Kentekencheck.nu staat op plek 5 in de categorie kenteken checks. Bekijk & vergelijk de beste kenteken checks.

Kentekencheck.nu

Geen reviews

Wil je een miskoop voorkomen (zo goed als mogelijk) dan is kentekencheck.nu een interessante optie. Hier kun je standaard rapporten opvragen van de RDW dagwaarde, kilometer stand, schade verleden en APK informatie. Op deze website kun je naast kenteken checks ook je auto verkopen, echter is het een relatief nieuwe (jonge) functie met weinig tot geen onafhankelijke reviews.

Werkwijze

Op kentekencheck.nu is de werkwijze voer je een kenteken in en vervolgens krijg je een volledig voorbeeld rapport te zien. Echter zijn sommige delen leeg gelaten waar je de optie hebt om meer informatie te kopen. Als je deze opties aanklikt kom je in een betaal menu waar je keuzes kunt bestellen zoals schadeverleden, APK historie, waarde taxatie, etc. De website is flexibel en er zijn opties variërend van een basis rapport tot volledige eigenaar historie.

Kentekencheck.nu uitgelicht

Auto verzekering vergelijken
Complete check
Goedkoop basis pakket
Matige reviews

Ervaringen Kentekencheck.nu

 

Er zijn mede klanten die hun ervaring met Kentekencheck.nu hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordelingen. Heb jij een ervaring met Kentekencheck.nu? Help dan anderen door je ervaring te delen.