carVertical

3 (2 reviews)

Als je van plan bent om een auto te importeren, gebruik dan de CarVertical chassisnummer / VIN check om de auto te controleren op o.a. historie, diefstal, kilometerstand en onderhoud (mits geregistreerd uiteraard).

Werkwijze

Het uitvoeren van een chassisnummer check is vrij simpel. Je voert het chassisnummer in van de auto die je wilt controleren en CarVertical checkt gratis of er data beschikbaar is voor de betreffende auto. Als er data beschikbaar is, kan je tegen betaling een rapport laten uitdraaien. Dit rapport kost € 14,99.

carVertical uitgelicht

Grote internationale speler
Data uit meer dan 50 landen
Historische foto’s
Onderhoudsgeschiedenis
Rapport verborgen schades
Geen iDEAL betaling

Ervaringen carVertical

 

Er zijn 2 mede klanten die hun ervaring met carVertical hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 3 van de 5 sterren. Lees de beoordelingen op Autonomer en externe websites:

 
P
Pieter
09-03-2021

Onvolledig rapport.

Ivm import vanuit Duitsland rapport opgevraagd. Historie mbt eigenaren ontbreekt. Schadehistorie klopt niet. Auto blijkt met schade te zijn ingevoerd.

B
Bastiaan
27-05-2020

Aangename verrassing

Een verticale autoreclame was in mijn Facebook feed opgedoken en trok mijn aandacht. Ik had nog nooit van ze gehoord, maar op dat moment was ik op zoek naar een auto en besloot ik het maar te proberen. Ze hebben een gebruikersvriendelijke en makkelijk te begrijpen interface. Ze gaven me kwaliteitsgegevens over een auto die ik wilde kopen. In het algemeen ben ik tevreden met de service die ze mij geboden hebben.