Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Pricewise
Geen reviews

Een bekende vergelijkingswebsite en al meerdere keren uitgeroepen tot website van het jaar. Dat is duidelijk en overzichtelijk auto financieringen en andere leningen vergelijken. Deze website functioneert als tussenpersoon met meerdere financieringsmaatschappijen als partner. Waarom is dit waardevol? Omdat in een enkel overzicht alle vooraanstaande financieringsmaatschappijen worden vergeleken. Zo kun je de beste selecteren passend bij de situatie. Dit zorgt voor een eerlijke en transparante leningsmarkt en de best deal voor jouw als consument.

  • BKR registratie
  • Overzichtelijk vergelijken
  • Alle grote financierings-partijen
  • Verzekeren ook mogelijk
  • Tussen persoon
  • Geld lenen kost geld

Alternatieven om een auto te kopen op afbetaling:

Werkwijze Pricewise

Voor auto financiering is er een speciale menu optie in de navigatie balk. Vul hierbij het te lenen bedrag in, je geboorte datum, werk contract status en de aanwezigheid van een koopwoning. Nu kan je kiezen in hoeveel maanden je de lening wil afbetalen: 12, 24, 60, etc. Vervolgens krijg je een overzicht van alle financierings-partijen en aanbieders in een enkele overzichtelijke pagina. Kies de juiste partij, vul je gegevens in en je krijgt een offerte thuis gestuurd. Wanneer je deze ondertekend terug stuurt heb jij de financiering rond en kun je de nieuwe bolide aanschaffen.

Ervaringen Pricewise

 

Er zijn geen klanten die hun ervaring met Pricewise op Autonomer hebben gedeeld. Heb jij een ervaring met Pricewise? Help dan anderen door je ervaring te delen.

Review toevoegen