Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

ViaBOVAG
1 (7 reviews)

ViaBOVAG is het nieuwe occasion portal van de BOVAG zelf en samen ontwikkeld met de leden van BOVAG. Alleen alle BOVAG gecertificeerde bedrijven kunnen occasions aanbieden via BOVAG. Hierdoor ben je als consument er zeker van dat je bij een BOVAG bedrijf een auto koopt en hiermee kunt rekening op de service die de BOVAG verleent.

  • Betrouwbare occasions
  • Veel service
  • Beperkt aanbod
  • Prijzen hoger

Bekijk ook de occasions op

Mr. Wheelson
Toon aanbod

Werkwijze ViaBOVAG

Zoals gezegd kunnen alleen leden van de BOVAG via dit occasionportal hun auto’s aanbieden. Dit houdt onder andere in dat je kunt vertrouwen op BOVAG garantie, heldere all-in prijzen, omruilgarantie en 100% (aantoonbaar) onderhouden auto’s. Tevens wordt je nieuwe auto altijd met een BOVAG afleverbeurt afgeleverd. Een BOVAG afleverbeurt is eigenlijk goed te vergelijken met een kleine service beurt, denk hierbij aan de volgende punten: vloeistoffen worden gecontroleerd, de bandenspanning wordt gemeten en slijtage gevoelige onderdelen worden nagekeken.

Ervaringen ViaBOVAG

 

Er zijn 7 mede klanten die hun ervaring met ViaBOVAG hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 1 van de 5 sterren. Lees de beoordelingen op Autonomer en externe websites:

Review toevoegen
 
SG
Serkan Gocmen
17-10-2023

Bovag zoekt een reden om niet te bemiddelen

Ik heb een auto aangeschaft bij autobedrijf de Zaan een bovag gelieerde bedrijf die mij een auto heeft aangesmeerd met minder opties dan werd geadverteerd hierom om bemiddeling gevraagd maar ik krijg geen hulp omdat het om een “zakelijke” transactie zou gaan. Oplichters!!!!!
KV
Korstiaan Vorster
04-07-2022

Ondanks 40puntencheck schade aan geleverde auto

In vol vertrouwen auto gekocht bij Louwman Schiedam met viabovag garantie .bij thuiskomst zagen huisgenoten schade rechts voor hoe is dit mogelijk bij 40 punten controle waar men mee adverteerd.

Bij reclameren geeft men niet thuis dit verwacht men bij een oplicht garage niet bij peugeotdealer en viabovag. Mails reageert men niet meer op ondanks radioreclames komt men beloftes niet waar.

Ook Louwman geeft niet meer thuis dus koop ik geen auto meer via bovag. is misleiding.
L
Lukas
29-08-2021

Liever geen Bovag

Zodra ik Bovag zie staan, wekt dat bij mij argwaan. Bovag lijkt te staan voor zekerheid en kwaliteit. Niets is minder waar. Ik koop liever bij niet dealers die niet aangesloten zijn bij Bovag. Ik heb nu meerdere keren ervaren onderhoud van een caravan beter was uitgevoerd door iemand die niet aangesloten was bij Bovag (met hart voor de zaak) als door iemand die wel aangesloten was bij Bovag. Zo'n Bovag keuringssticker zegt helemaal niets. Toch wordt er op de één of andere manier veel waarde aan gehecht. Ook verzekeraars schrijven vaak voor dat een caravan onderhouden moeten zijn bij een Bovag dealer. Op basis waarvan vraag ik mij af...
A
Anton
24-08-2021

Inruil

Waarde inruilauto € 8000 a € 9000 lager dan exact dezelfde auto/uitvoering die te koop staat op Bovag.nl. Schandalig
SN
Sandra Naves
02-07-2021

Bovag GEEN zekerheid

Bovag doet niets voor de klant! Als klant denk je een goede dealer te hebben met BOVAG. Mooi niet, net opgelicht door zgn Bovag dealer van Erp in Goor. Bovag bemiddeling is helemaal een lachertje!
J
JD
06-04-2021

Let op, Geen all in prijzen!!

Megane gekocht bij janssen kerres in nuenen.
Het zou gegarandeerd een all in prijs zijn. Maar daar klopt niks van. Volgens Janssen kerres maakt viabovag fouten met het plaatsen van advertenties. Er kwam uiteindelijk ruim 600 euro kosten bij de auto.
Ik geloofde het verhaal van jansen kerres, maar achteraf klopt hier ook niks van!!
Na ik het bij Janssen Kerres te hebben verteld, werdt het totaal genegeerd.
Dus voor een ieder, all in bij viabovag en Janssen Kerres betekend iets heel anders!
C
Cees
30-04-2020

Geen proefrit mogelijk en Bovag garantie kopen.

Op zoek gegaan naar een Mini Countryman een hele mooie gevonden telefonisch afspraak gemaakt bij een BOVAG garage in Cuijk en bij aankomst bleek er van alles mis er werd op Marktplaats geadverteerd met foto waar de auto stond afgebeeld met het BOVAG logo en NAP ( voor de zekerheid bewaard) een proefrit was niet mogelijk omdat er een motor storing was, verder had de auto aan een kant het logo ALL4 en aan de andere kant niet, dit kwam volgens de verkoper dat de deur gespoten was waarop mijn vraag was waarom de achterdeur dan niet uitgedeukt en gespoten was alsmede de achterklep en achterbumper deze hadden nl ook schade ( foto van ) ik vervolgens bij de eventuele aankoop van dit voertuig van € 12995,= ook nog eens € 495,= voor de BOVAG garantie moest betalen die er volgens de advertentie bij inbegrepen was alsmede de NAP die er niet bij zat omdat de auto volgens de verkoper een Duitser was.
Dus NEE ik beveel dit BOVAG bedrijf in ieder geval niet aan want: om voor een auto waarvan de kilometstand niet te traceren is, hij een motorstoring heeft, geen BOVAG garantie bij zit waar wel mee wordt geadverteerd en vervolgens behoorlijk wat schade heeft gaat mijn voorkeur uit naar een gewone garage waar ik voor een eerlijke prijs een nette auto heb met gewoon de wettelijke garantie aantoonbare kilometerstand met NAP, geen motorschade en geen carrosserie schade dat is mij dan even iets meer waard!!!!