Finnik

Geen reviews

Als je een kenteken wilt checken dan is Finnik een serieuze optie. Het Bedrijf Finnik heeft zich als doel gesteld om alle onzekerheid weg te nemen wanneer men een nieuwe auto gaat aanschaffen. Dit doen ze door meer zekerheid te creëren over de historie.

Het is voornamelijk een online bedrijf en de website van Finnik biedt een aantal diensten aan, zoals: een premium kenteken check, een KM stand check, een Duitse milieu-sticker webwinkel en ook een automarkt gevuld met aantrekkelijke occasions.

Een ander product op het online platform van Finnik is de dagwaarde check. Deze laatste biedt inzicht in de dagwaarde maar zegt waarschijnlijk weinig over de actuele handelsprijs.

Werkwijze

Volg de link naar de Finnik website en je komt direct op de kenteken check pagina. Op het moment van schrijven zijn de kosten van een kenteken check EUR 3.99 per check. Vervolgens vul je een kenteken in en click je op de koop button. Er is veel informatie beschikbaar en het volgende word getoond wanneer je een premium kenteken check aanvraagt:

  • APK reparatie punten
  • Eigenaarshistorie
  • Eventuele import informatie
  • Opties en accessoires
  • Milieuzone informatie
  • Statistieken

Mocht je regelmatig op zoek zijn naar kenteken informatie dan heeft Finnik ook nog een handige app, waar je automatische betaling kan regelen en met 1 druk op de knop de auto gegevens kan opvragen.

Finnik uitgelicht

Dagelijks 115.000 Checks
Sinds 2011
Onderdeel van VWE, de grootste officiële RDW-provider

Ervaringen Finnik

 

Er zijn 0 mede klanten die hun ervaring met Finnik hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze NAN van de 5 sterren. Lees de beoordelingen op Autonomer en externe websites: