Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

DAS import
Geen reviews

DAS Import is al ruim 15 jaar actief met het importeren van Duitse auto’s naar Nederland. DAS Import kan het hele import traject voor je regelen, van een auto opzoeken tot het onderhandelen en het daadwerkelijk importeren van de auto.

  • Goedkoper dan NL auto
  • Full service
  • Pas betalen bij levering
  • Proefrit onmogelijk
  • Je kan de auto niet zien voor koop

Bekijk ook de occasions op

Mr. Wheelson
Toon aanbod

Werkwijze DAS import

Via DAS Import kan je een auto laten importeren vanuit Duitsland. DAS Import biedt verschillende diensten aan, ben je zelf relatief bekend met het importeren van een auto dan kan je alleen hulp vragen met bijvoorbeeld het regelen van een tijdelijk Duits kenteken aangezien dit verzekeringstechnisch verplicht is. Ook kan je een BPM aangifte rapport via DAS Import aanvragen, deze heb je nodig wanneer je de auto inklaart bij de douane en aanmeldt bij het RDW. Heb je totaal geen verstand van auto’s of het importeren hiervan en wil je toch graag het voordeel genieten van een Duitse import auto dan kan DAS Import je compleet ontzorgen met een op maat gemaakt pakket, de auto wordt dan pan klaar bij je thuis of op je werk afgeleverd.

Ervaringen DAS import

 

Er zijn geen klanten die hun ervaring met DAS import op Autonomer hebben gedeeld. Heb jij een ervaring met DAS import? Help dan anderen door je ervaring te delen.

Review toevoegen