Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Das WeltAuto Occasions
1 (1 review)

De occasions van Volkswagen, Skoda, Seat en Volkswagen bedrijfswagens worden aangeboden via de site Dasweltauto.nl. Als je een occasion koopt bij Das WeltAuto, dan is de historie bekend, inclusief afleverings- en onderhoudsgegevens. De auto is altijd door een merkdealer onderhouden.

  • Dealer onderhouden occasions
  • Online je auto kopen
  • 14 dagen proefrijden

Bekijk ook de occasions op

Mr. Wheelson
Toon aanbod

Das WeltAuto Occasions in het nieuws

11 september 2019
Volkswagen gaat occasions online verkopen
Lees meer

Werkwijze Das WeltAuto Occasions

Dasweltauto bevat het aanbod van alle Volkswagen, Skoda en Seat merkdealers in Nederland. Je kunt natuurlijk de dealer bezoeker en een testrit maken maar sinds september 2019 is het ook mogelijk om de occasion online te kopen. Als je dit doet kan je er voor kiezen om de auto thuis te laten bezorgen of at te laten leveren bij de dealer. Volkswagen biedt meerdere garanties zoals 14 dagen proefrijden en een niet goed, geld terug garantie.

Ervaringen Das WeltAuto Occasions

 

Er is 1 klant die zijn ervaring met Das WeltAuto Occasions heeft gedeeld. Hij of zij gaf 1 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordeling. Heb jij een ervaring met Das WeltAuto Occasions? Help dan anderen door je ervaring te delen.

Review toevoegen
 
FVO
Felix Van Ommen
11-06-2021

Slechte ervaring (Verkoopfuik)

Via de website kan je mooie occasions vinden maar zodra je belt kom je in contact met de dealer. Zodra je de dealer aan de telefoon hebt haalt hij de auto van de website af en zal dan direct de auto aan je verkopen onder andere voorwaarden. De 14 proefrijden geld terug garantie vervalt dan en je kan dan alleen maar inruilen voor autos die die directe dealer tot zijn beschikking heeft en niet met het volledige daswelt aanbod. Je wordt dus verleid om makkelijk online een auto te kunnen kopen maar in de praktijk zit het toch wat anders in mekaar. Das welt heeft dan ook geen klantenservice en kan je dus niet je verhaal kwijt. Slecht begin met mijn volkswagen aankoop. Voelt niet goed