Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Ikwiljouwautokopen.nl
4.8 (29 reviews)

Ikwiljouwautokopen.nl is opgericht in 2014. In tegenstelling tot de meeste andere auto inkoopplatformen koopt Ikwiljouwautokopen zelf de auto van de consument en heeft hier ook een eigen transportservice voor beschikbaar. Ik wil jouw auto kopen haalt je auto thuis of op het werk op. Het is ook mogelijk om de auto af te leveren op locatie. Het bod op de auto ontvangt je bij Ikwiljouwautokopen.nl binnen 48 uur en is 100% gegarandeerd.

  • Geen tussenpersonen
  • Ophaalservice
  • Snel en gegarandeerd bod
  • Relatief jong bedrijf

Andere populaire inkoop bedrijven:

Geen bedrijven gevonden.

Ikwiljouwautokopen.nl in het nieuws

11 februari 2019
3 manieren om de waarde van je auto te bepalen (Bron: Businessinsider.nl)
Lees meer
11 mei 2018
Verkoopsites voor auto's, wel of niet doen? (Bron: Nu.nl)
Lees meer

Werkwijze Ikwiljouwautokopen.nl

Het begint bij het aanvragen van een bod op uw auto. Dit doe je door het taxatieformulier in te vullen. Op basis van het kenteken worden algemene gegevens over de auto automatisch opgevraagd bij het RDW. Daarna vraagt Ik wil jouw auto kopen om de informatie aan te vullen met details zoals de kilometerstand, staat van de auto en overige opmerkingen. Je hebt ook de mogelijkheid om foto’s toe te voegen.

Het bod ontvangt je binnen 48 uur. Indien je akkoord gaat met het bod wordt er contact opgenomen voor een afspraak. De auto kan worden opgehaald, maar je kunt de auto ook zelf wegbrengen. De verkoop is geheel gratis. Ter plekke zal het geld per bank worden overgemaakt. Indien je liever contant geld hebt, is dit ook mogelijk.

Ervaringen Ikwiljouwautokopen.nl

 

Er zijn 29 mede klanten die hun ervaring met Ikwiljouwautokopen.nl hebben gedeeld. Gemiddeld gaven ze 4.8 van de 5 sterren. Lees de beoordelingen op Autonomer en externe websites:

Review toevoegen
 
GM
Gera Meter
10-01-2024

Mooi bod en razendsnelle verkoop!

Prettige mensen bij dit bedrijf. Zeer nauwkerig, betrouwbaar, en de afhandeling/verkoop verliep soepel.

De prijs was niet zo hoog als ik gehoopt had maar de service en integriteit vond ik minstens zo belangrijk. Geen gesjoemel en afspraak is afspraak, erg tevreden met deze dienstverlening.
MS
Marte Steijn
11-08-2023

Aanbevolen!

Vriendelijke en constructieve service bij de verkoop van onze auto. Alles werd correct en snel afgehandeld en de auto is voor een nette prijs verkocht. Alles was goed georganiseerd en afspraken die werden gemaakt waren helder en werden nagekomen.
MS
Marte Steijn
11-08-2023

Aanbevolen!

Vriendelijke en constructieve service bij de verkoop van onze auto. Alles werd correct en snel afgehandeld en de auto is voor een nette prijs verkocht. Alles was goed georganiseerd en afspraken die werden gemaakt waren helder en werden nagekomen.
RDW
Richard De Wagt
10-05-2023

Zoals het hoort!

Wat vooraf is afgesproken wordt nadien waargemaakt. Zoals het hoort zou ik zeggen maar dat is niet vanzelfsprekend.

Ikwiljouwautokopen.nl reageerde op 17-05-2023 op deze review:

Beste heer de Wagt,

Dank voor uw beoordeling en sterkte met het verlies van uw dierbare gewenst.

Team Ikwiljouwautokopen.nl
JKH
Jacob Klein Haneveld
10-03-2023

Goede service

Na accepteren van het bod is onze auto vanochtend door Ikwiljouwautokopen.nl bij ons thuis opgehaald. Alles verliep snel en volgens afspraak. Het overeengekomen bedrag was einde van de middag op onze rekening bijgeschreven.
Complimenten!

Ikwiljouwautokopen.nl reageerde op 10-03-2023 op deze review:

Beste heer Klein Haneveld,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Als het goed is heeft u het geld via instant payment direct op uw rekening als onze transporteur bij u is.

Team Ikwiljouwautokopen.nl
P
Petra
03-01-2023

Een aanrader zonder gedoe!

