Carfax.nl

4 (1 review)

Carfax.nl is een internationaal bedrijf dat kenteken informatie beschikbaar heeft in de meest Europese landen. Net zoals de andere kenteken check bedrijven bied Carfax de mogelijkheid om meer te achterhalen over een auto en eventuele verborgen gebreken te voorkomen. Meer informatie over een te kopen auto biedt vaak een betere onderhandeling positie en Carfax.nl legt duidelijk uit wat de verdere voordelen zijn zoals tijdsbesparing en veiligheid.

Werkwijze

Bij Carfax.nl voer je een kenteken in maar je krijgt geen basis informatie. In plaats daarvan vragen ze je te kiezen tussen verschillende pakketten. Deze zijn allemaal hetzelfde alleen het verschil zit hem in het aantal kentekens wat je kan opvragen bijvoorbeeld: 1 kenteken, 3 kentekens of 10 kentekens. Hoe meer kentekens je kiest hoe groter de korting per kenteken. De redenering van Carfax.nl is dat je vaak bij een aankoop traject meerdere auto`s wil onderzoeken vandaar deze “bulk deals”. Op het oog zijn de rapporten vrij uitgebreid en krijg je voor een standaard bedrag waar voor je geld.

Carfax.nl uitgelicht

Chassisnummer (VIN) check
Ook buitenlandse auto's!
RDW dagwaarde
Schadeverleden
Internationaal bedrijf

Ervaringen Carfax.nl

 

Er is 1 klant die zijn ervaring met Carfax.nl heeft gedeeld. Hij of zij gaf 4 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordeling. Heb jij een ervaring met Carfax.nl? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
N
Nick
23-11-2019

Review

Goede informatie voor de gevraagde prijs!