ANWB auto kopen

Geen reviews

De ANWB, wie kent het niet? Officieel, De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond. Het is een vereniging die voor de consument en in het speciaal haar leden belangen behartigd en voorziet in informatie en kennis op het gebied van verkeer en toerisme, dus ook op het gebied van auto’s is het een autoriteit. Het bedrijf is opgericht in 1883 en is met name bekend van de wegenwacht pechhulp.

Werkwijze

Sinds 21 juni 2019 heeft de ANWB een eigen occasion portal. Via deze occasion website kan je een nieuwe jong gebruikte auto zoeken. Het voordeel hiervan is dat er alleen auto’s worden getoond die met BOVAG garantie verkocht worden. Tevens wordt alle informatie over een bepaald merk en model die bij de ANWB bekend is getoond op het moment dat je een auto bekijkt. Via de ANWB kan je allerlei informatie vinden op het gebied van auto’s denk hierbij aan, autotests, reviews, koerslijsten maar ook over het onderhouden en of reparaties. Niet alles is vrij toegankelijk, sommige informatie is alleen weggelegd wanneer je lid bent van de ANWB.

ANWB auto kopen uitgelicht

Een autoriteit
Alleen auto's met garantie
Veel info en autotests
Beperkt aanbod
Relatief hoge prijzen

ANWB auto kopen in het nieuws

Ervaringen ANWB auto kopen

 

Er zijn geen klanten die hun ervaring met ANWB auto kopen op Autonomer hebben gedeeld. Heb jij een ervaring met ANWB auto kopen? Help dan anderen door je ervaring te delen.