Duidelijke uitleg over de de werkwijze en wat te verwachten. Je wordt niet verplicht om ja te zeggen en wordt in eerste instantie alleen via email benaderd. Goeie en vriendelijke service. Ook de chauffeur die mijn auto opgehaald heeft was netjes en heeft naar afspraak gehandeld. Deze mensen zetten graag een stap extra voor je als klant en dat waardeer ik zeer. Geen duistere zaakjes via dit bedrijf.
DVG
Danny Van Galen
02-12-2022

Perfecte afwikkeling

Bij het aangaan van een bod m.b.t. mijn Volvo, had ik aanvankelijk enige twijfel. Verkopen aan een partij, die ik niet ken? In het verleden heb ik mijn auto ingeleverd bij de dealer van aankoop. Dit was dus nieuw voor mij. Na meerdere malen overleg met jullie, zijn we het eens geworden over de verkoopwaarde.
En wat blijkt op de dag van afhandeling?
De transporteur was ruim voldoende voor tijdstip aanwezig op de afgesproken plaats. Een inspectie van buiten en van binnen, daarna een testrit en de deal was een feit. Niet veel later stond het verkoopbedrag op mijn rekening.
Conclusie: perfecte deal.

Ikwiljouwautokopen.nl reageerde op 08-12-2022 op deze review:

Beste Danny,

Graag gedaan en een veel plezier met de nieuwe auto.

Team Ikwiljouwautokopen.nl
JB
Jan Bosgoed
22-09-2022

Goede service

Probleemloos en exact volgens afspraak. Ivm een nieuwe lease auto moest ik mijn huidige auto zien kwijt te raken. Dit is een goede optie om op deze manier je auto te verkopen.
LH
Leo Hoek
10-08-2022

Verademing in de autobranche

Na vele tegenvallers met aan en verkoop van auto's, nu eindelijk een degelijke partij.
Komen prima hun afspraak na en zijn betrouwbaar.

Ikwiljouwautokopen.nl reageerde op 21-09-2022 op deze review:

Beste heer Hoek,

Bedankt voor uw reactie en wij wensen u veel plezier met de nieuwe aanwinst.

Team Ikwikjouwautokopen.nl
TG
Thomas Gerko
15-04-2022

Goede ervaring.

Positieve ervaring gehad met het verkopen van mijn auto. Fijn dat er in deze tijd ook nog zulke bedrijven zijn waar service echt nog een betekenis heeft. Alles is keurig tot op de puntjes netjes en vlot geregeld. De prijs die je krijgt is netjes, het scheelt je een boel gedoe en dat is zeker ook wat waard.

Ikwiljouwautokopen.nl reageerde op 15-04-2022 op deze review:

Beste Thomas,

Dank voor het delen. Veel plezier gewenst met je nieuwe baan en auto!

Team Ikwiljouwautokopen.nl
YZ
Yannick Zeefuik
16-02-2022

Aangenaam contact

Zoals het hoort, afspraken nagekomen en vriendelijke benadering. Mijn auto is echt zonder gedoe verkocht aan dit berijf!

Ikwiljouwautokopen.nl reageerde op 22-06-2022 op deze review:

Bedankt voor je leuke beoordeling.
N
Nooijer
01-11-2021

Klopt helemaal

Kan mij volledig vinden in de opmerkingen/ervaringen zoals hieronder benoemd. Auto is opgehaald en de afhandeling was correct en vriendelijk. Een pluim van ons!

Mvg. Cor en Gert Nooijer
TN
Tessa Naberhof
14-07-2021

Betrouwbaar

Aangenaam verrast, alles volgend afspraak. Werd ook nog keurig gebeld door de transport meneer dat het 15 minuten later werd dan afgesproken. Geld stond direct op mijn rekening en er werden geen nare onderhandelingstechnieken ingezet. Zeker aan te raden.
RH
Remco Hazenberg
05-02-2021

Positief verrast

Ik heb mijn auto op verschillende soortgelijke websites aangeboden. De bedragen lagen om eerlijk te zijn niet erg ver uit elkaar.

Nadat ik de meeste bedrijven heb onderzocht op basis van (online) beoordelingen via verschillende beoordelingssites zoals deze, uit eindelijk uitgekomen bij Ikwiljouwautokopen. Het is toch wel een risico aangezien het om veel geld gaat maar dit bedrijf leek het zeer netjes af te handelen en de auto kon bij mij thuis worden opgehaald wat mij met name aansprak.

Ik kreeg binnen 1 dag het bod op mijn auto. Nadat ik het bod had geaccepteerd werd ik binnen een paar uur gebeld om een afspraak t maken. Mijn auto kon binnen 2 dagen opgehaald worden. Vooralsnog ging het allemaal erg voorspoedig en ik keek dan ook uit naar de dag dat mijn Avensis werd opgehaald.

