Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Bynco
5 (1 review)

Bynco (Buy Your Next Car Online) is de eerste 100%  online aanbieder van jonge occasions die via de website aangekocht kunnen worden, dus eigenlijk een soort webshop voor auto’s.

  • Thuis bezorgt
  • Garantie
  • Gemak
  • Retour garantie
  • Beperkt aanbod
  • Eerst kopen dan proefrijden

Bekijk ook de occasions op

Mr. Wheelson
Toon aanbod
CarNext.com
Toon aanbod

Bynco in het nieuws

26 augustus 2020
Populariteit auto “webshop” schiet omhoog
Lees meer
8 juni 2020
Occasion webshop Bynco boekt record!
Lees meer

Werkwijze Bynco

De auto’s die je op Bynco kunt kopen zijn zowel eigen auto’s van Bynco zelf als ook het aanbod via aangesloten door Bynco goedgekeurde partners. Alle door Bynco aangeboden auto’s zijn volledig onafhankelijk geïnspecteerd en de teller en onderhoudshistorie van elke auto is inzichtelijk voor iedere consument. Bynco probeert op deze manier zo transparant mogelijk te handelen. Je kan tijdens het bestellen van je auto direct per ideal betalen of op het moment van afleveren. Vervolgens wordt er een afspraak met je ingepland voor de overdracht van de auto, dit kan gewoon bij je thuis of op het werk. Op het moment van afleveren gaat de 14 daagse proeftijd in. Bevalt de auto je toch niet binnen deze 14 dagen en heeft ie niet meer dan 200 km gereden, dan kan je de auto zonder lastige vragen gewoon weer laten ophalen. Het aankoopbedrag wordt dan ook direct weer teruggestort. Uiteraard betaal je zelf de brandstof kosten en mocht je meer hebben gereden dan die 200 kilometer dan wordt er een schappelijke vergoeding per kilometer gevraagd.

Ervaringen Bynco

 

Er is 1 klant die zijn ervaring met Bynco heeft gedeeld. Hij of zij gaf 5 van de 5 sterren. Hieronder lees je de beoordeling. Heb jij een ervaring met Bynco? Help dan anderen door je ervaring te delen.

Review toevoegen
 
DS
Deo Snoeren
13-12-2019

Heel makkelijk

Het schrikt een beetje af natuurlijk een auto online kopen, maar toch geprobeerd en goed bevallen, zeer duidelijke foto's van de auto, uitgebreide toelichting en zeer goede service en garantie voorwaarden, bellen netjes op en regelen alles en auto wordt voor de deur afgeleverd en eventuele inruil wordt meegenomen, zou het zo weer doen