Autoverleden.nl staat op plek 3 in de categorie kenteken checks. Bekijk & vergelijk de beste kenteken checks.

Autoverleden.nl

4 (1 reviews)

Op Autoverleden.nl kan je, zoals de naam het zegt, het schadeverleden van een auto opvragen. Dit kan zowel voor Nederlandse auto’s (op basis van het kenteken) als voor auto’s in het buitenland (op basis van het chassisnummer).

Autoverleden toont naast de bekende schademeldingen ook een overzicht van de data waarop de auto van eigenaar is gewisseld. Daarnaast biedt het rapport informatie over de dagwaarde, adviesverkoopprijs, inruilwaarde en handelswaarde.

Werkwijze

Het uitvoeren van een kenteken check is gemakkelijk. Je vult het kenteken van de auto in en selecteert welke checks je wilt laten uitvoeren. Het basisrapport is gratis. Je kunt verder kiezen voor het Schade Verleden, een check van de kilometerstand, een gedetailleerde analyse van de waarde en een overzicht van de vorige eigenaren.

Gaat het om een buitenlandse auto en heb je dus geen kenteken, dan kan je een schadecheck uitvoeren op basis van het chassisnummer. Internationale data koppelingen maken het mogelijk om de gegevens van voertuigen afkomstig uit andere Europese landen op te vragen.

Autoverleden.nl uitgelicht

Chassisnummer check
Bestaat al sinds 2007
Uitgebreid rapport
Ook buitenlandse auto's!
Website oogt verouderd (rapporten niet)

Ervaringen Autoverleden.nl

 

Er is 1 mede autoverkoper die zijn ervaring met Autoverleden.nl heeft gedeeld. Hij of zij gaf 4 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordeling. Heb je jouw auto al eens verkocht via Autoverleden.nl? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
J
John
15-11-2019

Erg tevreden!

Heb het eea gecheckt over een auto die ik op het oog had. Maar goed dat ik dat heb gedaan want het bleek een schade auto!