Op de dag van ophalen was de transporteur (Clemens) keurig op tijd, een erg vriendelijke man. Mijn auto werd door hem nagekeken en na een testrit van plus minus 10 min was hij er over uit, de auto week niet af van wat ik had opgegeven. Er waren wel 2 kleine deuken die ik over het hoofd had gezien (naast een schaafschade die ik wel had aangegeven) maar hier werd niet moeilijk over gedaan. Na het overhandigen van de documenten werd mijn auto ter plekke afgemeld bij het rdw en de betaling stond direct op mijn rekening.

Ik was behoorlijk argwanend voorafgaand aan de overdracht aangezien ik nog nooit op deze manier een auto heb verkocht. Maar ik kan oprecht zeggen dat ik zeer positief verrast ben over hoe ikwiljouwautokopen zaken doet.

Mijn complimenten.

Gr. Remco

Ikwiljouwautokopen.nl reageerde op 05-02-2021 op deze review:

Beste Remoc,

Wat fijn dat we je hebben kunnen overtuigen. Wellichttot in de toekomst.

Team Ikwiljouwautokopen.nl
RO
Ruben Oudkerk
11-01-2021

Betrouwbaar bedrijf.

Goed service, chauffeur kwam goed op tijd volgens afspraak. Aardige man ook nog eens. Makkelijke overdracht en snel geregeld. Wat ik zeer prettig vond is dat het geld direct op rekening stond, toch wel spannend allemaal om op deze manier je auto te verkopen.

Ikwiljouwautokopen.nl reageerde op 11-01-2021 op deze review:

Beste Ruben,

Leuk dat je ons beoordeelt en fijn dat je een goede ervaring met ons hebt gehad.

Team Ikwiljouwautokopen.nl
RDB
Richard De Braak
13-11-2020

Correcte afhandeling

Een goed bod maar minstens zo belangrijk; de afronding van het proces. Professionele benadering, keurig op tijd en alles volgens afspraak. Eerlijk bedrijf! Vriendelijke groeten Richard
RG
Renate Goedink
21-10-2020

Aardige mensen en goede service

Goed geholpen en betrouwbaar bedrijf.
T
Thea
15-09-2020

Goed!

Ik ben tevreden over de manier waarop ik mijn auto heb verkocht aan de mensen van Ikwiljouwautokopen. Het contact was prettig en ook de man die mijn auto kwam ophalen was erg vriendelijk en afspraken werden keurig nagekomen!
MD
Marten Dalvink
03-08-2020

Complimenten

Complimenten.
Was enigszins sceptisch, maar heb goede ervaring met dit bedrijf, alles netjes volgens afspraak afgehandeld. Mijn auto hebben we laten ophalen, Wim was ruimschoots op tijd aanwezig. Alles wordt direct afgehandeld en de transporteur vertrekt niet eerder dan dat de bevestigingsmails met vrijwaring en bankoverschrijving zijn ontvangen. Het geld stond direct op de rekening.
Klantvriendelijk, Netjes, Betrouwbaar.
Ben zeer tevreden, zal dit bedrijf een ieder aanbevelen.
MDJ
Matthijs De Jong
17-07-2020

Fijn geholpen!

Eerlijk en snelle service.
JS
Jordi Sluiter
16-07-2020

Uitermate tevreden

In een woord: Super! Duidelijk contact via email. Een goede bod ontvangen en er werd ter plekke niet onderhandeld. Wat geboden was is ook werkelijk betaald.
De avond van tevoren heb ik nog een herinnering email ontvangen. Ze waren ook keurig op tijd en zeer vriendelijk. Alles was snel afgehandeld en het geld stond direct mijn rekening.
Ik zou ze iedereen aanbevelen!
B
Berend
06-07-2020

Voor de 2e keer goede naam waargemaakt.

Heb nu voor de 2e keer gebruik gemaakt van de dienstverlening van deze firma. 3 jaar geleden al een positieve ervaring gehad met ikwiljouwautokopen dus was het vanzelfsprekend dat ik wederom gebruik zou maken van de service van dit bedrijf.

Vanochtend is mijn passat opgehaald, keurig op tijd stond dezelfde chauffeur als een paar jaar geleden bij mij op de stoep. Na een korte maar bondige inspectie en zonder vervelende onderhandelingspogingen is mijn auto akkoord bevonden en stond tot mijn verbazing het geld reeds op mijn rekening. Wederom puik werk heren. Bedankt!

