Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Kentekencheck.nl
4 (1 review)

Als je een kenteken wilt checken dan is Kentekencheck.nl een goede optie. De firma Kentekencheck.nl zegt de grootste kenteken check website te zijn van Nederland maar dat is moeilijk te verifiëren.

De website biedt een aantal diensten aan zoals een kenteken check, een schade check (schade in het verleden), een kilometerstand check, een eigenaren check (bv: lease of particulier) en een dagwaarde checker. De laatste biedt inzicht in de dagwaarde maar zegt waarschijnlijk weinig over de actuele handelsprijs.

  • Grootste van Nederland
  • Veel informatie
  • Schade check
  • Prijzig

Andere kenteken checks:

carVertical
Check Mijn Auto

Kentekencheck.nl in het nieuws

11 februari 2019
3 manieren om de waarde van je auto te bepalen (Bron: Businessinsider.nl)
Lees meer

Werkwijze Kentekencheck.nl

Kentekencheck.nl heeft een eenvoudige werkwijze, je vult op de website je kenteken in en het bedrijf haalt de auto gegevens op. Je krijgt meteen een aantal basis gegevens te zien over de auto in kwestie zoals motor inhoud, nieuwwaarde en het aantal PK`s. Vervolgens kun je een premium rapport optie kiezen waarbij er een groot aantal extra gegevens kunnen worden gekocht. Ben je benieuwd wat er in het rapport komt te staan dan biedt kenteken check je de mogelijkheid om een voorbeeld rapport te downloaden. Zo weet je waarvoor je betaald!

Ervaringen Kentekencheck.nl

 

Er is 1 klant die zijn ervaring met Kentekencheck.nl heeft gedeeld. Hij of zij gaf 4 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordeling. Heb jij een ervaring met Kentekencheck.nl? Help dan anderen door je ervaring te delen.

Review toevoegen
 
M
Marjolein
07-11-2019

Korting gekregen op nieuwe auto

Wat mij betreft een aanrader. Schaderapport opgevraagd, dit heb ik kunnen gebruiken om €500 korting te krijgen op de auto.