Groenopladen.nl

Geen reviews

Iedereen weet dat de elektrische auto steeds populairder wordt, ieder jaar zijn er meer elektrische auto’s te vinden op het Nederlandse wegennet. Een nadeel is natuurlijk dat ook steeds meer auto’s de openbare oplaadplekken bezet houden. Voor iedereen die iedere dag zorgeloos op pad wil met een volle accu biedt Groenopladen.nl de ideale oplossing met een laadpaal (laadstation) voor thuis of op kantoor, tegen scherpe prijzen en goede service.

Bekijk andere aanbieders

Werkwijze

Via Groenlopladen.nl kan je gemakkelijk een offerte aanvragen voor een laadpaal bij je thuis. Er is op de website een handige keuzehulp beschikbaar waarbij je makkelijk je auto kunt selecteren, vervolgens worden de mogelijke opties voor jou auto getoond. Hier wordt niet alleen de prijs getoond maar ook de specificaties tussen de verschillende opladers.

Wanneer je een keuze hebt gemaakt laat je je persoonlijke gegevens achter zodat een medewerker van Groenopladen.nl contact met je op kan nemen om de offerte te personaliseren. Uiteraard is de eind prijs afhankelijk van de omstandigheden in en rondom je huis en de prijs van de installatie beïnvloedt. 

Groenopladen.nl uitgelicht

Binnen twee weken geïnstalleerd
Maatofferte binnen 24 uur
Gegarandeerd voor de beste prijs
Installatie door gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies op maat

Ervaringen Groenopladen.nl

 

Er zijn geen klanten die hun ervaring met Groenopladen.nl op Autonomer hebben gedeeld. Heb jij een ervaring met Groenopladen.nl? Help dan anderen door je ervaring te delen.