Ikwiljouwautokopen.nl reageerde op 15-07-2020 op deze review:

Dag Berend,

Bedankt voor je leuke beoordeling en hopelijk tot ziens.

Met vriendelijke groeten,
Team Ikwiljouwautokopen.nl
L
L.vanTrigt
02-07-2020

Dit krijg je als antwoord als je je aanmeld bij deze site

Wij kunnen op dit moment helaas geen realistisch en gegarandeerd bod uitbrengen op uw auto. Ons advies voor de beste prijs is om de auto particulier te verkopen via websites zoals Marktplaats auto's.

Excuus voor het ongemak en veel succes met de verdere verkoop van uw auto!

Ikwiljouwautokopen.nl reageerde op 06-07-2020 op deze review:

Beste L. van Trigt,

In bepaalde situaties kiezen wij er inderdaad voor om niet te bieden op auto's.

Zou u contact met ons op willen nemen zodat we uw taxatie kunnen doornemen en u een toelichting kunnen geven?

Met vriendelijke groeten,
Team Ikwiljouwautokopen.nl
WH
W. Hilbrink
17-06-2020

Hele soepele verkoop!

Hele soepele verkoop! Vriendelijke en duidelijke communicatie vooraf, snelle en directe afhandeling (vrijwaringsbewijs gekregen en geld op rekening) en lekkere koffie tijdens het wachten. En een hele prima prijs gekregen voor mijn auto in vergelijking tot andere opgevraagde taxaties. Een aanrader wanneer je je auto wil verkopen!
T
Tjaart
09-06-2020

Eerlijk en positief verrast!


Ik heb mijn auto op verschillende websites aangeboden. De bedragen lagen om eerlijk te zijn niet heel erg ver uit elkaar.

Nadat ik alle bedrijven heb onderzocht op basis van online beoordelingen via verschillende websites uit eindelijk uitgekomen bij ik wil jouw auto kopen. Het is toch wel een gok aangezien het om veel geld gaat maar dit bedrijf leek het zeer netjes af te handelen en de auto kon bij mij thuis worden opgehaald wat mij tevens zeer aantrekkelijk leek.

Ik kreeg binnen 1.5 dag het bod op mijn auto, nadat ik het bod had geaccepteerd werd ik binnen een paar uur gebeld om een afspraak t maken. Mijn auto kon binnen 2 dagen gehaald worden bij mij thuis. Vooralsnog ging het allemaal erg voorspoedig en ik keek dan ook uit naar de dag dat mijn Golf werd opgehaald.

Op de dag van ophalen was de transporteur (Clemens) keurig op tijd, een erg vriendelijke man. Mijn auto werd door hem nagekeken en na een testrit van plus minus 10 min was hij er over uit, de auto week niet af van wat ik had opgegeven. Er waren wel 2 kleine deuken die ik over het hoofd had gezien (naast een schaafschade die ik wel had aangegeven) maar hier werd niet moeilijk over gedaan. Na het overhandigen van de documenten werd mijn Golf ter plekken afgemeld bij het rdw en de betaling stond direct op mijn rekening.

Ik was behoorlijk gespannen voorafgaand aangezien ik nog nooit op deze manier een auto heb verkocht. Maar ik kan oprecht zeggen dat ik zeer positief verrast ben over hoe ikwiljouwautokopen zaken doet.

Een tevreden klant.

Tjaart
A
Anette
13-11-2019

Betrouwbaar en volgens afspraak

Ik was zeer argwanend vooraf aangezien ik nog nooit een auto op deze manier heb verkocht. Na meerdere biedingen te hebben ontvangen van verschillende websites heb ik uiteindelijk voor dit bedrijf gekozen, het bod was prima en de reputatie leek erg goed. Nou dit is meer dan waargemaakt. Mijn Polo werd vandaag keurig op tijd opgehaald door een erg aardige chauffeur, na de controle stond het geld al op mijn rekening! Mocht ik ooit weer in deze situatie belanden dan zal ik zeker bij deze firma aankloppen!

Bedankt!
D
Dennis
21-08-2019

Zeer net bedrijf waar afspraak=afspraak geldt!

Auto verkocht via dit bedrijf, alles is volgende afspraak gelopen. Een keurig bod, en de afspraak voor het ophalen van de auto werd ook nagekomen op het juiste tijdstip. Het geld stond direct op mijn rekening en het contact met de transporteur was zeer goed. Een uitermate geschikte firma.
J
Jacob
19-04-2019

Redelijk bod, goede service

Redelijk bod, goede service
J
Johan
07-12-2018

Prima

Gewoon eerlijk