Contact

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon
Bellen 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00

icon
E-mail info@autonomer.nl

Reactie binnen 24 uur

icon
WhatsApp 050 - 20 03 066

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 online

Private Lease keurmerk

Het Keurmerk Private Lease hoort bij de Stichting Keurmerk Private Lease. De Stichting Keurmerk Private Lease stelt zich ten doel de consument te beschermen. Dankzij het keurmerk weet je bij welke partij je veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Het Keurmerk Private Lease staat voor betrouwbaarheid, helderheid, transparantie en onafhankelijkheid.

Onze stichting is onafhankelijk. Dat betekent dat wij niet gebonden zijn aan een leaseorganisatie of een consumentenorganisatie. We beschermen de belangen van de consument in goed overleg met de leasemaatschappij. We zien graag een vrije markt waar leasemaatschappijen privé lease aanbieden. Tegelijk moet je als particulier een heldere en weloverwogen keuze kunnen maken. Het keurmerk helpt je hierbij. Pas na een uitgebreide toetsing mag een aanbieder van privé lease ons keurmerk voeren. Zo weet je zeker dat je een leasecontract afsluit bij een betrouwbare leasemaatschappij.

Waarom het Private Lease keurmerk? 

Het leasen van een auto als particulier wordt steeds populairder. Eind 2018 staat de teller al op 150.000 private leaseauto’s. Tegenwoordig geven mensen liever niet zelf een groot bedrag uit aan een auto, maar willen ze wel graag in een nieuwe (of bijna nieuwe) en veilige auto rijden. Kortom, de consument wil zorgeloos autorijden. Het is wel belangrijk dat consumenten weten dat de aanbieder betrouwbaar is. Als er steeds meer organisaties zijn die consumenten een product aanbieden, bekijkt de overheid of de consument eerlijk en goed geïnformeerd is. De vereniging van professionele autoleasemaatschappijen (VNA) heeft het voortouw genomen om een keurmerk op te zetten.

Rijden voor een vast bedrag per maand?

Rijden voor een vast bedrag per maand?