Autoverleden.nl

1 (6 reviews)

Op Autoverleden.nl kan je, zoals de naam het zegt, het schadeverleden van een auto opvragen. Dit kan zowel voor Nederlandse auto’s (op basis van het kenteken) als voor auto’s in het buitenland (op basis van het chassisnummer).

Autoverleden toont naast de bekende schademeldingen ook een overzicht van de data waarop de auto van eigenaar is gewisseld. Daarnaast biedt het rapport informatie over de dagwaarde, adviesverkoopprijs, inruilwaarde en handelswaarde.

Werkwijze

Het uitvoeren van een kenteken check is gemakkelijk. Je vult het kenteken van de auto in en selecteert welke checks je wilt laten uitvoeren. Het basisrapport is gratis. Je kunt verder kiezen voor het Schade Verleden, een check van de kilometerstand, een gedetailleerde analyse van de waarde en een overzicht van de vorige eigenaren.

Gaat het om een buitenlandse auto en heb je dus geen kenteken, dan kan je een schadecheck uitvoeren op basis van het chassisnummer. Internationale data koppelingen maken het mogelijk om de gegevens van voertuigen afkomstig uit andere Europese landen op te vragen.

Autoverleden.nl uitgelicht

Chassisnummer check
Bestaat al sinds 2007
Uitgebreid rapport
Ook buitenlandse auto's!
Website oogt verouderd (rapporten niet)

Ervaringen Autoverleden.nl

 

Er zijn 6 mede klanten die hun ervaring met Autoverleden.nl hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 1 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordelingen. Heb jij een ervaring met Autoverleden.nl? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
EM
Erik Mulder
22-08-2020

Klopt niets van!

Type auto klopt niet, geen
info over kilometerstand. Waardeloos, zonde van je geld!

I
Issam
25-07-2020

Geen informatie

0 informatie vervangen en gewoon opgelicht. niet doen!!!!!

T
Tom
08-07-2020

Totaal geen gegevens

Waardeloze site, € 9,90 betaald, op het rapport staat niet eens het type van de auto vermeld geen info over vorige eigenaren, geen kilometerstand, totaal niets.
Mensen trap hier niet in!!!!!!!!!!!!

E
Evert
26-05-2020

APK gegevens komen niet overeen met RDW

Volgens autoverleden.nl is de APK 17 dagen verlopen, maar RDW geeft aan dat de APK geldig is tot 09-05-2022.

N
Niek
14-05-2020

Niet bereikbaar

Meerdere keren contact geprobeerd te krijgen met dit bedrijf maar ze zijn niet bereikbaar. Geen service.

J
Janny
11-05-2020

Helemaal niks

Zonde van je geld, geen meerwaarde!