Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Carfax.nl
2.5 (2 reviews)

Carfax.nl is een internationaal bedrijf dat kenteken informatie beschikbaar heeft in de meest Europese landen. Net zoals de andere kenteken check bedrijven bied Carfax de mogelijkheid om meer te achterhalen over een auto en eventuele verborgen gebreken te voorkomen. Meer informatie over een te kopen auto biedt vaak een betere onderhandeling positie en Carfax.nl legt duidelijk uit wat de verdere voordelen zijn zoals tijdsbesparing en veiligheid.

  • Chassisnummer (VIN) check
  • Ook buitenlandse auto's!
  • RDW dagwaarde
  • Schadeverleden
  • Internationaal bedrijf

Andere kenteken checks:

Kentekencheck.nl
Check Mijn Auto
carVertical
Check Mijn Auto

Werkwijze Carfax.nl

Bij Carfax.nl voer je een kenteken in maar je krijgt geen basis informatie. In plaats daarvan vragen ze je te kiezen tussen verschillende pakketten. Deze zijn allemaal hetzelfde alleen het verschil zit hem in het aantal kentekens wat je kan opvragen bijvoorbeeld: 1 kenteken, 3 kentekens of 10 kentekens. Hoe meer kentekens je kiest hoe groter de korting per kenteken. De redenering van Carfax.nl is dat je vaak bij een aankoop traject meerdere auto`s wil onderzoeken vandaar deze “bulk deals”. Op het oog zijn de rapporten vrij uitgebreid en krijg je voor een standaard bedrag waar voor je geld.

Ervaringen Carfax.nl

 

Er zijn 2 mede klanten die hun ervaring met Carfax.nl hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 2.5 van de 5 sterren. Lees de beoordelingen op Autonomer en externe websites:

Review toevoegen
 
O
O
23-01-2022

Gewoon nep

Niet jouw geld hier wegooien , gewoon een neppe website met algemene informatie dat je kunt gratis ook terug vinden
N
Nick
23-11-2019

Review

Goede informatie voor de gevraagde prijs!