Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Finnik
1.3 (8 reviews)

Als je een kenteken wilt checken dan is Finnik een serieuze optie. Het Bedrijf Finnik heeft zich als doel gesteld om alle onzekerheid weg te nemen wanneer men een nieuwe auto gaat aanschaffen. Dit doen ze door meer zekerheid te creëren over de historie.

Het is voornamelijk een online bedrijf en de website van Finnik biedt een aantal diensten aan, zoals: een premium kenteken check, een KM stand check, een Duitse milieu-sticker webwinkel en ook een automarkt gevuld met aantrekkelijke occasions.

Een ander product op het online platform van Finnik is de dagwaarde check. Deze laatste biedt inzicht in de dagwaarde maar zegt waarschijnlijk weinig over de actuele handelsprijs.

  • Dagelijks 115.000 Checks
  • Sinds 2011
  • Onderdeel van VWE, de grootste officiële RDW-provider

Andere kenteken checks:

Kentekencheck.nl
Check Mijn Auto
carVertical
Check Mijn Auto

Werkwijze Finnik

Volg de link naar de Finnik website en je komt direct op de kenteken check pagina. Op het moment van schrijven zijn de kosten van een kenteken check EUR 3.99 per check. Vervolgens vul je een kenteken in en click je op de koop button. Er is veel informatie beschikbaar en het volgende word getoond wanneer je een premium kenteken check aanvraagt:

  • APK reparatie punten
  • Eigenaarshistorie
  • Eventuele import informatie
  • Opties en accessoires
  • Milieuzone informatie
  • Statistieken

Mocht je regelmatig op zoek zijn naar kenteken informatie dan heeft Finnik ook nog een handige app, waar je automatische betaling kan regelen en met 1 druk op de knop de auto gegevens kan opvragen.

Ervaringen Finnik

 

Er zijn 8 mede klanten die hun ervaring met Finnik hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 1.3 van de 5 sterren. Lees de beoordelingen op Autonomer en externe websites:

Review toevoegen
 
O
OldsKooLG4BBeR
25-11-2023

Oplichters

Helaas niet eerder reviews gelezen en een 6 premiumrapport pakket gekocht. €22,99
1x een auto rapport opgevraagd, wel netjes gekregen, weg €22,99
In mijnfinnik geschiedenis staat dat ik 6x op dezelfde kenteken premiumrapporten heb gekocht.
Welke idioot betaald 600% voor een produkt?
OK
Ontevreden Klant
13-07-2023

Reageren niet en sturen vignet niet op

Beloven in de app dat Zwitserland vignet zelfde dag nog wordt verstuurd. Maar sturen niks op en zijn vervolgens totaal onbereikbaar. Wel geld vangen en niet leveren dus. Wat een boeven club!!! De RDW levert trouwens dezelfde auto informatie zonder dat je ervoor hoeft te betalen ;-)
P
Pedro
18-01-2023

Klopt niks van de eigenaars en waarde

Zit soms te kijken bij deze site maar het klopt geen donder van.
Had mijn Mercedes E55 AMG (2004) te koop staan en stond bij Finnik 21 eigenaren op en met autobedrijven 32 inclusief particulier.Hier klopt sowieso niks van,en dan de waarde wat ze zomaar iets opzetten 7/10K.Het is geen normale E500 ik zeg maar wat,maar een echte E55 AMG wat zeker vanaf € 15.000,- waard zijn.Op de rdw site staat 5 eigenaren wat daadwerkelijk klopte.Ik weet niet waar ze deze indianen verhalen vandaar halen.Dan heb je nog kentekencheck en daar staat tenminste op wat voor adviespunten van de apk zijn.
Finnik nee geen fijne verhalen wat ze schrijven en extra betalen voor de schadeverleden en km.stand. Voor mij GEEN Finnik meer.
J
Jorg
04-12-2022

Waardeloos schijven maar wat

Ik heb met toevallig gekeken omdat iemand me op attendeerde geen klote van klopt heb gekeken je hoeft deze pagina niet serieus te nemen klopt geen klote van bedenken maar wat schaam me als Nederlander we zo.n bedrijven hebben hier in Nederland
BA
Bastiaan Arends
23-04-2022

Betaald maar geen service

Ik heb €9,99 betaald om drie checks te doen. Eerste gedaan, kreeg online verslag, prima. Toen ik later terug wilde kijken was dat onmogelijk. Inloggen onmogelijk, ‘e-mailadres onbekend’ betaling via eBay ging prima, daarna geen sjoege. Heb e-mail met mijn probleem en betalingsbewijs eBay gestuurd naar hallo@finnik.nl, na drie dagen nog geen teken van leven. Oplichters.
P
Peter.B
09-02-2022

Kilometerstand betalen.

Helaas moet ik 3 sterren geven.Finnik geeft teveel eigenaren aan terwijl RDW er minder aan geeft.Ook moet je voor de kilometerstand betalen ervoor of deze klopt. Op de rdw site staat logisch/onlogisch of geen oordeel.Als dit bij Finnik ook zou gedaan worden dan had ik meer sterren gegeven.Enige goede van finnik is dat er alle technische gegevens wel op staan en andere dingen die wel interesse op wekt.

Finnik reageerde op 16-02-2022 op deze review:

Beste Peter,

Op de site van de RDW worden alleen de laatste negen jaren meegenomen in de eigenarenhistorie. Bij ons krijgt u het volledige overzicht.

Met vriendelijke groet,
Finnik
M
Marco
24-01-2022

Je betaald maar krijg niks

Je betaald krijg niks mail je ze vragen ze om
Een afschrift stuur je die nog een probleem

Finnik reageerde op 16-02-2022 op deze review:

Beste Marco,

Wanneer u een rapport heeft gekocht, maar niet heeft ontvangen, sturen we u die op. We moeten daarvoor wel de transactie terug kunnen vinden. Met de informatie die u stuurde kunnen we dat niet.

Met vriendelijke groet,
Finnik
GD
Gerard Deters
23-09-2021

Niet aan te bevelen

3x betaald voor kilometercheck van een auto die ik wil doorlichten.
Gaat niet om veel geld, 3 x 0,99 cent maar tool werkt niet.
Het afschrijven van mijn rekening werkt wel goed.

Finnik reageerde op 02-10-2021 op deze review:

Hallo Gerard,

Kunt u contact opnemen via hallo@finnik.nl? Dan zorgen we ervoor dat u uw geld terugkrijgt en ook de stand krijgt te zien waar het om gaat.