Das WeltAuto Occasions

1 (1 review)

De occasions van Volkswagen, Skoda, Seat en Volkswagen bedrijfswagens worden aangeboden via de site Dasweltauto.nl. Als je een occasion koopt bij Das WeltAuto, dan is de historie bekend, inclusief afleverings- en onderhoudsgegevens. De auto is altijd door een merkdealer onderhouden.

Werkwijze

Dasweltauto bevat het aanbod van alle Volkswagen, Skoda en Seat merkdealers in Nederland. Je kunt natuurlijk de dealer bezoeker en een testrit maken maar sinds september 2019 is het ook mogelijk om de occasion online te kopen. Als je dit doet kan je er voor kiezen om de auto thuis te laten bezorgen of at te laten leveren bij de dealer. Volkswagen biedt meerdere garanties zoals 14 dagen proefrijden en een niet goed, geld terug garantie.

Das WeltAuto Occasions uitgelicht

Dealer onderhouden occasions
Online je auto kopen
14 dagen proefrijden

Das WeltAuto Occasions in het nieuws

Ervaringen Das WeltAuto Occasions

 

Er is 1 klant die zijn ervaring met Das WeltAuto Occasions heeft gedeeld. Hij of zij gaf 1 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordeling. Heb jij een ervaring met Das WeltAuto Occasions? Help dan anderen door je ervaring te delen.

 
FVO
Felix Van Ommen
11-06-2021

Slechte ervaring (Verkoopfuik)

Via de website kan je mooie occasions vinden maar zodra je belt kom je in contact met de dealer. Zodra je de dealer aan de telefoon hebt haalt hij de auto van de website af en zal dan direct de auto aan je verkopen onder andere voorwaarden. De 14 proefrijden geld terug garantie vervalt dan en je kan dan alleen maar inruilen voor autos die die directe dealer tot zijn beschikking heeft en niet met het volledige daswelt aanbod. Je wordt dus verleid om makkelijk online een auto te kunnen kopen maar in de praktijk zit het toch wat anders in mekaar. Das welt heeft dan ook geen klantenservice en kan je dus niet je verhaal kwijt. Slecht begin met mijn volkswagen aankoop. Voelt niet goed