Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Freo
5 (1 review)

Freo is een lening en financieringsmaatschappij opgericht in 2008. Al meer dan 10 jaar is dit bedrijf onderdeel van de Rabobank en het is mogelijk om persoonlijk krediet, eenmalige leningen of doorlopend krediet af te sluiten tegen voordelige rente tarieven (die natuurlijk geld kosten, let op!). Freo staat voor een goede klanten service en verantwoordelijk lenen. Dus mocht je een onafhankelijke financier zoeken voor een auto aankoop dat is dit een goede partij om te overwegen. In een paar handige stappen is de aanvraag geregeld.

  • BKR registratie
  • Makkelijk lenen
  • Overzichtelijke tarieven
  • Goede klantservice
  • Geld lenen kost geld

Alternatieven om een auto te kopen op afbetaling:

Werkwijze Freo

Een auto nodig voor het werk of die droom auto zien staan maar even krap bij kas? Bij Freo is de overbrugging zo geregeld. Navigeer naar de Freo website en ga naar de waarvoor kan ik lenen: auto? pagina. Hier vind je een handige tool waarbij je het te lenen bedrag opzet, het maximale maandbedrag om terug te betalen en het type lening (persoonlijk of doorlopend krediet). Nu zie je meteen wat je maanbedrag en rente percentage zal zijn over de lening. Vraag een offerte aan en vul je gegevens in en wanneer je aan de voorwaarden voldoet heb je binnen een aantal werkdagen de financiering rond!

Ervaringen Freo

 

Er is 1 klant die zijn ervaring met Freo heeft gedeeld. Hij of zij gaf 5 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordeling. Heb jij een ervaring met Freo? Help dan anderen door je ervaring te delen.

Review toevoegen
 
J
Johan
16-03-2022

Prettig en snel geholpen

Bij de (onverwachte) aanschaf van een voor mij nieuwe (dus tweedehands) auto heeft Freo me goed geholpen. Meeste kan je online doen, klantenservice medewerkers helpen je goed. Ik kreeg het geld binnen enkele dagen op mijn rekening.