Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Finnik
1.5 (4 reviews)

Als je een kenteken wilt checken dan is Finnik een serieuze optie. Het Bedrijf Finnik heeft zich als doel gesteld om alle onzekerheid weg te nemen wanneer men een nieuwe auto gaat aanschaffen. Dit doen ze door meer zekerheid te creëren over de historie.

Het is voornamelijk een online bedrijf en de website van Finnik biedt een aantal diensten aan, zoals: een premium kenteken check, een KM stand check, een Duitse milieu-sticker webwinkel en ook een automarkt gevuld met aantrekkelijke occasions.

Een ander product op het online platform van Finnik is de dagwaarde check. Deze laatste biedt inzicht in de dagwaarde maar zegt waarschijnlijk weinig over de actuele handelsprijs.

  • Dagelijks 115.000 Checks
  • Sinds 2011
  • Onderdeel van VWE, de grootste officiële RDW-provider

Andere kenteken checks:

Kentekencheck.nl
Check Mijn Auto
carVertical
Check Mijn Auto

Werkwijze Finnik

Volg de link naar de Finnik website en je komt direct op de kenteken check pagina. Op het moment van schrijven zijn de kosten van een kenteken check EUR 3.99 per check. Vervolgens vul je een kenteken in en click je op de koop button. Er is veel informatie beschikbaar en het volgende word getoond wanneer je een premium kenteken check aanvraagt:

  • APK reparatie punten
  • Eigenaarshistorie
  • Eventuele import informatie
  • Opties en accessoires
  • Milieuzone informatie
  • Statistieken

Mocht je regelmatig op zoek zijn naar kenteken informatie dan heeft Finnik ook nog een handige app, waar je automatische betaling kan regelen en met 1 druk op de knop de auto gegevens kan opvragen.

Ervaringen Finnik

 

Er zijn 4 mede klanten die hun ervaring met Finnik hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 1.5 van de 5 sterren. Lees de beoordelingen op Autonomer en externe websites:

Review toevoegen
 
BA
Bastiaan Arends
23-04-2022

Betaald maar geen service

Ik heb €9,99 betaald om drie checks te doen. Eerste gedaan, kreeg online verslag, prima. Toen ik later terug wilde kijken was dat onmogelijk. Inloggen onmogelijk, ‘e-mailadres onbekend’ betaling via eBay ging prima, daarna geen sjoege. Heb e-mail met mijn probleem en betalingsbewijs eBay gestuurd naar hallo@finnik.nl, na drie dagen nog geen teken van leven. Oplichters.
P
Peter.B
09-02-2022

Kilometerstand betalen.

Helaas moet ik 3 sterren geven.Finnik geeft teveel eigenaren aan terwijl RDW er minder aan geeft.Ook moet je voor de kilometerstand betalen ervoor of deze klopt. Op de rdw site staat logisch/onlogisch of geen oordeel.Als dit bij Finnik ook zou gedaan worden dan had ik meer sterren gegeven.Enige goede van finnik is dat er alle technische gegevens wel op staan en andere dingen die wel interesse op wekt.

Finnik reageerde op 16-02-2022 op deze review:

Beste Peter,

Op de site van de RDW worden alleen de laatste negen jaren meegenomen in de eigenarenhistorie. Bij ons krijgt u het volledige overzicht.

Met vriendelijke groet,
Finnik
M
Marco
24-01-2022

Je betaald maar krijg niks

Je betaald krijg niks mail je ze vragen ze om
Een afschrift stuur je die nog een probleem

Finnik reageerde op 16-02-2022 op deze review:

Beste Marco,

Wanneer u een rapport heeft gekocht, maar niet heeft ontvangen, sturen we u die op. We moeten daarvoor wel de transactie terug kunnen vinden. Met de informatie die u stuurde kunnen we dat niet.

Met vriendelijke groet,
Finnik
GD
Gerard Deters
23-09-2021

Niet aan te bevelen

3x betaald voor kilometercheck van een auto die ik wil doorlichten.
Gaat niet om veel geld, 3 x 0,99 cent maar tool werkt niet.
Het afschrijven van mijn rekening werkt wel goed.

Finnik reageerde op 02-10-2021 op deze review:

Hallo Gerard,

Kunt u contact opnemen via hallo@finnik.nl? Dan zorgen we ervoor dat u uw geld terugkrijgt en ook de stand krijgt te zien waar het om gaat.