Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

ViaBOVAG
1 (2 reviews)

ViaBOVAG is het nieuwe occasion portal van de BOVAG zelf en samen ontwikkeld met de leden van BOVAG. Alleen alle BOVAG gecertificeerde bedrijven kunnen occasions aanbieden via BOVAG. Hierdoor ben je als consument er zeker van dat je bij een BOVAG bedrijf een auto koopt en hiermee kunt rekening op de service die de BOVAG verleent.

  • Betrouwbare occasions
  • Veel service
  • Beperkt aanbod
  • Prijzen hoger

Bekijk ook de occasions op

Mr. Wheelson
Toon aanbod

Werkwijze ViaBOVAG

Zoals gezegd kunnen alleen leden van de BOVAG via dit occasionportal hun auto’s aanbieden. Dit houdt onder andere in dat je kunt vertrouwen op BOVAG garantie, heldere all-in prijzen, omruilgarantie en 100% (aantoonbaar) onderhouden auto’s. Tevens wordt je nieuwe auto altijd met een BOVAG afleverbeurt afgeleverd. Een BOVAG afleverbeurt is eigenlijk goed te vergelijken met een kleine service beurt, denk hierbij aan de volgende punten: vloeistoffen worden gecontroleerd, de bandenspanning wordt gemeten en slijtage gevoelige onderdelen worden nagekeken.

Ervaringen ViaBOVAG

 

Er zijn 2 mede klanten die hun ervaring met ViaBOVAG hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 1 van de 5 sterren. Lees de beoordelingen op Autonomer en externe websites:

Review toevoegen
 
KV
Korstiaan Vorster
04-07-2022

Ondanks 40puntencheck schade aan geleverde auto

In vol vertrouwen auto gekocht bij Louwman Schiedam met viabovag garantie .bij thuiskomst zagen huisgenoten schade rechts voor hoe is dit mogelijk bij 40 punten controle waar men mee adverteerd.

Bij reclameren geeft men niet thuis dit verwacht men bij een oplicht garage niet bij peugeotdealer en viabovag. Mails reageert men niet meer op ondanks radioreclames komt men beloftes niet waar.

Ook Louwman geeft niet meer thuis dus koop ik geen auto meer via bovag. is misleiding.
J
JD
06-04-2021

Let op, Geen all in prijzen!!

Megane gekocht bij janssen kerres in nuenen.
Het zou gegarandeerd een all in prijs zijn. Maar daar klopt niks van. Volgens Janssen kerres maakt viabovag fouten met het plaatsen van advertenties. Er kwam uiteindelijk ruim 600 euro kosten bij de auto.
Ik geloofde het verhaal van jansen kerres, maar achteraf klopt hier ook niks van!!
Na ik het bij Janssen Kerres te hebben verteld, werdt het totaal genegeerd.
Dus voor een ieder, all in bij viabovag en Janssen Kerres betekend iets heel anders!