Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Private lease met inruil

Wanneer je hebt besloten dat je volgende auto een private lease auto wordt, dan moet je natuurlijk nog wel ‘af’ van je huidige auto, mocht je deze hebben. Lang niet alle private lease aanbieders bieden de mogelijkheid om je auto in te ruilen. 

In dit geval moet je zelf een manier vinden om je auto te verkopen. Dit kan via Marktplaats, maar wil je gaan voor gemak, comfort en veiligheid dan is Ikwiljouwautokopen.nl een goed alternatief. Hier krijg je een gegarandeerd bod voor je auto en ze hebben een transportservice zodat de auto bij je voordeur kan worden opgehaald. Tevens kan je er voor kiezen dat de ophaaldatum mooi aansluit bij de levering van je nieuwe private lease auto.

Leasetarief verlagen

Er zijn ook verscheidene private lease aanbieders die de mogelijkheid bieden om je huidige auto in te ruilen om zodoende je maandtarief te verlagen. Uiteraard is dit een verkapte manier van een aanbetaling op je leasecontract. Het nadeel hiervan is dat je geen contant geld krijgt uitbetaald en wanneer je na een jaar onverhoopt toch het contract moet laten ontbinden krijg je het geld niet terug. Maar bij de meeste bedrijven kun je gelukkig ook kiezen voor de optie om het inruilbedrag te laten uit betalen. Zie via de Autonomer Vergelijker bij welke bedrijven je een auto kan inruilen.

Rijden voor een vast bedrag per maand?

Rijden voor een vast bedrag per maand?