Freo

Geen reviews

Freo is een lening en financieringsmaatschappij opgericht in 2008. Al meer dan 10 jaar is dit bedrijf onderdeel van de Rabobank en het is mogelijk om persoonlijk krediet, eenmalige leningen of doorlopend krediet af te sluiten tegen voordelige rente tarieven (die natuurlijk geld kosten, let op!). Freo staat voor een goede klanten service en verantwoordelijk lenen. Dus mocht je een onafhankelijke financier zoeken voor een auto aankoop dat is dit een goede partij om te overwegen. In een paar handige stappen is de aanvraag geregeld.

Alternatieven om een auto te kopen op afbetaling:

Werkwijze

Een auto nodig voor het werk of die droom auto zien staan maar even krap bij kas? Bij Freo is de overbrugging zo geregeld. Navigeer naar de Freo website en ga naar de waarvoor kan ik lenen: auto? pagina. Hier vind je een handige tool waarbij je het te lenen bedrag opzet, het maximale maandbedrag om terug te betalen en het type lening (persoonlijk of doorlopend krediet). Nu zie je meteen wat je maanbedrag en rente percentage zal zijn over de lening. Vraag een offerte aan en vul je gegevens in en wanneer je aan de voorwaarden voldoet heb je binnen een aantal werkdagen de financiering rond!

Freo uitgelicht

BKR registratie
Makkelijk lenen
Overzichtelijke tarieven
Goede klantservice
Geld lenen kost geld

Ervaringen Freo

 

Er zijn geen klanten die hun ervaring met Freo op Autonomer hebben gedeeld. Heb jij een ervaring met Freo? Help dan anderen door je ervaring te delen.