Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Mr. Wheelson
5 (3 reviews)

Mr. Wheelson is op de markt actief sinds 2018 en opgezet door onder andere de mede oprichter van Ikwilvanmijnautoaf.nl (Bas Oude Luttikhuis). Mrwheelson is een zogeheten full service auto import bedrijf waar je als consument een auto kunt aanschaffen buiten Nederland, veruit het meeste aanbod is afkomstig uit Duitsland. Aangezien Duitsland als automarkt ruim 5 keer zo groot is als Nederland is er natuurlijk voor de consument ook veel meer te kiezen, is er meer concurrentie en zijn de prijzen dus lager. In Nederland worden er jaarlijks zo’n 200.000 auto’s vanuit Duitsland naar Nederland geïmporteerd, dit aantal is de afgelopen jaren enorm gestegen.

  • Enorm veel aanbod
  • Lagere prijzen dan in Nederland
  • Full service aflevering aan huis
  • Geen proefrit mogelijk
  • Bezichtiging vooraf meestal niet mogelijk

Bekijk ook de occasions op

CarNext.com
Toon aanbod

Werkwijze Mr. Wheelson

Mr. Wheelson heeft een tool op de website zodat de consument het aanbod in het buitenland kan zien met all in prijzen, dit houdt in dat de verkoopprijs die getoond wordt bij de betreffende auto de uiteindelijk prijs is wat betaald moet worden bij aflevering. Dit is inclusief 1 jaar garantie + 1 jaar pechhulp in heel Europa, onderhandeling en communicatie loop via Mrwheelson evenals het transport en alle andere administratieve rompslomp. De auto wordt pan klaar bij een dealer in de buurt of bij de klant thuis afgeleverd.

Ervaringen Mr. Wheelson

 

Er zijn 3 mede klanten die hun ervaring met Mr. Wheelson hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 5 van de 5 sterren. Lees de beoordelingen op Autonomer en externe websites:

Review toevoegen
 
PH
Peter Haak
14-03-2022

Heren bedankt

Het was een mooie ervaring om met jullie een auto te kopen ik ben zeer goed geholpen met de aankoop
Van onze Opel Mokka E een dikke pluim voor het hele team.
Met Viendelijke Groet,
Peter Haak Hoogezand.
J
Jeroen
26-05-2020

Import auto MrWheelson

Betrouwbaar bedrijf, is mijn mening. Import van een auto gaat zeer gemakkelijk en MrWheelson ontneemt vrijwel elke zorg.

Groot voordeel is dat auto's in met name Duitsland en Belgie interessanter zijn door de vele opties die ze veelal hebben. Het Nederlands BPM-beleid draagt hier negatief aan bij. Altijd een leuke zoektocht in Duitsland, er is veel aanbod, je kan zoeken op lage kilometerstanden en veel opties of net even een wat grotere motor. Import van een auto die circa 5 jaar oud is, is perfect. Maar ook een auto die slechts een jaar oud is, is voordelig. In de laatste categorie vooral de duurdere auto's.

Hou er rekening mee dat het importproces altijd een paar weken duurt. Geduld is belangrijk, maar koop desnoods een Zollkenzeichen (met rode streep aan rechterkant) en meld je kenteken voor max 2 weken aan bij de Belastingdienst. Om het BPM bedrag te drukken is meestal een taxatie het handigst (zeker bij een auto van een paar jaar oud).

Mr. Wheelson reageerde op 30-08-2021 op deze review:

Beste Jeroen,

Bedankt voor het delen van deze review!

Grtz,
Team MrWheelson
M
Mike
12-01-2020

Uitstekende service! TOP!

Geweldige auto en alles volgens afspraak geleverd. De heren denken mee met je en zoeken naar oplossingen om alles naar mijn wens in te vullen. Klein schoonheidsfoutje met prima service en communicatie opgelost. Zeer tevreden!

Mr. Wheelson reageerde op 30-08-2021 op deze review:

Beste Mike,

Bedankt voor het delen van je ervaring!

Heel veel fijne toegewenst namens ons hele team.

Grtz,
Team MrWheelson