanbieding van HEMA door HEMA zegt HEMA ;-).

Wanneer je de auto via HEMA private lease gaat bestellen dan plaatst Leaseplan de order bij je lokale dealer van het betreffende automerk. Je heb zelf ook de mogelijkheid om een voorkeursdealer aan te geven aan Leaseplan. De daadwerkelijk aflevering van je nieuwe private lease auto kan dan plaatsvinden bij die betreffende dealer of worden afgeleverd op je thuis of werk adres.

Dit artikel is gepubliceerd op 3 november 2020 om 10:52.