Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

ANWB auto kopen
Geen reviews

De ANWB, wie kent het niet? Officieel, De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond. Het is een vereniging die voor de consument en in het speciaal haar leden belangen behartigd en voorziet in informatie en kennis op het gebied van verkeer en toerisme, dus ook op het gebied van auto’s is het een autoriteit. Het bedrijf is opgericht in 1883 en is met name bekend van de wegenwacht pechhulp.

  • Een autoriteit
  • Alleen auto's met garantie
  • Veel info en autotests
  • Beperkt aanbod
  • Relatief hoge prijzen

Bekijk ook de occasions op

Mr. Wheelson
Toon aanbod

ANWB auto kopen in het nieuws

21 juni 2019
ANWB is eigen occasion website gestart
Lees meer

Werkwijze ANWB auto kopen

Sinds 21 juni 2019 heeft de ANWB een eigen occasion portal. Via deze occasion website kan je een nieuwe jong gebruikte auto zoeken. Het voordeel hiervan is dat er alleen auto’s worden getoond die met BOVAG garantie verkocht worden. Tevens wordt alle informatie over een bepaald merk en model die bij de ANWB bekend is getoond op het moment dat je een auto bekijkt. Via de ANWB kan je allerlei informatie vinden op het gebied van auto’s denk hierbij aan, autotests, reviews, koerslijsten maar ook over het onderhouden en of reparaties. Niet alles is vrij toegankelijk, sommige informatie is alleen weggelegd wanneer je lid bent van de ANWB.

Ervaringen ANWB auto kopen

 

Er zijn geen klanten die hun ervaring met ANWB auto kopen op Autonomer hebben gedeeld. Heb jij een ervaring met ANWB auto kopen? Help dan anderen door je ervaring te delen.

Review toevoegen