Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Marktplaats Auto
4 (1 review)

Misschien wel de meest gebruikte manier om auto`s te verkopen in Nederland, is et verkopen via Marktplaats.nl Auto’s. Maandelijks komen 1 miljoen potentiële autokopers op Marktplaats.nl Auto, mede daarom een zeer interessante plek om je auto te verkopen.

  • Bij geduld een mooie prijs
  • +/- 200.000 Occasions
  • Onbekenden aan de deur
  • Kan lang duren
  • Advertentiekosten

AutoScout24
Auto Trader
Autotrack

Werkwijze Marktplaats Auto

Het verkopen van jouw auto via marktplaats is relatief simpel. Je maakt een advertentie aan en beschrijft de auto zo uitvoerig mogelijk, geïnteresseerden kunnen vervolgens reageren op de auto. Als iemand reageert of een bod doet, ontvang je een e-mail via Marktplaats. Wanneer je overeenstemming bereikt over de prijs dan kan je een afspraak maken en de auto op een postkantoor overschrijven.

Kosten advertentie marktplaats

Helaas is het verkopen van je auto via Marktplaats niet meer gratis. Je adverteert voor €25. Voor dit bedrag staat je auto 4 weken op Marktplaats. Wanneer het tot een verkoop komt zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Als je de auto niet hebt verkocht na 4 weken, kan je de advertentie verlengen en zal je nog eens kosten moeten maken.

Gratis auto verkopen marktplaats?

Het is dus helaas niet meer mogelijk om je auto gratis te verkopen via Marktplaats.nl. Je zult moeten overwegen of het adverteren je de €25 euro (of meer wanneer je moet verlengen) waard is. Marktplaats.nl heeft een zeer relevant bereik en volgens eigen cijfers 7.300.000 unieke bezoekers per maand. Wil je echt geen kosten maken om je auto te verkopen dan zijn er ook alternatieve occasion platformen om je auto te verkopen aan een particulier.

Autonomer’s keuze

Onze ervaring, zowel van particulieren als van autobedrijven, is dat de auto het snelste wordt verkocht via Marktplaats.nl. Ons advies is daarom om het sowieso 4 weken te proberen. Je zult zien dat je bij een realistische verkoopprijs al snel reacties krijgt.      

Ervaringen Marktplaats Auto

 

Er is 1 klant die zijn ervaring met Marktplaats Auto heeft gedeeld. Hij of zij gaf 4 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordeling. Heb jij een ervaring met Marktplaats Auto? Help dan anderen door je ervaring te delen.

Review toevoegen
 
BVD
B. Van Dongen
24-07-2019

Grootste bereik

Ik verkoop mijn auto's altijd via Marktplaats, je krijgt al snel € 1.000 meer voor je auto dan wanneer je hem inruilt. Ook vaak geprobeerd op andere sites maar hier kreeg ik veel minder reacties.