Pricewise

Geen reviews

Een bekende vergelijkingswebsite en al meerdere keren uitgeroepen tot website van het jaar. Dat is duidelijk en overzichtelijk auto financieringen en andere leningen vergelijken. Deze website functioneert als tussenpersoon met meerdere financieringsmaatschappijen als partner. Waarom is dit waardevol? Omdat in een enkel overzicht alle vooraanstaande financieringsmaatschappijen worden vergeleken. Zo kun je de beste selecteren passend bij de situatie. Dit zorgt voor een eerlijke en transparante leningsmarkt en de best deal voor jouw als consument.

Alternatieven om een auto te kopen op afbetaling:

Werkwijze

Voor auto financiering is er een speciale menu optie in de navigatie balk. Vul hierbij het te lenen bedrag in, je geboorte datum, werk contract status en de aanwezigheid van een koopwoning. Nu kan je kiezen in hoeveel maanden je de lening wil afbetalen: 12, 24, 60, etc. Vervolgens krijg je een overzicht van alle financierings-partijen en aanbieders in een enkele overzichtelijke pagina. Kies de juiste partij, vul je gegevens in en je krijgt een offerte thuis gestuurd. Wanneer je deze ondertekend terug stuurt heb jij de financiering rond en kun je de nieuwe bolide aanschaffen.

Pricewise uitgelicht

BKR registratie
Overzichtelijk vergelijken
Alle grote financierings-partijen
Verzekeren ook mogelijk
Tussen persoon
Geld lenen kost geld

Ervaringen Pricewise

 

Er zijn geen klanten die hun ervaring met Pricewise op Autonomer hebben gedeeld. Heb jij een ervaring met Pricewise? Help dan anderen door je ervaring te delen.